Nieuw

AfD-politicus woedend op Merkel: ze heeft gewelddadige vrouwenhaters geïmporteerd en hoort voor het gerecht

Gottfried Curio, scr YT

Dr. Gottfried Curio legt precies uit wat er mis is met het huidige Duitsland. Curio is lid van de rechtse AfD-partij van Alice Weidel en Alexander Gauland.

Curio zegt in het parlement dat Duitsland “zijn nationale grenzen moet beschermen in plaats van de kerstmarkten met betonnen paaltjes en machinegeweren te versieren”.

Curio geeft Merkel de schuld van “het massaal opnemen van archaïsche, vrouwenhatende gewelddadige overtreders” en “experts in mesaanvallen”. Hij concludeert dat Merkel niet in het Duitse parlement thuishoort, maar voor de Duitse rechter.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/03/afd-politician-blasts-merkel-she-has-imported-women-hating-violent-offenders-and-belongs-in-court/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on AfD-politicus woedend op Merkel: ze heeft gewelddadige vrouwenhaters geïmporteerd en hoort voor het gerecht

 1. templars2017 // maart 18, 2018 om 22:27 //

  Wel wel ,dat zie je niet in de media hé…….
  Heel het EU circus weet het ,maar vertikt het om de voeling met de gewone man te hebben ,alsof wij een besmettelijke ziekte zijn ,verfoeilijk echt verfoeilijk………

  Like

 2. Valt geen speld tussen te krijgen. Behalve dan wat die ‘rechter’ betreft.
  In het geval van Merkel kunnen we deze ‘tussenstap’ met een gerust hart overslaan!

  Like

 3. Waarom hoor ik Wilders of Baudet ,en niemand van “onze politiek deze punten benoemen ? Zij kunnen dat onderbouwen ,met cijfers ,die wij ook vinden ,ambulance broeders in London ,hebben meer met steek ,en schiet , dan verkeersslachtoffers te maken ! London 2017 12980 steek incidenten ,dat is 2452 meer ,dan in 2016 ,20 februari 2018 ,zes steek partijen in een nacht !! En dan alle verkrachtingen ,die nu wêl naar “buiten zijn gekomen ,en hier door de media en de politiek genegeerd wordt , in de hele EU ,is dit hetzelfde ,en iedereen ,ook rechts zwijgt , en hiermee zou Wilders in een keer het wereldnieuws halen , en dit keer op een goeiê manier !! Het zou hem zetels terug brengen .

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsland, Islam en de AfD | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s