Nieuw

Haatimam Abou Hafs roept Nederlandse moslims op: ‘Stel je op in de frontlinie! Blokkeer spoor- en snelwegen!’

Abou Hafs. Bron: Bewust Moslim, YouTube

Volgens haatprediker Abou Hafs van “Bewust moslim” wordt het tijd dat Nederlandse islamieten op agressieve wijze hun ‘rechten’ gaan opeisen. Hij stelt voor dat men zich openlijk vijandig richting de Nederlandse staat gedraagt, om op die manier concessies gedaan te krijgen. Politieke clubs als DENK vindt hij daarentegen maar zwak.

Aan extremistische haatimams in Nederland absoluut geen gebrek; kennelijk is er een flinke voedingsbodem voor die lui. Zo ook voor Abou Hafs, die moslimjongeren geworven heeft voor de ‘jihad’ in Syrië.

DDS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Haatimam Abou Hafs roept Nederlandse moslims op: ‘Stel je op in de frontlinie! Blokkeer spoor- en snelwegen!’

 1. En waarom zit die land- en volksverrader nog niet achter de tralies???
  Dit is een van de gevaarlijke staatsvijanden die hier al massaal rondlopen
  Stel je voor dat Wilders deze uitspraken had gedaan dan stond hij alweer voor het gerecht

  Like

 2. Duchesne // maart 18, 2018 om 16:25 //

  Prima gezien van die Dhimmie, met honderduizend haatbaarden verspreid over het land overal de boel platleggen, dat is acute capitulatie van Rutte4 en desgewenst geeft men het hoofd van Wilders op een bordje….
  Ze zouden ons een plezier doen, het falen van de politiek compleet in het licht zetten. Het zou een geweldig moment zijn om het eens over intergratie te hebben, of respect, of dankbaaryheid van gasten….

  Doe je dit als Nederlanders met een paar hoinderd man dan zit er een paar honderd man achter de tralies, vallen er enkelen van de trap in het politie bureau en de rest krijgt boetes tot in sint Juttemis. De stempel van rascistische rechtse terrorist zit op je voorhoofd.
  Als echte autochtoon wil je opbouwen, dan zoek je geen problemen maar oplossingen.

  Onze rovende medelanders willen gewoon niets behalve gratis veel meer centjes, dus op een of andere manier komt dat ook. Islam en geloof en zogenaamde discriminatie is slechts de vlag die het doel dekt, men wil gewoon parasiteren.

  Wel Erdogan toejuichen maar niet ginder helpen opbouwen, dat dan weer niet. Idem met Islam, wel zelf de alcohol laten vloeien maar op het moment dat men op roof gaat is het tegen ongelovigen en in dienst van de Islam. De opbrengst natuurlijk niet, tenzij een Iman toevallig openlijk even donaties vraagt, dan staan de grootste boeven het eerst met open portomonee, voor dat plekje in het paradijs. Wat dat betreft zijn ze net zo hypocriet als Katholieken… Vele moskeen zouden kraken als je het woord BIBOB zou roepen…

  Ze brullen over eer als iemand iets over hun moeder of zuster zegt, zelfs als is het positief, maar meppen hun dochters of zusters vervolgens dood als die toevallig een eigen mening hebben, om te zwijgen op welke manier men andere vrouwen behandeld.

  Eer van moslims als begrip heeft een heel andere betekenis dan ons begrip van eer.
  Totaal anders, en daarom is de term eerwraak ook zo misleidend. Het gaat niet om eer, het gaat bezit en van wie iets is. Eerwraak is slechts een kwestie van eigendom aanduiding, niks anders.
  Respect is nog zo’n woord, in de allachtone en moslim wereld is het een synoniem voor sterkste, voor wie het meeste en hardste geweld kan toepassen krijgt respect.
  Wij noemen dat angst.

  Bij ons is respect iets dat je moet verdienen door iets te doen waar anderen bewondering voor hebben. Geweld is daarbij niet echt een hulpmiddel, geweld kan iedere mongool toepassen, geweld is bij ons meer een vorm van onvermogen. Respect geef je iemand die 40 jaar lang bij dezelfde baas keihard werkt om zijn of haar gezin te voeden, vooral als het een klote baan is. Voor respect moet je moeite doen, hoewel de overheid het beeld schept dat je respect kunt verdienen door een uniform aan te trekken. Daar is carnaval volgens mij voor.
  Ook metalen plaatjes aan een stukje lint schijnt enorm gewild te zijn, wewet u, al die mensen die dat willen worden later geweldige Dhimmie mislams. Te koop voor een handvol pinda’s…

  Iemand op de bek slaan is geen moeite maar ongeveer het meest primitieve qua uitingen, apen doen het ook zo. Bij apen is het de manier waarop de baas word gekozen. Die mag de vrouwetjes bevruchten. Daaarom is pedofilie in de Islam ook toegestaan, voor het geval de vrouwtjes op zijn en de rest ook behoefte heeft…

