Nieuw

Smeuïge seksverhalen aan Binnenhof – Bank in D66-huize niet gebruikt om te zitten

Alexander Pechtold bij de NPO. Screenshot NPO 1 via DDS/@Gerbijl op Twitter

DEN HAAG – Na de MeToo-affaire bij GroenLinks gaat de Tweede Kamer versneld onderzoek doen naar seksuele intimidatie. Dat laat Kamervoorzitter Khadija Arib aan deze krant weten. Wie in het parlement breed informeert naar grensoverschrijdend gedrag, krijgt geen aanwijzingen van recente gevallen, maar hoort wel smeuïge uitspattingen (met verondersteld wederzijds goedvinden) uit het verleden.

In de enquête kunnen de Kamerleden en andere medewerkers van het Tweede Kamergebouw aangeven of ze wel eens nare dingen hebben meegemaakt op hun werk. Arib besloot tot het onderzoek. D66 drong er bij haar op aan om seksuele intimidatie te onderzoeken, hoewel de fractie zei niet over concrete gevallen te weten.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1800471/smeuige-seksverhalen-aan-binnenhof

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Smeuïge seksverhalen aan Binnenhof – Bank in D66-huize niet gebruikt om te zitten

 1. paulzwueste // maart 17, 2018 om 17:22 //

  Een bank werd stelselmatig gemeden als zitobject…?

  Nu worden zelfs zitbanken oneigenlijk gebruikt.
  De lui kunnen geen bank met rust laten.
  Elke bank is voor hun ’n lustobject.
  Daar liggen ze dan met z’n allen op te rijen….!
  Naar mijn mening moeten dat die lui van Groen-Links zijn.
  Die Halsema had ook al van die zaad-vragende ogen.

  Like

 2. Paul, je gaat hier toch niet vertellen dat je Halsema een lekker wijf vond.
  Zo blijft er niks meer over van al je eerdere reacties.
  Hoe moeten wij dat nu nog gaan opvatten dan, als je al met zo iets aankomt.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s