Nieuw

Hoelang houden we de rug nog recht ?

Die vraag speelt de laatste tijd vrij vaak door mijn gedachten. Kijk naar de Gemeenteraadsverkiezingen, overal duiken islamitische partijen op.

Nationaal natuurlijk DENK met hun van de PvdA gestolen zetels, maar ook lokaal winnen ze terrein, NIDA, Partij van de Eenheid (hoe verzin je het !) Islam Democraten (ja hoor !) en er zullen vast nog wel een paar zijn die ik over het hoofd zie.

Ja” zullen een aantal mensen zeggen, “dat is logisch, we hebben moslims en dus krijgen we islamitische partijen“. En met frisse tegenzin moet ik erkennen dat dit waar is. Met tegenzin waarom ? Nou laten we eerlijk zijn, de Gemeentelijke politieke arena is zoiets als een trainingshal voor de Nationale politiek. Daar kunnen ze het “vak” van politicus leren voor zover dat bij moslims niet is aangeboren kunnen ze daar het liegen, draaien, weglachen leren en verfijnen. Leermeesters zat !

Nu hebben we alleen nog de 3 clowns van DENK in de Tweede Kamer maar daar gaat het niet bij blijven. Vergeet niet dat de eerste generatie nieuwkomers vaak ongeletterd zijn, het maakt hun niet uit wat een partij wil, zolang het islamitisch is dan moet het goed zijn. En laten we wel wezen, dat gaat ook nog steeds voor vele Nederlanders op, hoe beschamend dat ook mag zijn. Ze ‘voelen’ zich socialistisch en dus stemmen ze PvdA, GroenLinks of SP. Niet omdat ze weten wat er in het programma staat maar omdat het Linksch is en dus goed. Of hevig overtuigde christenen die stemmen op CDA, CU of SGP “want” ze zijn christen. Gelukkig was dat bij Nederlanders steeds meer op de achtergrond geraakt en nam het aantal mensen dat vanuit hun verstand ging stemmen toe.

Nu zitten er dus drie van die islamistische apen in de Kamer maar daar gaat het niet bijscreenshot_1512 blijven. Drie op de honderdvijftig zetels, nou ja dat is te overzien. Maar ze staan wel in alle peilingen op winst. Het is de verzuiling all over again. Het is zeker niet ondenkbaar dat er meer islamitische partijen bij gaan komen en ga er maar vanuit dat die ideologisch dicht bij mekaar blijven zitten want meestal zijn ze niet alleen islamitisch maar ook socialistisch want ja hun achterban komt natuurlijk wel uit de onderste regionen van de samenleving dus de uitkeringen moeten op niveau blijven.

Hoe lang zijn onze politici in staat of bereid daar tegenstand aan te bieden ? Nou simpel; dat zijn ze niet, nu niet en straks als er meer zitten al helemaal niet meer. Al onze grote steden die deel uitmaken van de niet onbelangrijke Randstad hebben een bevolking die voor meer dan 50% uit allochtonen bestaat, de overgrote meerderheid daar weer van is moslim. Als die straks de weg naar de stembus weten te vinden is het hek van de dam. En nu er islamitische partijen voor handen zijn zal ze de weg worden gewezen vanuit de moskee.

Wie gaat die partijen ideologisch weerstand bieden ? D66 ? Laat me niet huilen lachen, ze zijn zelf groot geworden met gebakken lucht ! Het CDA dan ? Hou toch op, die zijn allang vergeten waar de C in CDA voor staat, ze hebben zelfs moslims in de Kamer zitten en ze staan op de lijsten van Gemeentelijke partijen. Nee het CDA is zo aan het knokken om weer terug te komen op hun oude niveau die gaan desnoods over lijken. VVD ? Ach die zullen voor de bühne nog wat tegenstribbelen maar niet meer dan dat.

screenshot_1125

Nee het enige goeds is te verwachten van de PVV en FvD, that’s it. En die worden door alle anderen genegeerd en buitengesloten. Zelfs nu de PVV de tweede partij is geworden zijn en worden ze overal buiten gehouden. Zelfs als ze met een goed wetsvoorstel komen stemt men tegen. Waarom ? Omdat het van de verkeerde partij afkomstig is ! Als twee dagen later iemand uit eigen gelederen met een voorstel met dezelfde strekking  komt dán stemmen ze voor.

