Nieuw

Zweedse gemeente weigerde samen te werken met de politie om een groepsverkrachting op te lossen

De rechtbank, en vervolgens ook de hoogste administratieve rechtbank, heeft de gemeente gelijk gegeven. De gegevens konden in plaats daarvan worden verkregen bij de Zweedse Migratiedienst.

In de nacht van 10 september werd een 40-jarige vrouw door voor haar onbekende mannen aangevallen en werd vervolgens onderworpen aan een groepsverkrachting.

De misdaad is gerubriceerd als grove verkrachting en volgens officier van justitie Bengt Wahlström is er een grote kans dat de daders in herhaling vallen, daarom was het ook van groot belang dat ze geïdentificeerd werden..

Er bestonden sterke vermoedens dat de mannen waren ingeschreven in een asielaccommodatie in de buurt. Wahlström wendde zich vervolgens tot de gemeente om namenlijsten te krijgen van de bewoners, maar de gemeente weigerde met betrekking tot privacy en integriteitskwetsing.

De rechtbank gaf de gemeente gelijk en wees erop dat de bekendmaking van de namen een groot aantal personen zou omvatten die niet verdacht zijn.

De zaak werd vervolgens bij de hoogste administratieve rechtbank aangeklaagd, die de zaak niet eens aan de orde stelden.

Om informatie te krijgen over de bewoners, zegt Wahlström, is op geen enkele manier integriteitskwetsend.

De officier van justitie is er echter in geslaagd om rond de gemeente te gaan en heeft in plaats daarvan de informatie van de Migratiedienst gekregen, wat in de arrestatie van twee asielzoekers heeft geresulteerd, die nu worden vastgehouden en zullen worden vervolgd.

– Het handelt zich hier om een zeer ernstige misdaad. Het feit dat een autoriteit een stokje kan steken in het onderzoek van een andere autoriteit is onacceptabel.

– Als de wet op deze manier wordt geïnterpreteerd, moet deze eenvoudigweg veranderd worden. Dit is niet normaal.

Bron:

https://samnytt.se/kommun-vagrade-samarbeta-med-polis-i-gruppvaldtaktsfall/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweedse gemeente weigerde samen te werken met de politie om een groepsverkrachting op te lossen

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. templars2017 // maart 18, 2018 om 22:43 //

  In het kader van een gerechtelijk onderzoek weigeren om mee te werken is normaal al een misdrijf op zich ,ook hier treed de bescherming va de mossels in werking en heeft het gewerkt ,volledig voorbij gaand aan het leed dat het slachtoffer moet verwerken…..

  Like

 3. Ja, dat heb je met GL in NL ook, een grote bek over alles en iedereen, en in eigen kring wordt er aangerand, verkracht, terrorisme gepredikt en land verraad gepleegd, waarvoor de NSB zich in 40-45 dood geschaamd zou hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s