Nieuw

Tahsin Bülbül ‘sturmabteilung denk’ te Amersfoort heeft er geen probleem mee dat moskee bezoekers wildparkeren en zo hulpdiensten belemmeren om levens te redden

Dat is de enigste conclusie die ik kan trekken uit een artikel van het Algemeen Dagblad dat hier middels een link reeds eerder is geplaatst. We moeten uit dank voor al die Turken die zich niet aan ons wensen aan te passen en te lui zijn om te lopen of de fiets te pakken het maar accepteren dat ze de auto her en der rond de moskee neer pleuren om met hun islamitische achterwerk richting Mekka te kunnen buigen.

Men spreekt erover dat het druk is in de straten waar de haatkazernes zijn neergezet en om het allemaal nog erger te maken is het ook nog eens in een buurt waar enkel en alleen geparkeerd mag worden door vergunninghouders iets dat waarschijnlijk met een bepaalde reden is gedaan. Ik ben van mening dat dit er juist voor is dat hard werkende mensen die in de avond thuis komen hun zuurverdiende auto een beetje in de buurt van hun huis kunnen parkeren en niet drie straten verderop aangezien de een of andere buk Turk zijn of haar plekje heeft ingepikt aangezien deze niet veel meer te doen heeft dan in de ochtend naar de haat kazerne te rijden om daar vervolgens de rest van de dag aan de thee te zitten lurken.

Het parkeerbeleid is er uiteraard met reden en behalve ter bescherming van de bewoners, die ook al gestraft zijn met waardevermindering van hun huizen door de islamitische haat tempels, ook nog eens voor de verkeersveiligheid. Dat kuddes licht en iets minder licht getint tuig met regelmaat hulpverleners belemmeren in hun taak om mensenlevens te redden is kennelijk tegenwoordig al de normaalste zaak van de wereld in dit door de islam verpeste land. Wanneer de luie mossels dan ook nog eens hun auto her en der mogen neer pleuren wanneer er een haathuis in de buurt en hiermee het verkeer straffeloos mogen hinderen en dus ook hulpdiensten mogen ophouden is natuurlijk al helemaal van de zotte.

En dat de ‘arme’ haat predikers dan ook nog eens gaan huilen aangezien ze hun, veelal door de werkende Nederlandse belastingbetalers, niet recht voor de deur van hun haathuis mogen neerzetten is weer eens een vorm van zelfreflectie die bij deze inteelt gasten simpelweg ontbreekt.

,,Bezoekers van bijvoorbeeld de Mevlana en de El Fathmoskee hebben het gevoel dat parkeerwachten bij het begin van het vrijdaggebed bij wijze van spreken al klaarstaan om hen te bekeuren”, aldus Bülbül. ,,Veel bezoekers gaan op de fiets, maar dat is niet voor iedereen haalbaar. Het gebed duurt een halfuur, wellicht een uur met uitloop. Omdat de bezoekers er ook niets aan kunnen doen dat het druk is in de straat, of dat in het gebied alleen geparkeerd kan worden met een vergunning, zou het een prachtig signaal van inclusiviteit zijn, als Amersfoort het foutparkeren éven door de vingers ziet.”

Of wel de sekteleider van ‘denk’ Amersfoort zou het een prima gebaar vinden van de Nederlanders wanneer ze de parkeerregels even vergeten wanneer de daders moslims zijn. Even als reactie op bovenstaande, ik zou niet enkel voor de vrijdagbrul daar met me bonnenboekje klaar gaan staan maar gewoon de hele week en bij elke islamitische godslastering die deze producten van eeuwenlang inteelt en kindhuwelijken wensen te vieren zou ik klaar staan om bonnen uit te delen en beter nog auto’s weg te slepen. In de ochtend en avond zou ik er staan om bekeuringen uit te delen wegens ontbreken van fietsverlichting en bij teveel kabaal zouden ze aangepakt worden wegens geluidshinder. Dit net zo lang tot ze allemaal thuis blijven. Niet betalen is in beslagnamen van de auto’s en ik weet zeker dat er dan parkeerruimte genoeg komt.

Parkeerboetes liggen exclusief administratiekosten tussen de 90 en 130 euro afhankelijk van de overlast die dit veroorzaakt, dus is dit ook nog eens een mooie aanvulling op de gemeentekas en kan er voor dit geld bijvoorbeeld een monument in Amersfoort worden geplaatst ter herinnering aan de genocide op de Armeniërs, Grieken, Koerden ach kies er zelf maar één uit, keuze voldoende. Wel leuk om deze bijvoorbeeld voor de ingang van de Mevlanamoskee aan de van Galenstraat te plaatsen wellicht kan deze op de plaats komen van een aantal parkeerplaatsen juist voor de ingang van dit oudste haathuis van Amersfoort.

