Nieuw

It’s the immigration, stupid! Revolte van westerse volkeren bedreigt Europa

“It’s the economy, stupid!” Het was de sneer die Bill Clinton aan de oude George Bush uitdeelde toen die er in 1992 – ondanks zijn succesvolle militaire tussenkomst in Irak – niet in geslaagd was zich van zijn herverkiezing te verzekeren. Vandaag is een andere boutade op haar plaats, schrijft essayist en columniste Eric Zemmour in een opiniestuk in de Franse krant Le Figaro: “It’s the immigration, stupid!’

Zowel in Italië als in Duitsland en Oostenrijk werd na de Brexit de immigratie de inzet van de verkiezingen. En telkens opnieuw werden de machtshebbers in hun hemd gezet ten koste van partijen die de immigratie willen bestrijden. Waren Merkel en Renzi de grote verliezers, dan waren de AfD (90 zetels in de Bundestag, een naoorlogs record) en de Lega Nord de overwinnaars. Dat enkel Oost-Europese landen zich tegen de massale immigratie zouden verzetten, noemt Zemmour ‘een mythe’.

Express >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s