Nieuw

Ebru Umar: het is de schuld van de blanke man dat ik mijn witgeschilderde gang met een bank er in niet kan verkopen voor 750.000

Ebru's gang met bank, Funda, klik voor groter

Het ligt er natuurlijk niet aan dat het drie hoog achter in een moslimenclave is, waar elke dag auto’s in de hens gaan en de kogels je om de oren vliegen.

Het ligt er ook niet aan dat het een fokking gang is met een bank er in (niet bekend of je de bank er bij krijgt, mijn bank past er alvast niet in, laat staan mijn tweede bank die ik als droogrek gebruik) en dat het 750.000 kost. En waar er ‘hoer‘ op je muur geklad wordt als je even niet thuis bent en je voor de deur van je huis wordt bespuugd zodra je een stap buiten zet.

Nee, het ligt aan:

Want waar die blanke lul met zijn loonstrookje maar één pand hoeft in te zetten (dat pand waar ‘ie in woont), wordt van mij, de ZZP’er met ook inkomsten uit vermogen, geëist dat ik mijn hele bezit verpand. Beggars can’t be choosers hé?

GroenLinks en D66 zullen morgen wel Kamervragen stellen over zoveel ongegeneerd racisme door een Turkse. Inmiddels heeft deze lichtgetinte dame haar hypotheek rond, dus waar deze hele klaagzang op de GeenStijls Funda nou voor nodig was?

Bos en Lommer is een uitdagende wijk:

die enorme kansen biedt:

Wie zou er niet willen wonen ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Ebru Umar: het is de schuld van de blanke man dat ik mijn witgeschilderde gang met een bank er in niet kan verkopen voor 750.000

 1. Waarschijnlijk geen vast inkomen?

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 17, 2018 om 13:02 //

  Ja we weten dat jij een enorme ruimte ter beschikking hebt Fub 😀
  Maar dat maakt nog niet dat haar pand plots driehoog achter is, tenzij ze een soort hangende tuin heeft !
  Een absurd bedrag ?
  Ja naar mijn mening wel maar ik ken de buurt niet en er schijnen in 020 met enige regelmaat van dat soort onzinnige bedragen te worden neergeteld.
  Ik las haar stukje meer als een aanklacht tegen de banken die er mbt. hypotheken een toch wel erg schimmig ‘beleid’ op na houden.
  Las zojuist trouwens dat de riante villa in Brasschaat van voormalig doelman Jean-Marie Pfaff slechts € 895.000,= heeft opgebracht dus mijn advies aan geïnteresseerden van het pand van Ebru zou zijn; kijk even verder !

  Like

 3. Republikein // maart 17, 2018 om 13:59 //

  Zet een kleintje.

  Like

 4. Esperanza // maart 17, 2018 om 15:20 //

  Beter heet je Alexander Pechtold, dan krijg je een appartement in de schoot geworpen.

  https://www.trouw.nl/opinie/de-man-die-pechtold-een-appartement-schonk-wil-mijn-vriend-niet-zijn~afe9aaf7/

  Like

 5. Umar lacht zich een ongeluk. Ze wordt op handen gedragen door veel GS reaguurders. Ook bij FvD leiderschap valt ze in de smaak. Maar als het even tegenzit is het de schul van de blanke lul. Zo houdt ze toch contact met haar volksgenoten. Zagen we bij dat debat in Rotterdam laatst ook. Even Sid wegzetten als idioot zodat ze toch in de picture blijft bij haar mede Turken.

  Like

 6. Dit is helemaal geen huis met een souterrain. Dit is een begane grond appartement met een bewoonbaar gemaakte KELDER. Het woord souterrain betekent dan ook , half in de grond. Werd vroeger vooral gebruikt voor huizen waarvan de kelder een open deur en ramen had naar de tuin, dus lager dan de straatzijde.
  M.a.w. driekwart miljoen voor 1 woonoppervlak begane grond in een gewoon vooroorlogs rijtjeshuis op n.b. 5 km van het centrum, in een stadsdeel met allochtonen overbevolking, is van de konijnen besnuffeld, net zo achterlijk als de € 150.000 voor het Pechtold Penthouse.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s