De kop boven mijn artikeltje is dus eigenlijk verkeerd, het merendeel van de politici heeft nu al geen rechte rug dus is recht houden helemaal geen optie…..

boredom-1977519_640Tijl Uylenspiegel

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

24 Comments on Hoelang houden we de rug nog recht ?

 1. Horatius // maart 18, 2018 om 12:16 //

  Voor het beleid op landelijk niveau hebben de komende gemeenteraadsverkiezingen geen enkele invloed. Ook al zou de uitkomst een signaal inhouden voor de gevestigde partijen om hier en daar wat ingrijpende maatregelen te treffen om de Islamisering en de bijbehorende criminaliteit een halt toe te roepen.

  Toch zal iedere stemgerechtigde een plicht hebben te vervullen een stem uit te brengen op een partij die de gevaren onderkent van de huidige volksverhuizingen die op termijn onze verzorgingsstaat de nek zal breken.

  ‘Diversiteit’ en ‘discriminatie’ zijn de toverwoorden waarvan de linkse partijen zich bedienen om ons volk te misleiden en rijp te maken voor een totaal uit de hand gelopen multiculturele samenleving met een dominante rol voor de sterk in opkomst zijnde moslimpartijen zoals DENK.

  Zijn het uitsluitend alleen de Turken die op deze partij zullen gaan stemmen?
  Hier en daar ongetwijfeld ook de Marokkanen en zelfs autochtone Nederlanders, want een NSB-mentaliteit is de linkse activist niet vreemd. Samen op de barricaden in de hoop op stevige rellen en zelfs een slachtoffer waar een rapper tot in lengte van dagen op los kan gaan.

  De lokale partijen zullen het goed gaan doen op 21 maart. Die hebben namelijk nog enige invloed op bepaalde zaken waar de gewone burger ook belang bij heeft. Betere zorg voor de ouderen, minder hangplekken voor jongeren van een bepaalde signatuur en meer groen i.p.v. snel uit de grond gestampte woningen voor asielzoekers, al of niet uitgeprocedeerd.

  Geen asielopvang in de normale woonwijken maar op plekken waar zij de minste overlast kunnen veroorzaken, desnoods in wooncontainers bij herhaaldelijk agressief en intimiderend gedrag.

  Niet in iedere gemeente is de PVV of het FvD vertegenwoordigt maar er zijn ongetwijfeld partijen te vinden die daar heel dicht tegen aanzitten wat betreft hun doelstellingen.

  Een stem op de PvdA, SP, D66 of GroenLinks betekent nog meer diversiteit, nog meer misbruik van onze sociale voorzieningen en nog meer oogluikend toegelaten criminaliteit gepleegd door hangjongeren.

  Een van de uitkomsten van de komende verkiezingen zal zijn de sterke opkomst van DENK in de lokale politiek. Iedere Turk zal het als zijn heilige plicht zien te gaan stemmen op deze partij die als een verlengstuk moet worden gezien van de macht van dictator Erdogan in de Nederlandse politiek.

  Nu nog in de marge van ons politieke bestel maar binnenkort een belangrijke factor in het proces van Islamisering van de Lage Landen.

  Onze steden zullen dan nog nauwelijks afwijken op het gebied van kleding en andere culturele uitingen zoals gebruikelijk in de bergdorpen van Turkije. Het vrijdagmiddaggebed zal een vast onderdeel worden van onze stadscultuur en de moskeeën worden in grote aantallen bijgebouwd met steeds hogere minaretten.