  Over ene paar weken is de vrijheid volledig weg, kun je niet meer met iemand praten zonder dat iemand anders toegang heeft tot dat gesprek. Dat het in principe mogelijk is kun je als een enorme inbreuk in persoonlijke vrijheid zien, dat het straks officieel mag is een officieele afschaffing van persoonlijke vrijheid en het eigen persoon als denkend wezen. Als je ieder wooerd moet afwegen eindigd filosofie, eindigd spoontaniteit., kan een vriendin niet meer raad vragen om een uit de hand gelopen schimmelinfectie, kun je niet meer in discussie met je buurman over de homoseksualiteit vna de hond, etc….
  Onder die zogenaamde sleepwet kan alle politieke tegenstand worden gesmoord in de kiem, worden gecriminaliseerd en geterroriseerd of gewoon afgemaakt.
  De PVV zal erdoor afgemaakt worden, constant bveschadigd en geheel zonder enige geheim. terosrapen zullen al bekend zijn vordat ze gehouden zijn, verkiezings campagnes worden ondergraven voordat ze begonnne zijn. Kort door de bocht, de sleepwet is het einde van democratie, voor zover nog aanwezig.

  Als de macht verschuifd naar de Moslims, en dat is aan het gebeuren., dan worden computers totaal leeggehaald op zoek naar uitspraken tegen Islam, en kan er vervolgd worden. Lertterlijk alle instrumenten tot massale vervolging worden door Rutte en Co nu ingesteld.
  Hilter moest eind jaren 30 ineens hoeveelheden kampen bouwen omdat de Joden negers meer heen mochten van de andere Europeese landen, onze regering heeft met een serie verschillende wetten de kampen al bijna af. Enkel de palen en het prikkeldraad nog, administratief en wettelijk ingedekt is alles al geregeld.
  Alleen die sleepwet nog.
  En de PVV stemt voor? Hoe blind moet je zijn niet te zien wat er gebeurd? Ze stemmen voor hun eigen ondergang, en die van ons erbij.

  Terrorisme en een groot deel van de criminaliteit stop je door Islam te stoppen en terug te sturen naar de oorsprong, niet door eigen burgers te knevelen en te muilkorven.

  Teveel Dhimmies op hoge posities die liever geld willen blijven zien en daarvoor ook naar Mekka willen liggen…of u en mij willen opsluiten of uitleveren…
  Voor iets anders zijn ze ook niet bekwaam. Verraders.

  Nee, de haatbaard heeft het goed gezien, macht ligt voor het oprapen, de ongelovigen zijn laf en de regering staat als een loopse teef met de kont te draaien om gepakt te worden.

  Misschien is dat wel de beste beschrijving van de gehele politieke carriere van Rutte,

  “Een wandeling met een loopse teef”.

  Liked by 4 people

 3. trebor2110 // maart 18, 2018 om 16:27 //

  ja hoor ga maar lekker met z,n alle op he t spoor staan , lijn intercity Amersfoort Zwolle

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // maart 18, 2018 om 17:03 //

  Ik heb even op you tube filmpjes gekeken van Abou Hafs….kort gekeken en geluisterd, het was genoeg.
  Hij is, om met Maxima te spreken, een beetje knettergek en een beetje gevaarlijk, maar dan net als Jesse Klaver, ze geloven echt zelf dat ze de enige waarheid bezitten……de simpelen van geest volgen dit soort lieden, vroeger werkten ze voor de kerk en organiseerden ze kruistochten..
  Hij is gevaarlijk, maar niet in een discussie, mits je ook aan het woord komt en hij niet gaat schreeuwen of piepen of weglopen, dan kun je in die discussie het hele persoontje met enkele vragen opvegen.
  Ideologisch is hij wat de rest ook is, geen partij voor logica, geen argumenten en geen bereidheid tot het willen zien van andere standpunten. Het is gewoon zijn woord van zijn intrepetatie van Islam en anders niets. De woorden zijn op zich ook niets maar de taal voor de lagere IQ’s.
  Lach niet om lagere IQ’s, google maar eens het woord “marabunta”. Het heeft een enorm laag IQ, maar totale vernietiging….

  Waar Aboe Haffelbek gevaarlijk in is is inderdaad het aansturen van anderen en het aanzetten tot misdaad onder de noemer geloofs verdediging. Als de AIVD slim is halen ze hem op en brengen ze hem naar Pieterburen bij Lenie van het hart, voor de creche. want het is een echte huiler, compleet met glad kopje.
  Laat men hem begaan dan zal hij een islamitisch doodseskadertje met opdrachten overladen. Dat kun je in zijn ogen zien, alle tegenstand willen afmaken maar zelf niet de handen willen vies maken. Het lijkt bijna op een van onze politici.

  Oeps, sorry Hafs, dit neem ik terug, dit was onbedoeld een belediging terwijl ik een vergelijking zocht, dat snap ik. Die van ons zijn gewoon honden.

  Hondepoep kun je geen hond noemen maar het is wat het is, klei voor wie niet geloofd in iets te beoordelen op kleur.