Voor de volledigheid even de reactie van de Amersfoortse trekpop van dictator Erdogan.

Het vergelijk tussen brengen en halen van kinderen en mensen die niet parkeren maar enkel stoppen of bezoekers van een haat tempel die een uurtje op de knietjes willen doorbrengen raakt kant nog wal. Ach laat ik hier verder maar niet op reageren lijkt me voor iedereen beter en ik heb ook niet echt veel zin om aangeklaagd te gaan worden wanneer ik mijn 100% open en eerlijke mening over dit verlengstuk van de in Nederland actief zijnde ‘denk’ sekte alsmede dictator Erdogan en zijn grijze wolven hier ga geven.

Er zijn zoveel mogelijkheden om naar de haatkazerne te gaan, de fiets, de benenwagen, carpoolen, bus of je even laten afzetten wanneer je slecht ter been bent, maar dat is natuurlijk allemaal te veel gevraagd. Het is ook veel leuker om te zeiken dat je zielig bent aangezien je niet altijd je zin krijgt en niet altijd boven de weg en kunt staan enkel en alleen omdat je een moslim bent.

En het fraaiste van alles is dat na de verkiezingen van aankomende woensdag de Haagse elite hier ook weer een mening over heeft. Durf bijna te wedden dat politieke misbaksels als Klaver, Rutte, Pechtold en Buma dit eigenlijk ook wel een goed idee vinden. Zelfs het Forum voor Democratie denkt tegenwoordig met alle plezier met de islamitische bezettingsmacht mee en kan hier als ‘verrassing’ ook wel eens voor gaan stemmen.

Ja mensen we zijn verdoemt en te laat om dit nog te stoppen.

Met groet Bolo

 

 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Tahsin Bülbül ‘sturmabteilung denk’ te Amersfoort heeft er geen probleem mee dat moskee bezoekers wildparkeren en zo hulpdiensten belemmeren om levens te redden

 1. https://tora-yeshua.nl/2017/03/2009-museumplein-woedende-moslims-olv-links/

  Bij dit artikel ook foto’s van de El Fath moskee, met een vliegtuigje er boven met verhelderende tekst, bij de opening in 2004 in Amersfoort.
  Toen is er ook gewaarschuwd voor de parkeeroverlast en de geluidsherrie tijdens het jammeren van de oorlogskreet, ook wel “gebedsoproep” genoemd, liefst 5 keer per dag, tot op heden alleen op vrijdag rond 13 uur.
  Een moskee met plaats voor 2500 moslims, die wekelijks door de imam vanuit koran/ahadith gehersenspoeld worden.
  De kinderen krijgen extra input: 3 keer per week 2 uur koranles.

  De waarschuwing in 2004 hielp niet, dat is wel duidelijk; gemeenteraad Amersfoort met B7W blijven verantwoordelijk voor de doorgaande verloedering/islamisering; de kiezer ter plekke krijgt wat men verdient.

  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Andere momenten van waarschuwing in Amersfoort:

  https://tora-yeshua.nl/2012/09/algemeen-dagblad-eigenzinnige-pastor-zet-moslim-film-op-website/

  https://tora-yeshua.nl/2010/04/tv-ned-2-16-jan-21-10-islamisering-pvv-verkiezingen-en-dan-2/

  Liked by 4 people

 2. Duchesne // maart 18, 2018 om 13:37 //

  Als we in een democratie leefden zou ik de stelling: “de kiezer krijgt wat hij verdient” misschien steunen, maar we leven niet in een democratie…..

  Het gros van de bevolking krijgt de keutels van de hobby dieren van een paar lieden in hun nek.
  Wel verplichten dat mensen de stront van de hond opruimen en vervolgens mensachtigen de boel totaal laten vervuilen op vele manieren.
  Islam hoort niet onder de mensen en is dan ook mensonwaardig, met het selecteren op geslacht en het indeelen van mensen in rechthebbende en rechteloos zijnde….. het past echter prima bij dictaturen warbij een volgzame geen vragen stellende bevolking het ideaal is….stembureaus zijn de legitimaite van dictaturen, het lijkt alsof je iets in de melk te brokkelen hebt.

  Het lijkt mij dat de volle verantwoording voor alle bijkomende ellende op de nek ligt van de politici ter plekke die dit hebben laten gebeuren. Het lijkt me dat daar de verantwooring ten gelde moet worden gemaakt.