  Dus a.s. woensdag gaat iedere rechtgeaarde Nederlander stemmen op een partij die kan worden gezien als een Verzetsbeweging tegen de politieke Islam.

  In het belang van ons nageslacht en het behoud van ons koningshuis (al kunnen we daar nog wat vraagtekens bijzetten gezien de herhaalde oproepen tot meer Tolerantie & Verdraagzaamheid gedaan door Beatrix en W.A.).

  Maar ja, liever een koning als Staatshoofd dan een Grootmoefti zullen we maar zeggen.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // maart 18, 2018 om 12:17 //

  Ik zag dit al lang aankomen en eerlijk gezegd zie ik het zeer somber in op democratische wijze en met al onze eigen wetten en die van de Verenigde naties gaan wij grandioos ten onder.
  De islamieten weten zich via de moskeeën prima een eenheid te vormen en zullen als de imams hun oproepen om te gaan stemmen massaal naar de stembus gaan.
  En wij zitten met gluiperds en leugenachtige politici die met niets anders bezig zijn dan aan de macht te blijven niets doen zij in het belang van Nederland.
  Het maakt de huidige politici niet uit al stort Nederland in de afgrond aan de macht willen ze blijven ten koste van alles.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 18, 2018 om 12:47 //

  Ik bedoelde niets anders Horatius maar zoals u zelf al zegt; “Nu nog in de marge van ons politieke bestel maar binnenkort een belangrijke factor in het proces van Islamisering van de Lage Landen.”
  En dat is wat mij zorgen baart.
  De gevestigde partijen zijn niet van plan dat een halt toe te roepen, zij zien het als een “verrijking” en denken dat islamisten “mee moeten kunnen doen in het debat”, ze zien niet dat dit naarmate ze groter en sterker worden uitdraait op dicteren.
  Islamisten zijn niet geïnteresseerd in debat.
  Ze hebben een veel grotere en hondstrouwe achterban die tot nog toe de weg naar de stembus nog niet echt ontdekt hebben maar nu er eenmaal islamitische partijen zijn opgestaan zal de roep uit de moskee almaar dringender worden.
  Neem een stad als Den Haag met ruim 50% allochtonen waarvan zo’n 90% zichzelf ziet als moslim, als ze die aan het stemmen krijgen (en dat staat te gebeuren) dan hebben ze een meerderheid in de raad !!
  Dan krijg je dus een voorkeursbehandeling van moslims. Meer nog dan nu al het geval is.
  Een aanvraag voor een moskee is dan niet langer nodig, die zullen aangeboden worden. Inclusief jankende imams vanaf de minaretten.

  Like

 4. antiislamnu // maart 18, 2018 om 13:07 //

  Ik sta bij een stadsdeelkantoor in denhaag in de rij twee hoofddoekjes achter de balie.
  Oude man jaartje of 85 vraagt om een formulier antwoord hoofddoekje dat hebben wij hier niet meer dat moet u downloaden en uitprinten thuis.
  Oude man begrijp hier niets van en gaat braaf onverrichter zake naar huis.
  Ik sta te koken maar heb verschrikkelijke haast dus hou met pijn en moeite mijn mond dicht oke nummertje gehad en wachten maar.
  Ondertussen komt er een moslim binnen met een enorme haatbaard en witte jurk meteen wordt hij door een moslim medewerker van de gemeente hartelijk ontvangen kusjes knuffeltje.
  Wat blijkt hij komt aangiften doen van zijn nieuwe kindje.
  Wat een contrast met die oude man het was geen moeite om het formulier voor hem uit te printen maar nee hoor
  Dit is dan Nederland 2018 blijf vooral stemmen op de gevestigde orde.

