Nieuw

Fake of waarheid? Oekraïense piloot Vladyslav Voloshin, die mede verantwoordelijk was voor de MH17 moorden, pleegde zelfmoord

De 29-jarige Oekraïense piloot Vladyslav Voloshin, die naar verluidt (mede)verantwoordelijk was voor het neerschieten van vlucht MH17 in juli 2014, vanuit een Oekraïense straaljager, is dood aangetroffen in zijn huis in Nikolaev, Oekraïne naar verluidt kwam hij om het leven door een ‘zelf toegebrachte” schotwond aan de borst.

Bericht via Alternatieve Media Nederland

Fake of waarheid? Ik heb geen idee maar wil de lezers van Fenixx dit kleine bericht dat nooit de voorpagina’s van het mainstream nieuws gaat bereiken niet onthouden zodat u hier zelf u eigen mening over kunt vormen.

Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on Fake of waarheid? Oekraïense piloot Vladyslav Voloshin, die mede verantwoordelijk was voor de MH17 moorden, pleegde zelfmoord

 1. templars2017 // maart 18, 2018 om 21:38 //

  Fake of niet ,het is vuurwerk, gelijk hoe doet het aan de ene kant een hardnekkig gerucht een nieuw leven leiden ,aan de andere kant zal het verguisd worden en aangegrepen om voor andere doeleinden te dienen.
  De enige die het kan weten en bevestigen of ontkrachten is de man zelf …..en die is er niet meer.
  Wat de volgende vraag rijzen zelfmoord of een slimme verdoken moord?
  Als militair zal hij ook wel geweten hebben dat de meest zekere manier een schot door het hoofd is ,een schotwonde inflicteren op je eigen borst heeft meer kans te mislukken…….
  Maar het geeft toch stof tot nadenken……..

  Like

 2. Een echte vent schiet zich door zijn kop. Het liefst van onderen, zodat de hersens aan het plafond hangen. Alleen vrouwen en mietjes doen het in hun borst.
  En hij ziet er inderdaad wel een beetje mieterig uit,

  Like

 3. Duchense // maart 18, 2018 om 22:57 //

  Lange armen of een verrekt klein pistool…

  Like

 4. Is er te achterhalen of er meerdere berichten hierover in het Oostblok circuleren?
  Ik ben zelf ook al aan het zoeken.

  Like

 5. Ik heb een Russisch/Oekraïns contact en hoop daarvan een antwoord te krijgen, en dan laat ik het hier weten.

  Liked by 1 persoon

 6. Nog een ander contact met een Oekraïnse vriendin hier in Spanje, haar heb ik ook een messenger bericht gestuurd, als ik van haar bericht heb dan rij ik er even langs (10min bij mij vandaan), en horen jullie dit ook.
  Dat was het voor vanavond, weer laat geworden.

  Like

 7. Kan Mark R. inmiddels, die onderste steen optillen?.

  Like

 8. had zelf enkel even bij Sputnik gekeken die zijn meestal snel met dit soort zaken maar kon niets vinden

  Like

 9. Like

 10. er is natuurlijk geen bewijs voor(voorlopig) maar ik denk dat het de oekrainers zijn geweest die mh-17 hebben neergehaald. de reden? het feit dat de russen en dan vooral poetin binnen een aantal uur na ramp gelijk door iedereen als schuldige werden aangewezen zegt mij dat het precies het tegenovergestelde waar is. het is onmogelijk om direct na een paar uur de dader aan te kunnen wijzen. daar gaat altijd een heel onderzoek aan vooraf. en dan de diverse ooggetuigen die zijn ondervraagd op de dag van de ramp zelf zeggen allemaal een straaljager te hebben gezien die met een boordkanon op mh-17 heeft geschoten, zijn nergens terug te vinden in de OVSE rapporten hierover. maar goed dat is natuurlijk maar mijn mening.

  Like

 11. Duchesne // maart 19, 2018 om 10:25 //

  Als Mark R de onderste steen oplicht vind hij zichzelf, zijn evenbeeld. Hij sist..

  Like

 12. Wat kan je anders verwachten van een Nazi regering die tot op het bot corrupt is. Ook ik ben er van overtuigd dat die MH 17 is neergehaald of met een BUK raket of middels een straaljager (boordkanon of raket) omdat men dacht dat het het vliegtuig van Putin was(zelfde kleuren).Een of twee jaar eerder schoten ze boven de Zwarte Zee een Russisch passagiersvliegtuig met een BUK uit de lucht “per abuis”. Ik weet niet of deze “zelf”moord in UA al bekend is gemaakt, zal dit vanavond aan mijn vrouw vragen die momenteel in Kiev is.
  Wat wij niet mogen vergeten is dat deze Nazi’s continue zullen blijven proberen via FAKE nieuws om de Russen in een zo kwaad mogelijk daglicht te zetten. Wat nu weer wel gebeurd is en waar ik niets over hoor, is dat in flagrante strijd met het Internationaal Recht en overeenkomsten, men in Oekraïne tijdens de verkiezingen gisteren 77.000 daar verblijvende Russen het recht heeft ontzegd om te stemmen (zoals internationaal gebruikelijk).
  Alleen mensen met een diplomatiek paspoort mochten de consulaten en Ambassades van Rusland in. De gewone Rus werd door de politie tegengehouden.
  Ook hieruit blijkt weer wat een schoften daar in Kiev zitten, gesteund door de EU en USA. Dan heeft men blijkbaar geen probleem met fascistische ideologiën. Oorlogshitsers zijn het oftewel tuig van de richel .

  Like

 13. Nou die hebben ze wel even gezelfmoord daar maar van uit of je krijgt een ongelukje alla van tra op de snelweg ben je ook snel weg

  Like

 14. paulzwueste // maart 19, 2018 om 15:15 //

  Deze man is gewoon geliquideerd.
  Valt mee dat hij nog zo lang geleefd heeft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s