Nieuw

‘PVV wint aan populariteit onder Syriërs in Enschede’

Het lijkt erop dat de PVV bij de gemeenteraadsverkiezingen woensdag ook veel stemmen uit de Syrisch-orthodoxe gemeenschap kan rekenen. Enschede telt één van de grootste Syrisch-orthodoxe gemeenschappen van West-Europa, naar schatting wonen er zo’n 8000 in de stad.

De meesten kwamen in de jaren 60 en 70 naar Nederland vanuit Oost-Turkije. Een minderheid komt uit Arabische landen als Syrië, Irak en Libanon. De Syrisch-orthodoxe christenen zijn geconcentreerd in de wijk Wesselerbrink, waar bij de laatste verkiezingen veel op de PVV werd gestemd. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen verwacht de partij ook veel stemmen te halen.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on ‘PVV wint aan populariteit onder Syriërs in Enschede’

 1. Nou, fijn voor Wilders. Laatste stuiptrekking. Zijn partij gaat verliezen. FdD komt er aan!

  Like

 2. templars2017 // maart 17, 2018 om 23:38 //

  Wat wil je die mensen zijn ook bruin getint ,ze komen ook uit een zandbak maar het zijn GEEN moslims ,dus ze zien ook wat er gebeurt ,het spookbeeld van islamitische verdrukking doemt voor hen weer op ,net hetgeen waarvoor ze hun vaderland hebben verlaten.
  Als die mensen stemmen voor een partij die door de rest als racistisch wordt bestempeld dan ziet de blinde toch dat er iets fundamenteel verkeerd is in onze leefwereld.
  Die fundamentele fout heet islam en niets anders……….

  Like

 3. De PVV zou eens een filmpje moeten weiden aan de bewuste godsdienst, dan zouden er veel meer mensen wakker worden.

  Like

 4. Esperanza // maart 18, 2018 om 01:25 //

  @Bert
  Ik zag elders hier Scrutinizer ook om zoiets vragen. Fitna vergeten?

  Like

 5. Esperanza // maart 18, 2018 om 01:31 //

  Fitna is een zestien minuten durende Nederlandse korte film van Geert Wilders. Wilders had moeite een omroep te vinden die de film op televisie wilde uitzenden. Hierdoor koos hij ervoor om op 27 maart 2008 de film slechts op het internet uit te brengen.[ Amper 3 uur na de verschijning was de film reeds drie miljoen keer bekeken.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Fitna_%28film%29

  Like

 6. Esperanza // maart 18, 2018 om 02:00 //

  Radiomaker Robbie Muntz eiste bronvermelding voor een fragment uit een interview dat hij had met Theo van Gogh. Bij wijze van schikking zegde Wilders hem een ‘exclusief’ interview toe.

  Like

 7. Remember 31 november van Balkenende !!!

  Like

 8. Esperanza // maart 18, 2018 om 02:18 //

  Ultspraak rechtbank 2011 in zaak Fitna:

  7. Beslissing

  De rechtbank komt op grond van het voorgaande tot de volgende beslissing.

  Verklaart de officieren van justitie niet-ontvankelijk in de vervolging van verdachte terzake van de onder 1 ten laste gelegde uitlating ‘Ik heb genoeg van de Koran in Nederland: verbied dat fascistische boek.’ en het gedeelte van de onder 2 en 3 ten laste gelegde uitlating’Zo wil hij aantonen dat de Koran ‘geen dode letter is, maar het gezicht van de islam: een levensgroot gevaar’.

  Verklaart niet bewezen hetgeen aan verdachte voor het overige is ten laste gelegd en spreekt verdachte daarvan vrij.

  Verklaart de benadeelde partijen niet-ontvankelijk in hun vorderingen.

  https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2011:BQ9001

  Like

 9. Esperanza // maart 18, 2018 om 02:21 //

  By the way, Fub, licht me ff bij, wat was d’r met Balkenende 31 november?

  Like

 10. Fitna debat.
  Balkenende wilde aantonen dat hij overleg had gehad over Fitna en kwam met een (gelogen) ge-antidateerde brief. Extreme sufferd had brief ge-antidateerd op 31 november. Niks meer te vinden over op internet behalve topic bij GS waar het enige linkje dood is en de stream al jaren.

  Laatste zin in dat topic:
  Conclusie: een glas, een plas, november telt 31 dagen en Wilders is een leugenaar.

  Misschien staat er nog iets in de comments, of misschien als je beter zoekt op internet dan ik nu net. Ik ben even met iets bezig wat ik al lange tijd wilde en daar blijf ik me even op concentreren anders maak ik het niet af:

  (nieuwsoverzichtje op ‘Fubar’, omdat ik de voorpagina toch niet meer gebruik)
  https://fubar.mobi/

  Like

 11. Bottehond zou je het verhaal exact kunnen vertellen, die kent het uit zijn hoofd.

  Like

 12. Stinkerds, zijn ze vergeten dat hun moskee of ik bedoel kerk in de krant kwam te staan omdat het veel op een moskee leek 😂 engiste wat ze ook in die kerk doen is roddelen over elkaars dochters, magoed heel onbelangrijk nieuws een klassieker
  “Mes in de rug “ zoals ze dat al altijd hebben gedaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s