Nieuw

Samenvatting Sleepwet

De overheid mag straks al uw emails lezen. En al uw zoekopdrachten. Zelfs al uw toetsenbord aanslagen. En uw downloads en uploads.

Alternatieve Media Nederland : Delen!

De overheid heeft toegang tot al uw bestanden: brieven, foto’s, films, medische dossiers, financiële administratie, bedrijfsgegevens, klantengegevens, personeelsgegevens.

De overheid heeft toegang tot uw camera’s en microfoons, waar u ook bent. En uw telefoongesprekken, uw afspraken, uw aankopen op internet, uw correspondentie met uw advocaat, adviseur, bank en ziektekostenverzekering.

De overheid gaat uw DNA opslaan, met uw biometrische gegevens.

De overheid mag uw computer gebruiken om een andere computer te infiltreren en gebruikt ook de computers van mensen die u vertrouwt, om uw computer te infiltreren. Elk bestandje van familie of vrienden kan dus spyware van de overheid zijn.

De overheid mag al die gegevens delen met de NSA en de CIA, de Mossad, de SBU, MI6 en alle andere buitenlandse inlichtingendiensten, zelfs zonder dat ze er eerst zelf naar heeft gekeken.

Dat doet de overheid allemaal zonder dat u ergens van verdacht hoeft te zijn. Daar gaat het ook niet over. Het gaat niet om bestrijding van criminaliteit of terrorisme. Het gaat over totale controle over de bevolking. De AIVD betaalt journalisten om voor te schrijven wat u moet denken en controleert met de sleepwet of u zich braaf laat hersenspoelen.

De overheid zou uw en mijn privacy moeten beschermen. En het landsbelang. Ze doet het tegenovergestelde.

Daarom NEE op 21 maart.
Tekst, Olav.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Samenvatting Sleepwet

 1. Eindelijk wordt hun DNA databank ook genoemd , bijna niemand heeft het daar over !!

  Like

 2. In China gaan ze nog een stapje verder.

  China introduceert op 1 mei een ‘sociaal kredietsysteem’ dat ervoor zorgt dat mensen met een slecht sociaal krediet een jaar lang geen gebruik van trein en vliegtuig mogen maken.
  Het gaat dan bijvoorbeeld om mensen die valse informatie over terrorisme hebben verspreid of voor problemen op vluchten zorgen.
  https://www.security.nl/posting/554368/China+krijgt+sociaal+kredietsysteem+voor+trein+en+vliegtuig

  Like

 3. In de aanloop naar Openbaring 13: ‘Zodat niemand kan kopen of verkopen dan hij die het teken van het wilde beest heeft of het getal van zijn naam’. Voor hen die nog in de ontkenningsfase zitten, je ziet, het gaat gewoon toch lekker in vervulling.

  Like

 4. Daniel, wat is nou weer de aanleiding geweest hier, waardoor jij denkt, laat ik maar eens even een stukkie evangeliseren, want kwaad kan het nooit.
  Zolang ze nog in die ontkenningsfase zitten, iemand moet het ze vertellen, of zo iets.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s