  Liked by 2 people

 5. Tijl Uylenspiegel // maart 18, 2018 om 13:26 //

  Haast of geen haast, ik zou mijn mond niet gehouden hebben. Het helpt daarbij meer dan je denkt als je je stemgeluid luid en duidelijk laat klinken zodat u ook voor anderen goed verstaanbaar bent. Meestal schiet er dan gelijk zo’n ventje met een stoere V op de borst toe maar die heeft twee keer niks te zeggen en geen enkele bevoegdheid.
  Eerlijk ?
  Ik zou de oude baas gevraagd hebben even te wachten omdat ik hem waarschijnlijk wel kan helpen, vervolgens de trut achter het loket duidelijk te verstaan geven dat ze haar werk niet naar behoren doet.
  Als duidelijk is wat hij nodig heeft zijn adres vragen en zeggen dat je het wel voor hem uitprint en toe zult sturen.
  Let wel; met name bij moslima’s werkt het beter dan je denkt je stem wat te verheffen, wij zijn vaak geneigd om op normale toon iets te zeggen maar dat heeft beduidend minder effect.

  Like

 6. antiislamnu // maart 18, 2018 om 13:39 //

  Het probleem bij mij is dat ik Oppositioneel-opstandige gedragsstoornis (ODD) hebt en dan loopt dit soort situaties erg snel uit de hand .
  Dus ja bij ernstige haast beter ff nergens op reageren heb ik geleerd

  Like

 7. Esperanza // maart 18, 2018 om 14:41 //

  Tijl, zou de vraag niet moeten luiden: Wanneer gaan we de rug recht houden? 🙂

  Liked by 1 persoon

 8. Mooi Tijl 👌
  Maar uh… waar ben jij administrator? 😂

  Like

 9. Zondag kreeg net een lokale partei folder in de bus met natuurlijk de lokale kopvod nodeloos te zeggen linea recta in de vuilnisbak ze kunnen zich de moeite besparen .
  Het enigste waar op of liever gezegd tegen gestemd wordt deze week is de sleepwet .
  # Regering val maar deaud

  Like

 10. Dat tegen stemmen over de sleepwet, is waarschijnlijk het meest zinloze wat ik deze week ga uitvoeren als bezigheid.
  Die wet is er allang door.
  En alsof ik ook maar enigszins het zou moeten hebben dat ze zich er ook maar iets van zouden aantrekken wat wij gaan vinden ergens over.
  Maar hoop doet leven, bij velen.

  Like

 11. enigszins het zou moeten hebben , moet zijn, enigszins het IDEE zou moeten hebben ….

  Like

 12. Mede mogelijk gemaakt door de PVV.
  Die hebben toch echt een geheel ander begrip over vrijheid dan ik.

  PvdA laat minister Plasterk niet vallen, terwijl VVD, PvdA, CDA, PVV, Christenunie en SGP zoals verwacht de nieuwe inlichtingenwet steunen. De opzet om het snel te regelen slaagt. Massaal verzet met een geslaagde flinke medialobby worden gesmoord.
  https://www.netkwesties.nl/967/meerderheid-tweede-kamer-voor-nieuwe.htm

  Like

 13. templars2017 // maart 18, 2018 om 17:16 //

  Het is een kwestie te weten of de grens van omkeerbaarheid is bereikt ,als je dit allemaal in zijn context zet ziet het er naar uit dat hier de grens al lang is overschreden.
  Politiek oplossen gaat nooit meer gaan ,het is trouwens onmogelijk de politiek is in hetzelfde bedje ziek met de islam.
  Als je de islam wil verwijderen moet je eerst de politiek verwijderen ,en net nu komen ze weer bedelen om hen aan de macht te houden , een zielige vicieuze cirkel ……….

  Like

 14. In heel wat gemeenten zijn inderdaad partijen op gestaan die schurken tegen de PVV en zelfs verder gaan. Dus dat kan ook als graadmeter worden gezien. Gelukkig is er dus ook een tegen geluid.

