Nieuw

Turkse NAVO-koppensnellers trekken stad Afrin binnen

De Turkse basji-bozoeks, NAVO-koppensnellerbrigades zijn bezig Afrin etnisch te zuiveren. De Telegraaf noemt het ‘rebellen’, maar het zijn jihadisten van Al-Qaeda, ISIS en al die andere mohammedaanse moordcommando’s. Rusland heeft toestemming gegeven en het Westen levert de wapens.

Syrische rebellen zijn zondag met steun van Turkse troepen kort voor zonsopgang de stad Afrin in het noordwesten van Syrië binnengetrokken. Ze hebben de controle over delen ervan overgenomen nadat de Koerdische YPG-troepen zich hadden teruggetrokken, zei een woordvoerder van de rebellenstrijders van het Vrije Syrische Leger.

De Turkse president Tayyip Erdogan zei dat het centrum van Afrin nu „volledig onder controle” was en dat Turkse vlaggen zijn gehesen in de noordelijke Syrische stad.

Meer dan 150.000 mensen zijn de afgelopen dagen in Afrin door het Turkse offensief van huis en haard verdreven, zei een Koerdische functionaris zaterdag.

Zie ook:

Turkije pleegt wéér een genocide en het Westen kijkt toe en zwijgt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Turkse NAVO-koppensnellers trekken stad Afrin binnen

 1. templars2017 // maart 18, 2018 om 17:22 //

  De Turken hebben nu ook een vluchtelingenstroom veroorzaakt ,ze gingen toch opgevangen vluchtelingen uit Turkije naar Afrin laten terugkeren?
  Blijkbaar heeft de dictator er geen probleem mee om die mensen uit hun huis te jagen ,de stelling dat hij een stuk van Syrië wil controleren en bezetten wordt met de dag groter, maar het risico dat er Turkse slachtoffers gaan vallen bij een Russische aanval wordt ook groter .
  De exodus uit Afrin haalt het media gebeuren amper of niet ,maar Turkse slachtoffers zullen dat wel doen…….

  Like

 2. Ja 350.000 ‘vluchtelingen’ wil hij er vestigen. Hij vervangt gewoon de bevolking. Staat in een van de linkjes in de onderste link.

  Like

 3. De koerden zijn ook het lompste volk dat er is op de wereld. Wanneer de PKK uit het gebied vertrokken was en ze de Syrische troepen van Assad hadden binnengelaten in dit gebied, dan was dit nooit gebeurd. Assad heeft dit tot 3x toe aangeboden, maar de PKK was te trots. Nu zijn al deze mensen hun land voorgoed kwijt. Het zal hoogstwaarschijnlijk nooit meer in Koerdische handen komen.
  Ze geven Rusland de schuld, maar hun bondgenoot de VS heeft ze keihard laten vallen.

  Like

 4. Inderdaad heeft grote bek maar weinig daden Trump hen verraden. En de Turken kunnen weer genocide plegen terwijl het westen weg kijkt. Wel druk maken om Myanmar maar dichter bij huis kijken we weg. Amerika is bang dat Turkije een bondgenoot van Putin wordt. Wel Trump wordt maar wakker want dat is al een feit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s