Nieuw

Mohammad en zijn bende mishandelden en verkrachtten twee Duitse tienermeisjes; één werd pas na drie dagen bevrijd

Twee Duitse meisjes van 14 en 16 jaar zijn in Berlijn door zes mannen verkracht. Mohammad S. en zijn maatje Wael I. worden onder andere beschuldigd van groepsverkrachting. Tijdens de groepsverkrachting werden 22 foto’s en video’s gemaakt, rapporteert de Duitse Bild.

De twee jonge meisjes werden misbruikt door zes mannen uit de migrantenwijken Neukölln en Wedding. Mohammad S. (17) zou de jongere van de twee, de 14-jarige, in de zomer van 2015 via Facebook hebben ontmoet. Van de overeengekomen seks met haar maakte hij foto’s en video’s.

Hij dreigde de opnames te publiceren, waardoor het meisje gedwongen werd tot verdere seksuele handelingen met de vijf medegedaagden, zei de aanklager. Uit angst zou het meisje hebben deelgenomen. Op 22 september 2015 meldde ze de verkrachting.

Op 20 september 2016 was het een 16-jarig meisje dat het werd misbruikt in een appartement in de Berlijnse buitenwijk Neukölln.

De tiener was zo dronken gevoerd bij een wodka-drinkspel dat ze volgens de officier van justitie zich niet kon verzetten. Ze zou hebben geschreeuwd en gebraakt terwijl ze herhaaldelijk werd geslagen en uitgelachen.

Tegen de wil van de 16 jaar jarige, waren er verschillende seksaanvallen gedurende een periode van 3 dagen. Later werd ze door de politie uit het appartement gehaald.

Geen van de verdachten is in hechtenis. Slechts één was geclassificeerd als een volwassene toen het misdrijf plaatsvond: Wael I., die 26 jaar oud is. Over de 14-jarige studente, zegt hij: “De omgang was wederzijds; van druk en dwang had ik geen kennis. Ik wist niet dat de persoon gechanteerd was voor seksuele handelingen met mij.”

Hij wil alleen maar praten over de 16-jarige studente wanneer het publiek de zaal verlaat. Anders zou het zijn “seksuele sfeer” schaden, zegt zijn advocaat.

De rechtbank wees erop dat S. geen aandacht schonk aan het privéleven van de meisjes bij het filmen van zijn slachtoffers. De andere vijf mannen zwegen.

Dit zijn de beschuldigingen in het proces voor de rechtbank van Berlijn: grove dwang, verkrachting, productie en verspreiding van jeugd-pornografisch beeldmateriaal, schending van de levenssfeer door middel van vastgelegde beelden en vrijheidsberoving.

Het proces gaat op 22 maart verder en de uitspraak van de rechtbank wordt verwacht op 29 mei.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Mohammad en zijn bende mishandelden en verkrachtten twee Duitse tienermeisjes; één werd pas na drie dagen bevrijd

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Ik ben benieuwd ,maar de uitslag zal wel weer in het voordeel van de pareltjes wezen.

  Like

 3. Henk der Niederlànder // maart 17, 2018 om 18:59 //

  Pff gelukkig lopen ze weer op vrije voetjes.
  Zulke schatjes kun je toch niet vast zetten.

  Like

 4. polderboy // maart 17, 2018 om 19:29 //

  Ben benieuwd hoe lang die Mekkaanse bloedzuigers die Germanen nog kunnen blijven sarren.

  Like

 5. jackvanderveen // maart 17, 2018 om 20:35 //

  NEUK ÖLN, de naam zegt het al.

  Like

 6. Als de duitserts zijn uitgemerkeld, dan zijn de rapen gaar en wordt er meer besneden dan men normaliter pleegt te doen.

  Like

 7. Veel meisjes zoeken die ezelneukers zelf op of ze bieden zich aan als easy meat.

  Like

 8. Steriliseren, castreren en levenslang opsluiten

  Like

 9. polderboy // maart 18, 2018 om 11:10 //

  In Birma hebben ze het anders aangepakt.
  Heeft die mevrouw Aung San Suu Kyi voor haar inzet voor die vrouwelijke slachtoffers in Birma al haar tweede Nobel Prijs ontvangen?

  Like

 10. slim doch onmachtig // juli 4, 2018 om 00:41 //

  ja maar kan je dat een jong meisje van 15 kwalijk nemen?Ik zou er ook intrappen als ik zo jong was en niet wist wat voor een beesten die lui zijn zo een kind is nooit gewaarschuwd voor islammannen weet zij veel we moeten onze meiden veel beter voorlichten!Het zijn geen westerse mannen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s