Nieuw

Moet de politie gepensioneerden op Facebook jagen in plaats van bende criminelen?

De Zweedse politie en openbare aanklagers besteden steeds meer tijd aan het vervolgen van gepensioneerden die ongepast schrijven over immigratie. Dan is er niet te weinig mankracht. Daar tegenover zijn er wel te weinig resources voor onderzoek naar groepsverkrachtingen en bendecriminaliteit. De proportie ontbreekt. De Zweedse wetten moeten worden veranderd.

Door: Dick Erixon – Vertaling: ‘Rommel’

We hebben eerder een ​​aantal gevallen aangekaart waar de politie en aanklagers veel tijd besteden aan het vervolgen van gepensioneerden voor het zogeheten haatzaaien. Christina in Jönköping werd onderworpen aan zes ondervragingen van minstens twee uur per keer. Aanklagers zoeken dan met een vergrootglas in de verslagen van de politieverhoren in een poging om, als dan niet met een onwettelijke uitspraak in klare tekst, alsnog in ieder geval een onwettig oogmerk in haar gedachten te vinden. Alles om haar te kunnen vervolgen voor haat tegen een bevolkingsgroep.

Het vele uren ondervragen van bejaarden die een fatsoenlijk leven leiden en nooit in de problemen zijn geweest met de wetgevende macht, om te achterhalen wat hun bedoeling is met hun schrijven van een paar meningen op Facebook, die behalve hun naaste kring niemand leest, ruikt naar misdaad uitlokking. Provoceren de politie en aanklagers de bejaarden in de verhoren om iets te zeggen waar ze vervolgens voor vervolgd kunnen worden?

Het is al beangstigend om op deze vraag terecht te komen. De politie verwijt de slechte en langzame strafrechtelijk onderzoeken van verkrachtingen en grove bendemisdrijven als een gevolg van het tekort aan politiemiddelen en mankracht. Dit tekort aan resources wordt niet gevoeld als het gaat om het zoeken naar ongepaste uitdrukkingen van gepensioneerden.

Is het uit gemakzucht dat politiemensen en openbare aanklagers liever hun werkuren besteden aan het verhoren van gepensioneerden, om te vermijden dat ze uit hun comfortzone moeten stappen om echte beroepscriminelen te jagen? Want de laatstgenoemden kunnen gevaarlijk zijn. Ze kunnen wapens hebben. Ze kunnen aanvallen. En dat doet voor zeker niet een 79-jarige die “fuck islam” op een toiletmuur schrijft omdat hij door een bende immigranten is mishandeld.

Mijn vertrouwen in politie en justitie was voorheen groot. Ik begrijp dat met een belabberde politieleiding en no-go-zone’s waar niemand durft te getuigen, de politie  een zware taak heeft. Maar dit vertrouwen is tegenwoordig onderhevig aan grote stress wanneer ik zie hoe de politie systematisch gepensioneerden op Facebook achtervolgt. Het is beschamend! Een laffe vlucht om te ontsnappen aan het uitvoeren van het essentiële politiewerk: het bestrijden van de zware misdaad die een groeiende onzekerheid in de samenleving veroorzaakt.

Zijn denigrerende krabbels over de islam en over mensen met een buitenlandse achtergrond op openbare toiletten en op Facebook verkeerd? Ja, dat is verkeerd. Dat zou niet moeten gebeuren.

Maar in een vrije samenleving kunnen politie en aanklagers geen prioriteit geven aan gekrabbel boven verkrachtingsonderzoeken en moordaanslagen. In een dictatuur is het duidelijk anders. Daar jagen ze op andersdenkenden en dan zijn hun formuleringen altijd interessant om te lezen. Degenen die onthuld worden met uitdrukkingen van minachting tegen de overheden en hun beleid, worden gevangen gezet, zodat ze geen bedreiging zijn voor het regime.

Hier bevindt zich een onaangename associatie met de jacht op gepensioneerden om hen voor immigratie-kritische berichten te vervolgen. Alle proporties ontbreken tussen de verdachte misdrijf en de strafrechtelijke en justitiële overreactie.

Er is ook een belangrijk principe-bezwaar tegen de huidige wet van “haat tegen een bevolkingsgroep”. Het maakt etnische Zweden tot tweederangsburgers in hun eigen land. Als een blond meisje in een school met 90 procent van de leerlingen met een allochtone achtergrond “Witte hoer” wordt genoemd en zij antwoordt: “Zwarte neger”, wordt het meisje vervolgd voor het aanzetten tot haat, terwijl diegene die haar als Zweedse op dezelfde manier raciaal heeft vernederd, niet wordt vervolgd. Het is dus verboden om tegen immigranten haat te zaaien, maar niet tegen de etnische Zweden.