  Like

 15. Esperanza // maart 18, 2018 om 22:42 //

  Like

 16. templars2017 // maart 18, 2018 om 17:16

  Exact,…er is niet meer zoiets als een ‘democratische en salonfähige’ manier om de waanzin die Nederland (en ook Europa) aan het overspoelen is, te stoppen.
  Dat de huidige situatie op een vreedzame manier zal kunnen worden opgelost is een -al lang- gepasseerd station.
  Velen zien het onder ogen, waarschuwen en treffen voorzorgs maatregelen, de meesten echter proberen het krampachtig te verdringen in de hoop dat het ‘hun tijd zal duren’ alvorens de ellende hen zal treffen.
  En het mooiste van alles,….wanneer de ellende dan losbarst, hun vertrouwen -mbt hun eigen veiligheid én bescherming- stellen op de overheid en regering……
  Proessst

  Dat is nu wat je noemt, ‘van een koude kermis thuiskomen’.

  Liked by 1 persoon

 17. Republikein // maart 19, 2018 om 04:25 //

  Belgische voetbalwedstrijd.

  Brussel,zaterdag:
  RACING GENK 0 STANDARD LUIK wnv 1
  Emond (92)
  Arbiter: Toeschouwers:
  Lardot 44.807
  Geel: Ndongala, Mpoku,Fai,Marin,
  Mata,Samatta, Carcela,Luyindama,
  Buffel Djenepo
  Rood: Nastic
  (120+1/2xg)
  RACING GENK: Vukovic,Mata,Aidoo,Colley,
  Nastic,Seck,Pozuelo,Malinovskij
  (Wouters/110),Buffel,Karelis (Samatta/
  74),Ndongala (Trossard/65)
  STANDARD LUIK: Gillet,Cavanda,
  Luyindama,Koutroubis,Fai,
  Edmilson Junior (Cop/97),Marin,Carcela
  (Djenepo/105+1),Cimirot,Mpoku,Emond
  (Pocognoli/120+2)

  Nederlanders worden steeds ouder en
  blijven ook langer gezond,staat in een
  prognose van het CBS.Mannen die in 2040
  zestig zijn,hebben nog gemiddeld 26
  jaar te leven,vrouwen zelfs 29 jaar.

  Nee toch.

  Liked by 1 persoon

 18. Doe eens een linkje, Rep ?

  Like

 19. Republikein // maart 19, 2018 om 11:15 //

  Dat is ie Bert, en ik ging pitten, dromen over mijn zonden.
  Wat ging er toch mis in ons leven, zou het karma zijn?
  Wie werd waar geboren en door wie werd hij hoe genoemd?

  Like

 20. Republikein // maart 19, 2018 om 11:28 //

  Dat zwarte mensen vaak sportiever zijn hebben ze jaren geleden al ontdekt.
  Dat zie je niet aan de buitenkant, ze zijn ontleed, in een vlaag van biologische verstandsverbijstering.
  Ook worden er van dode zwartjoekels leren motorpakken gemaakt en werd motorbril wenselijk anders slaat bovenlip voor oog.
  Je ziet het niet aan buitenkant maar kameel is opgevoerd.

  Like

 21. Hoe lang houden we onze rug recht?.
  Hoe lang duurt het, voordat we het recht in eigen handen nemen?..
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1804282/nederlandse-vrouwen-21-en-22-slachtoffer-groepsverkrachting-in-antwerpen
  Als die afrikanen al hadden gebungeld, was het gedaan met dit soort toestanden.

  Like

 22. Republikein // maart 19, 2018 om 11:50 //

  Negerts hebben ook meer gevoel voor ritme, zo houden ze het leer soepel.

  Like

 23. Afgaande op bovenstaande titel…….voel ik mij bij het uit bed stappen nogal stram en moet ik eerst even strekken en rekken om mijn strijdvaardige houding terug te krijgen…….maar troost u….dit heeft alleen met de leeftijd te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s