Nieuw

Een ouwe VS-admiraal van 1927, James Lyons, vertelt iets over Erdogan en de islam

Eerst even context en gegevens. Ik kom erop via ’n tweet van “Fubar”.Namelijk op een “Defeat Jihad Summit” in Washington op 10 februari 2015. Hier een verslag van die summit met video’s en een lijst met deelnemers, waarop, onder vele anderen, Mike Pompeo (ex-CIA en zeer recent door Trump tot minister van BuZa benoemd), Geert Wilders, Lars Hedegaard, Newt Gingrich, Pete Hoekstra (recent tot ambassadeur in Nederland benoemd) en de man die ik hier naar voren wil halen:

James “Ace” Lyons, oud-admiraal van de U.S. Navy.

Over  James Lyons lezen we: “Admiral Lyons spent 36 years as a Naval officer. He last served as commander in chief of the U.S. Pacific Fleet under President Regan. Lyons now serves as president and CEO of a consulting firm that specializes in trade, anti-terrorism, port security and foreign affairs.”

Martien Pennings >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Een ouwe VS-admiraal van 1927, James Lyons, vertelt iets over Erdogan en de islam

 1. Andrew Brunson, chr. predikant, zit al bijna 1,5 jaar in Turkse gevangenis, zonder aanklacht, zonder vorm van proces wordt hij vastgehouden. Op valse beschuldiging dat hij banden met Gulen heeft. Er is nu sprake van eis tot levenslange gevangenisstraf.
  https://www.opendoors.nl/vervolgdechristenen/nieuws/2018/maart/turijke-wil-amerikaanse-pastor-levenslang-opsluiten/

  Like

 2. Thnx, zal even plaatsen.

  Like

 3. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Wat een kerel! En wat een duidelijke boodschap.

  Like

 4. templars2017 // maart 18, 2018 om 21:48 //

  Hier wordt bevestigd van iemand die het verdorie goed kan weten dat al wat er werd vermoed ook effectief de waarheid was.
  Het doet je toch kijken met een andere bril naar gebeurtenissen die altijd maar op één bepaalde manier voorgeschoteld worden.
  Als je hoort wat er allemaal kon verhindert worden en wie er stokken in de wielen stak dan kan je toch niet anders dan je vragen stellen over al de rest………….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s