Nieuw

South Africa’s white farmers reportedly being murdered & tortured off their land

Violent attacks against South Africa’s white farmers are on the rise, according to Paul Toohey, a reporter from Australia’s Daily Telegraph, who traveled to the country.

Last month, South Africa’s parliament voted to allow white-owned land expropriation without compensation. That followed South Africa’s new President Cyril Ramaphosa’s pledge to return the lands owned by white farmers since the 1600s to the black citizens of the country. He claimed the land was “taken under colonialism and apartheid.”

“This is normal in South Africa to be attacked on a farm,” a 39-year old farmer Berdus Henrico told the reporter.

Berdus and his 51-year old partner Estelle Nieuwenhuys have been raided in the Limpopo province. The farmer has three bullet wounds – two through his shoulder and one through his face that came out the back of his neck.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9289 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s