Nieuw

Student slaakt noodkreet: “Al acht kennissen aangevallen in Overpoort”

Worden studenten op weg naar hun kot (Belgs voor studentenkamer, Fub) na een nachtje uit in de Overpoort, systematisch opgewacht door agressieve bendes? Maandagnacht nog werd een 19-jarige student geneeskunde zwaar toegetakeld aan de hand met een gebroken fles.

Jan-Willem Bogaert, een 21-jarige student bedrijfsmanagement uit Sint-Amandsberg, is het kotsbeu. “Sinds de kerstperiode zijn nu al acht studenten uit mijn persoonlijke kennissenkring zonder reden zwaar aangevallen in en om de Overpoort”, zegt hij. “Sommigen durven er zelfs geen stap meer zetten.”

Jan-Willem heeft de indruk dat het gaat om kleine groepjes allochtonen die bewust naar de Overpoort afzakken om een gevecht uit te lokken. “Ze dagen uit en als iemand iets terugzegt, baf!, halen ze uit.”

Nieuwsblad >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Student slaakt noodkreet: “Al acht kennissen aangevallen in Overpoort”

 1. templars2017 // maart 17, 2018 om 23:49 //

  Dat is exact wat er gebeurt ,ook hier is de zaak aan het kenteren ,mensen worden het beu om gedomineerd te worden op straat en op openbare plaatsen.
  Dit is een situatie die volledig scheef gegroeid is door de polcor criminelen en door pampergedrag naar moslims toe.
  Dergelijke scenario’s gaan langzaam de overhand nemen ,we zeggen het al heel lang doch stonden te roepen in de woestijn ,of werden op hoongelach onthaald , binnen onze groep weten we het allemaal heel goed.
  Het is pas als ,en enkel als ,er ruchtbaarheid aan gegeven wordt dat je de massa kan bereiken en dan nog zijn er veel die het durven als prietpraat bagateliseren tot het hen treft ,dit is echter oud zeer ,sensibilisering zal pas doorgang vinden als de massa met de neus op de rauwe feiten wordt geduwd en niet naar een opgepoetst plaatje gaat kijken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s