Het waanzinnige gevolg van deze wetgeving is dat men van mening is dat een meerderheidsgroep in het land niet kan worden blootgesteld aan haat. Op een school kunnen etnische Zweden zich echter in een zeer kleine minderheid bevinden, hoewel ze in het land als geheel tot de meerderheid behoren. En in de westerse beschaving zijn het altijd individuen die men moet tellen, geen groepen of clans.

Zweden moet de huidige wetgeving afschaffen en een nieuwe introduceren waar alle personen gelijk worden behandeld. Natuurlijk is het net zo erg als een blond meisje wordt blootgesteld aan krenkingen als een moslimjongen die dat overkomt.

Voor mij bevestigt deze waanzinnige wetgeving nogmaals hoe belangrijk het is dat de Zweden Democraten een nog grotere partij wordt, zodat zij invloed kan uitoefenen op de vormgeving van het wetsstelsel. De oude partijen, van links tot rechts, zijn blijkbaar van mening dat de etnische Zweden niet dezelfde juridische zekerheid moeten hebben als immigranten. We moeten dat veranderen!

Bron:

https://samtiden.nu/2018/03/ska-polis-jaga-pensionarer-pa-facebook-for-gangkriminella-111/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Moet de politie gepensioneerden op Facebook jagen in plaats van bende criminelen?

 1. dr. egajblonde // maart 17, 2018 om 02:51 //

  Er is niet alleen iets mis met Zweden, maar ook met de titel van het artikel.
  Als een staat gaat jagen op de ouderen in de samenleving omdat ze de waarheid wensen te verkondigen wordt het tijd dat die staat vernietigd wordt.

  Like

 2. Ja bejaarden kun je niet meer hersenspoelen,dat geeft problemen natuurlijk,zeker niet als jodenhaters het land gaan bevuilen,die weten nog wat voor smerig tuig de overheid is en altijd is geweest, het roverstuig.`Die hebben ook een te lang verleden waarin alles nog goed ging en verkrachtingen een zeldzaamheid waren ipv gewoonterecht. Laat staan al die pedofielen en die genderwaanzin,daar trappen gepensioneerden niet meer in,zeker niet als je door dat misdadig tuig ook nog wordt kaal geplukt, het blijven toch snotapen bij die stinkende overheid zonder enig verstand. Als je niets kan, kan je daar altijd nog gaan werken bij die idioten.Die bejaarden hebben teveel slechte ervaringen met dat overheidstuig,de roversbende.

  Like

 3. Denk ook dat dit een soort van EU bevel is.
  In bijna alle landen loeren ze overmatig op sociale media, waarna ze je wel even komen intimideren bij je voordeur om er maar liever mee op te houden, als je geen problemen wilt krijgen.
  Ze zijn daar alleen in face 2 aan beland, door er ook gevolg aan te geven.
  Dit zal standaard gedrag worden van elke overheid in de EU.

  Like

 4. Toon Kasdorp deed wat eenvoudige berekeningen over aangiftes en oplossingspercentage van de Nederlandse politie, en is nu zowel verbaasd, boos als teleurgesteld.

  Er zijn ruim 60.000 politieagenten in Nederland. Als een politieagent tien aangiften per dag verwerkt, wat gemakkelijk moet kunnen met de moderne IT, dan zijn dat in vijf en veertig weken per jaar 2250 aangiften per agent. Dan kunnen 350.000 aangiften door nog geen 160 agenten worden verwerkt.

  Van de 1.200.000 aangiften die jaarlijks worden gedaan neemt de politie er 350.000 in behandeling.

  Van die 1.200.000 worden er 700.000 om uiteenlopende redenen terzijde gelegd, maar nog eens 150.000 aangiften, die door de behandelende opsporingsambtenaar kansrijk worden geacht voor een geslaagde vervolging, blijven op de plank liggen wegens gebrek aan capaciteit!

  Wie naar het aantal politieagenten en daarboven nog naar de bijzondere opsporingsambtenaren kijkt, die Nederland rijk is, gelooft zijn oren niet. Dat kan niet waar zijn wat de politievertegenwoordiger daar zei.
  http://verenoflood.nu/politie-capaciteit/

  Like

 5. Je sloopt een paar bejaarden en de rest zal braaf zijn. Zo doen we dat in een dictatuur.

  Like

 6. A rotting fish, stinks from the head.

  Like

 7. templars2017 // maart 17, 2018 om 16:39 //

  In feite is het heel simpel, als de islam hier niet zo zijn vertegenwoordigd dan zouden er ook geen hatelijke reacties op komen.
  De reacties zijn een stille aanklacht voor iets wat geen reden van aanwezigheid heeft in Europa maar waar alle burgers ,zonder uitzondering ,gedwongen worden te aanvaarden….en te ondergaan…..omdat de polcor bende het zo wenst…….

  Like

 8. Dit is net als in Nederland gewoon een makkelijke manier van scoren. Ouderen verbergen zich niet, criminelen en illegalen wel. En oudjes hebben geen wapens, nog niet tenminste.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s