Nieuw

Jaysh Al Thuwar Commander: Turkey turned ISIS, Al Nusra into FSA

klik voor groter

Jaysh Al Thuwar Commander Mihemed Zaza stated that the FSA has no connection to the forces attacking Afrin together with the TAF:“Turkey tried to use all of us according to their interests. They trained groups for them, turned ISIS and Al Nusra into FSA.”

Today is day 24 in the attack the Turkish Armed Forces (TAF) and the Free Syrian Army (FSA) under them launched against Afrin. The forces gathered under the Jaysh Al Thuwar (“Army of Revolutionaries”) umbrella say they are the true FSA and they have come together for the Syrian revolution, while those who attack Afrin are ISIS, Hayat Tahrir Al Sham (formerly Al Nusra), who Erdoğan calls “national and local”.

ANF >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9289 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Jaysh Al Thuwar Commander: Turkey turned ISIS, Al Nusra into FSA

  1. templars2017 // maart 18, 2018 om 22:35 //

    Het is dus heel goed mogelijk dat de strijders die indertijd zijn naar buiten begeleid door Navo troepen nu aan het terugkeren zijn na te zijn hervormd door erdogans troepen.
    Niemand wist waar ze heen waren ,blijkbaar was het een vooraf geregeld akkoord , het is niet zeker maar waar rook is ,is vuur niet?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s