Nieuw

Lord Pearson in Parliament “Can we talk about Islam?”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Lord Pearson in Parliament “Can we talk about Islam?”

 1. templars2017 // maart 18, 2018 om 22:19 //

  Wat een wijs man , hij ziet wat er komt ,hij weet wat er gaande is in de regering en het politiek systeem en durft het duidelijk te stellen.
  Een politieker met ballen ,veel lopen er niet rond .
  Maar de boodschap is oorverdovend ,het moet veranderen anders gaat het helemaal fout ,niet alleen in Engeland maar ook in de rest van Europa.

  Like

 2. Duchesne // maart 19, 2018 om 11:05 //

  Na de wapenwet van 1996 heeft half welwillend Engeland een “longbow” aangeschaft en kan ermee schieten.
  Een aantal jaren geleden was ik in Engeland bij een deel van de crew die aan de film “Robin Hood” met Russell Crowe hadden gewerkt, ze vertelden dat de pijlenregen in de film door de crew was gedaan, iedereen op de set met boog en in salvo’s pijlen schieten….

  Bij een ruim 80 jarige man thuis stondter huisverdediging een standaard met longbow erop, binnen enkele vloeiende beweging had hij het ding gespannen met pijl erin en afgeschoten op een doel in de garage….dat gaat hard. Arme sukkel die inbreekt….

  Voor wie een boog niets vind, kijk even op you tube bij “Lars Andersen” en “archery”.
  op dit moment zijn bogen en pijlen nog legaal en vrij te koop, maar scherpe punten die je via Chinese sites en in sommige landen (Duitsland) kunt kopen zijn niet toegestaan. Vaak kun je koppen wisselen op pijlen met schroefdraad. Er is ook een soort catapult versie waarbij je een pijl uit een katapult schiet door een soort borstel heen,

  Geoefend en met goede punten is het een stil en super goedkoop wapen en als je de pijlpunten vers met honden poep of varkensstront insmeert zijn ze dodelijk, niet direct maar geen medicijn wat ertegen helpt, de dood komt en de tussentijd is pijnlijk. Messen idem, de bacterieen komen namelijk direct in het bloed en de mens heeft als het goed is geen afweer, een varkensboer misschien en een hondelul misschien ook, maar verder niemand.
  Vertraagd doden…

  Pijlpunten gaan vanuit de juiste boog en mits de pijl ook van het juiste materiaal is door kogelwerende vesten. De kruisboog stond bekend om het pantser doorboren…. tegenwoordig kun je ook explosieve koppen plaatsen, kun je relatief simpel ook nog zelf maken met bijvoorbeeld primer pasta die je eenvoudig zelf kan maken maar die in opgedroogde vorm wel erg explosief is, maar het is net als goede stevige scherpe pijlpunten verboden dus op eigen risico of voor studie doeleinden, mits aan alle regels is voldaan.
  Een boog heeft het voordeel boven een kruisboog dat het binnen seconden is te gebruiken, een kruisboog is voor wie tijd heeft beter qua kracht en richten. Beide zijn als men oefent heel effectief, ook na duizenden jaren wapen ontwikkeling.
  Bijvoorbeeld een Mongoolse of Turkse ruiter boog, die zijn vrij klein, zijn geschikt voor gebruik in huis, maar ook sommige compound bogen, die veel kracht hebben maar door het katrolsysteem licht zijn in gebruik, voor vrouwen en ouderen ideaal.

  Als je niet aan een vuurwapen kunt of mag komen zijn kruisbogen en handbogen een goed alternatief om niet volledig machteloos te zijn, net als bijlen en middelmaat “Samurai” zwaarden, geschikt voor huis tuin en keuken verdediging en allemaal in huis legaal om te bezitten.

  Lever nooit een wapen in want het staat ofwel een dag later op marktplaats of het komt elders in iemands handen die veel geld heeft, vaak drugskonijnen. Ons kent ons heet dat.
  Een wapen bezitten en het niet durven gebruiken is het jezelf heel moeilijk maken, wie niet achter zelfbehoud staat kan beter oefenen in onderdanigheid en goed kunnen koken, met goed eten op tafel zetten maak je bijna overal vrienden.
  Niet iedereen is in staat geweld te gebruiken , dat is niet goed, dat is niet fout, het is een tijdelijk hiaat in de theorie van Darwin.

  Wie een wapen opneemt moet het tot het bittere einde willen en durven gebruiken en goed beseffen wat de gevolgen zijn bij verkeerd gebruik en hoe dat zich vertaald in je eigen geestelijke gesteldheid. Van geselecteerde mensen die militair worden zijn slechts 3 op de 100 in staat om te doden. Als je weet dat ongeveer 10 van iedere 100 kanidaten voor de commando opleiding het halen, dan kun je inschatten dat ook bij de commando’s mensen zullen zitten die niet kunnen doden. gelukkig is dat ook niet een vereiste maar een pre….

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Britain, Islam en één moedige Lord | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s