  Typisch is dat alles Geert wilders de schuld geeft en rtoept dat hij de democratie niet respecteerd maar vervolgens roepen ze dat democratie niets is behalve de trein voor totale sekte terreur.
  Discussie is eigenlijk overbodig, je kunt ze zichzelf laten bevechten. Het zijn honden die hun eigen staart als doel hebben.

  Liked by 1 persoon

 5. Dit product van inteelt zou met zijn criminele achterste het land uit gegooid moeten worden.
  Niet met de trein naar het oosten maar met een vliegtuig over de Middellandse Zee heen.

  Liked by 1 persoon

 6. Bob Fleumer // maart 18, 2018 om 18:16 //

  Alle chauffeurs en NS machinisten niet remmen!

  Like

 7. Ik denk dat er nog veel meer van dit soort lieden zijn en die nemen deze oproep zeer serieus. Ik ook en denk dat ze dit ook daadwerkelijk gaan organiseren, het is tenslotte hun jihad, ze zijn het verplicht en over een 2 of 3, misschien 5 jaar een keer uit gaan proberen en dan in heel Europa tegelijk, anders zal het niet werken, Dag X noemen ze dat. IS heeft dit ook gedaan en met slechts 300 man de miljoenen stad Mosul bezet. 12.000 soldaten waren er nodig om heel Spanje te veroveren. Als waar is dat er 2 tot 3% van alle moslims radicale jihadisten zijn die bereid zijn om geweld te gebruiken, heb je zo’n leger snel bij elkaar, zo’n 20 tot 30.000 in Nederland en een veelvoud in Europa. En het Nederlandse leger? Ik hoop dat het niet gebeurt, maar als je alles bij elkaar optelt en kijkt wat de trend en stemming is, dan is het echt een kwestie van tijd voordat de pleuris uitbreekt. Ben ook benieuwd hoeveel wapens de moslims al hebben en nog aan het opslaan zijn in de moskee en of andere bergplaatsen, ik denk dat je er van zal schrikken.

  Liked by 1 persoon

 8. Snelwegen blokkeren doen ze in België al, gaat er 1 trouwen gaan ze midden op de weg hun eigen feestje bouwen, ze leggen met maar één paar auto’s het verkeer plat, de meeste mensen denken dat gebeurt niet, je kan erop wachten dat er iets zal gebeuren

  Liked by 1 persoon

 9. Duchense // maart 18, 2018 om 20:44 //

  …vraag je maar eens af wat je moet doen als je in de file vastzit en zo’n mafklapper komt lang lopen met een AK….misschien 112 bellen….

  Mensen hebben nog niet door hoe het moslims brein werkt. Je krijgt een hand, een glimlach en als de sterren gunstig staan een mes in je donder. Omdat je vriendelijk bent ben je in hun optiek zwak, omdat je ongelovig bent is het dodoen van jou persoon goed. En in hun papalelle werled zal niemand het in zijn hoofd halen om jou dood te veroordelen…. staat immers als goed geclassificeerd….

  …feitelijk worden wij als autochtoon door de politiek nu al op een offerschaal gelegd, of slachtbank, enkel door hen tussen ons in te laten leven. En verdedig jezelf maar eens….. vuile rascist….

  In onze wereld word je preventief opgesloten bij een IQ van 60, maar hun rijden rond in auto en zijn met een paar zinnen buiten hun zinnen, als kleine raketjes, afgevuurd door de iets meer begaafden onder hen. Sekten zijn gevaarlijk en totaal onberekenbaar.
  Islam is iets heel anders dan een godsdienstige beleving, het is een doodscultus met een ontmenselijkings tactiek en ze willen ons dood. Een deel wil het vandaag, een deel vind morgen ook goed en de rest volgt wel in etappes, omdat het moet en ze anders geen goede gelovigen zijn. Liever deden ze niets, omdat de TV best wel een mooie uitvinding van een moslims is.

  Je kunt beter een Downie kolonie van automatische wapens voorzien, de kans is aanwezig dat ze een hierarchie ontwikkelen en een leider kiezen… en ruzie word met een knuffel afgedaan, net als de ruiten worden schoongelikt. ik hou van die mensen….

  Wist u trouwens dat zonder de uitvinding van Dynamiet er ook geen benzine auto’s waren geweest? Komt omdat ze voor het goed ontsteken van dynamiet electrisch een harde vonk nodig hadden. Die kreeg men door een magneet en koperen spoel te maken met een hoog spanningsveld dat ineens door beweging op een bepaald punt tot ontlading van alle stroom ineens kon komen. Van daaruit kwam de magneet ontsteking en een slimmerd stopte deze op een motorblok, liet bij iedere andere omwenteling een vonk los op het ding en gooide daar benzine bij… het had net zo logisch geweest als we nu op dynamiet zouden rijden, de mogelijkheid was er…

  Like

 10. Het wordt tijd dat we zulke figuren en hun aanhang op agressieve wijze het land uit donderen.

  Liked by 1 persoon

 11. paulzwueste // mei 9, 2018 om 19:56 //

  Ik zou graag willen dat ze dit soort criminele zaken méér en méér gaan doen dan zullen de HH. politieke landverraders wel actie moeten nemen…
  En als ze dat niet doen komt het volk in actie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s