Nieuw

Première-vertoning van documentaire over de situatie van blanken in Zuid-Afrika

The Boer Project can proudly present the documentary that tells the story of the Boer population in South Africa. Support further productions on Palaestramedia.com Support Our Channel Share our videos and/or help us financially SWISH: 0765804607 PayPal: palaestra.media@gmail.com PATREON: https://www.patreon.com/palaestramedia WEBPAGE: http://palaestramedia.com BOER PROJECT: http://www.boerproject.com

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Première-vertoning van documentaire over de situatie van blanken in Zuid-Afrika

  1. antiislamnu // maart 18, 2018 om 22:49 //

    Verschrikkelijk voor die boeren daar ze hebben van niets dat land opgebouwd en als dan worden ze afgeslacht.
    Ik zou zeggen laat ze verrotten die mislukte apen en vertrek massaal naar Australië.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s