Nieuw

Het grote zwijgen van de NOS over het misbruikschandaal in Telford

Door: Sonja Dahlmans

Waarom het van belang is religie wel te benoemen bij grote misbruikschandalen

In het Verenigd Koninkrijk zijn er grote misbruikschandalen jarenlang verzwegen. Het gaat om de plaatsen: Rotherham, Leicester, Leeds, Newcastle, Halifax, Norwich, Peterborough, Middlesbrough, Birmingham, Oxford, Manchester, Rochdale en zoals het zich nu laat aanzien ook Telford. Niet alleen hebben de autoriteiten niet ingegrepen, ook de media hebben de laatste dagen over het misbruik in Telford gezwegen in alle talen, zie hiervoor TPO/Bert Brussen.

Na dagenlang zwijgen, is daar dan nu een artikel op o.a. nos.nl waarin Tom Harding, politiecommissaris van West Mercia, wordt geciteerd: ”Daarom neem ik nadrukkelijk afstand van het aantal van duizend of meer”, zegt commissaris Harding over de “tot mogelijk duizend” slachtoffers die The Mirror beschrijft. Hij denkt dat de krant dat aantal sterk heeft overdreven. Aldus de NOS.

Lees verder:

http://nieuws.tpo.nl/2018/03/16/grote-zwijgen-nos-misbruikschandaal-telford/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Het grote zwijgen van de NOS over het misbruikschandaal in Telford

 1. templars2017 // maart 17, 2018 om 17:20 //

  Wat een idiote reactie , als het nu één meisje is of duizend het is altijd even erg ,voor het slachtoffer toch ,hoe groter het aantal slachtoffers hoe groter de ellende die zich verspreid in de maatschappij .
  Wat ook vergroot is het ongenoegen en de aversie tegen de daders , maar dat mag niet gezegd worden zeker, boots on the ground alternatieve journalisten kunnen wellicht meer aan het daglicht brengen dan er nu is te horen en te zien ,maar die zullen waarschijnlijk wel niet mogen…….

  Like

 2. skeeter // maart 17, 2018 om 19:29 //

  Dat de NOS nog nooit is opgeblazen is bijkant een raadsel.

  Liked by 1 persoon

 3. Henk der Niederlànder // maart 17, 2018 om 19:39 //

  Het schijnt niet om 10 steden te gaan maar om nog een aantal meer en heb dus een van de reaguurdes gevraagd om meer informatie betrefd het aantal steden met eventuele links.

  Like

 4. Hier noemt Gavin Boby ze op:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s