Nieuw

Wat doen we met de blanken in Zuid-Afrika? Krijgen die ook een warm welkom van Nederland en de EU?

Eerst waren het zielige maar wel hoogopgeleide vluchtelingen… Nu weten we ondertussen dat van alle economische gelukzoekers slechts 3% bestempeld kan worden als zijnde een echte vluchteling. Iemand die daadwerkelijk hulp nodig heeft. En ik denk niet dat er heel veel mensen bezwaren zouden hebben als die 3% verdeeld zouden worden onder alle EU-lidstaten. Ook weten we nu dat dit hele vluchtelingenverhaal in werkelijkheid een EU-omvolkingsplan is gebaseerd op o.a. de Resolutie van Straatsburg waar onze eurofiele, globalistische islam promotende politici aan meewerken.

Door Elise Nijmegen

Ondertussen zijn er ook mensen die in nood verkeren en bestempeld zouden moeten worden als echte vluchteling. Blanke mensen in Zuid-Afrika waarvan alles afgenomen wordt, die als tweedehands burgers behandeld worden en in elkaar geslagen of vermoord worden. Worden deze blanke Zuid-Afrikanen die duidelijk in een gevaarlijke situatie verkeren ook met open armen in Nederland en Europa ontvangen? Krijgen deze blanken ook een huis, een gratis inboedel en een uitkering en allerlei gratis voorzieningen? En mag de familie dan ook overkomen? Of geldt dat alleen voor de islamitische omvolkingsmensen?

De dames en heren politici in Den Haag zouden zich moeten schamen om dit te blijven negeren. Deze mensen hebben echt hulp nodig wat je niet kan zeggen van de 97% hierboven beschreven, die alleen maar komen om de uitkering en de islam waanzin te promoten.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on Wat doen we met de blanken in Zuid-Afrika? Krijgen die ook een warm welkom van Nederland en de EU?

 1. Stop de overbevolking en begin bij jezelf.
  De menselijke foot-print wordt steeds groter.
  De uitputting van de aarde wordt steeds groter.
  De wereld bevolking wordt steeds groter.
  Steeds meer dieren worden bedreigt met uitsterven.
  De bio-diversiteit verminderd aanzienlijk.
  De autochtone bevolking van Nederland was goed bezig.
  Alleen Den Haag en EU denken daar anders over.
  Die denken die nog in een economisch model uit 1850, van groei en nog meer groei.
  Alleen waren er in 1850 1.2 miljard mensen en nu meer dan 7.1 miljard.
  En als we zelf niet ingrijpen zal de natuur het wel weer doen.

  Like

 2. Wijzheid // maart 17, 2018 om 14:24 //

  It seems that left minded people have a growing hate for the white race. They hate the light on this planet and the day they were born and that’s why they should commit suicide.

  Like

 3. “En ik denk niet dat er heel veel mensen bezwaren zouden hebben als die 3% verdeeld zouden worden onder alle EU-lidstaten.”

  Ik wel !

  Liked by 2 people

 4. Henk der Niederlànder // maart 17, 2018 om 19:08 //

  Gelukkig heeft Australie al een lans gebroken voor de Zuid Afrikaanse boeren en willen ze de boeren een vluchtelingenstatus geven.

  Liked by 1 persoon

 5. Onze stamverwanten kunnen beter Vlad om hulp vragen.
  Vlad heeft principes, in west Europa weten ze niet wat dat inhoudt.
  Die meneer Assad lag al bijna in het graf naast Khadaffi en als een moderne Jezus is ie uit dat graf geklauterd en geselt ie de onbarmhartige soennieten, dat het een lust is.
  Do you have a serious problem, better call Vlad.

  Like

 6. Like

 7. Like

 8. Louis Oosthuizen // maart 18, 2018 om 09:32 //

  Ek sal graag terug wil trek vanaf Suid-Afrika na Holland maar die probleem met “refugees” wat daar is en daagliks aankom, gaan dit binnekort daar soos in Suid Afrika gaan.

  Liked by 1 persoon

 9. Ik beschouw je in mijn land als van harte welkom Louis, in tegenstelling tot die zwarte opvreters. Jullie zijn in levensgevaar en echte vluchtelingen. Ik zet mij al jaren in via de PVV van Geert Wilders en Martin Bosma, die ook een boek heeft geschreven over de toestand voor jullie in Zuid-Afrika. Zelfs Machiel de Graaf, EU-parlementslid voor de PVV heeft dit binnen de EU aangekaart, maar dit werd daar in het Europese Parlement doodgezwegen. Jullie zijn immers geen zwarten…..

  Liked by 1 persoon

 10. Zwarte Zuid-Afrikanen nu al in de problemen na de zuiveringen:

  De hongerdood volgt.

  Like

 11. skeeter // maart 18, 2018 om 19:06 //

  Daniel, ze vertellen niet wat het probleem is, die kaffers slopen gelijk de trekker en de ploeg. Als de trekker niet start moet je de boze geesten er met een hamer uitslaan. De volgevreten kaffers gaan fijn op dieet, laat ze mooi verrekken.

  Like

 12. Als ze pech hebben, gebeurt er dit met ze in onze landen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1804282/nederlandse-vrouwen-21-en-22-slachtoffer-groepsverkrachting-in-antwerpen
  Blanken zijn ook in west Europa loslopend wild voor de barbaren die Merkel en haar EU handlangers op onze volken los laten.

  Like

 13. Tjaart Roets // maart 19, 2018 om 13:09 //

  Jammer dat ek in Afrikaans skryf, maar dit is egter ons taal pmvorm uit Nederlands.

  Dis hartseer om te sien hoe onse eie Volks-planters, naamlik die Nederland……..wat ons voorouer hier kom vestig het, nou hulle rug op ons draai!

  Julle is tog…….bloed van ons bloed!

  Gaan julle aanhou kyk, hoe ons blankes ( Boere ) in hierdie geonicide uitgemoor word, of gaan julle, jul bloed, tot redding kom?

  Julle hulp…..is nou, en dringend nodig!

  Julle is immers indirek….FAMIELIE!

  Liked by 1 persoon

 14. Het Zuid Afrikaans is prima te volgen en wat mij betreft mogen jullie hier de plaats van het islamitisch tuig innemen die hier toch niet gelukkig zijn. Helaas zijn het hier ook volksverraders die de regering vormen en die dus ervoor zorgen dat Nederland niets voor jullie doet

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s