  Liked by 1 persoon

 3. Claudia M. // maart 18, 2018 om 14:00 //

  Eh, buigen ze niet met de islamitische derriere richting het westen? Geheel in lijn met hoe ze zich hier ook gedragen?

  Like

 4. Waarschijnlijk vinden ze dat geen enkele mossel ooit een bekeuring mag krijgen van iemand die minder dan een hond, aap, varken is.

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // maart 18, 2018 om 14:40 //

  Maar goed, 2500 man plek, en dan blijken dat ook nog eens 2500 kreupele oude moslim mannen te betreffen, de met de auto gebracht moeten worden?

  Hang een camera op, en zendt op de website live op internet de preek uit. Youtube hebben ze al, zie ik rechts boven op hun site: https://www.moskee-elfath.nl/

  Daar zie je een doorverwijzing naar deze video en zie ik op 13:00 minuten iets geweldigs:

  Er zijn mensen die een wiskundeleraar 1000 dirham betalen en een godsdienstleraar die je kind helpt de Koran uit zijn hoofd te stampen maar 100 dirham. Vreselijk zeg, vinden ze dat op de video.

  Kunnen ze in Amersfoort die scholen niet tegen de vlakte flikkeren en een parkeerplaats daarvan maken voor de moskee, zodat die kinderen fatsoenlijk de Koran uit hun kop kunnen stampen, in plaats van al dat wiskunde gelul te moeten aanhoren?

  Like

 6. Hi Duchesne, helemaal eens, ik schrijf ook “bij gemeenteraad en B & W.
  Shalom,
  Ben

  Like

 7. Duchesne // maart 18, 2018 om 16:38 //

  Groeten terug Ben.

  Zorg dat je voor eind April je pc een nieuwe harde schijf geeft en je mail opschoont of een nieuw adres neemt en het oude wist en blokkeerd met wachtwoorden en vragen waar je zelf geen antwoord op hebt…., want de kans is vrij groot dat de overheid de pc’s van de mensen met een mening als eerste gaat leegtrekken, voor zover nog niet gebeurd.
  Dan kan men met wat onderzoek bij iedereen wel iets vinden, al is het maar dat je de kat een keer hondebrokken hebt gegeven. Dierenmishandeling, poging tot vergiftiging….etc… en omdat het op tekst staat die jij hebt geschreven is het een feitelijke bekentenis…..

  Kun je nagaan als je ooit TNT op internet heb opgezocht en je kwam niet bij track en trace terecht maar bij you tube…how to do it yourself… genoeg voor je op te halen voor een gesprek, als ze willen…met 3 maanden hechtenis zonder aanklacht, om te beginnen.

  En als ze haast hebben met een veroordeling krijg je bij het eerste gesprek een drankje met GHB, dat praat lekker makkelijk…

  Succes met het vechten voor vrijheid en mens zijn, maar we staan niet voor helaas…

  take care..

  Like

 8. paulzwueste // maart 18, 2018 om 16:54 //

  Wij moesten vroeger ongeveer drie kwartier lopen naar de kerk.
  Ik kan me niet herinneren ooit met een auto naar de kerk gereden te zijn.
  We vonden dat vroeger héél normaal.
  Alléén dat lof op zondagavond vond ik te veel.
  Gelukkig hield mijn vader veel van voetbal.

  Like

 9. Hi Duchesne,
  We zien het wel, ik ga uit van mijn recht op vrijheid van meningsuiting. Een vliegtuigje boven de El Fathmoskee in Amersfoort en een Israelvlag op het museumplein in A’dam waren de meest opvallende uitingen van mening, dat kon (net).
  Onze website waarschuwt al ca. 10 jaar, met verder de positieve verwijzingen naar het evangelie als de beste waarheid; blijven we doen.
  Waar een stel gekken als Denk in ca 12 gemeentes mee doet aan de verkiezingen, daar zouden wij geen website mogen hebben?
  Geen denken aan, dit is nog steeds ons land, geen EU enclave en al helemaal geen kalifaat, hoewel HuT dat er wel van wilde maken m.i.v. VVD er Opstelten en PvdA er Vd Laan.
  Zie https://tora-yeshua.nl/2011/07/hizb-ut-tahrir-erger-dan-een-sekte-gesubsidieerd-hoogverraad/

  Shalom,
  Ben

  Like

 10. Typisch turks fascistisch gedrag.
  Altijd een uitzonderingspositie voor zich zelf willen hebben en een ander het licht in de ogen niet gunnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s