Nieuw

Dood aan de blanke man ! Steden vol posters met zoenende omvolkingshomo’s

clique voor groter

Het is heel progressief om daar voor te zijn, vooral als het dan gepromoot wordt door een hoofddoek. En het lag aan D66 dat het in de broek doet voor de islam dat die posters eerst niet opgehangen mochten worden. Dus is het een overwinning als dat wel mag. Toch ?

Niet wat mij betreft. Ik word lichtelijk onpasselijk van zoenende mannen en kotsmisselijk als het ook nog eens omvolkingshomo’s zijn, want je maakt mij niet wijs dat het Nederlanders zijn op de foto hieronder. Op zich dus goed dat deze zich niet voortplanten.

Het is een van de strijdpunten van het Cultureel Marxisme van de (joodse) Frankfurter Schule om de blanke christelijke westerse moraal uit te hollen.

De theorie was simpel: elke pijler van de westerse cultuur bekritiseren – gezin, democratie, gewoonterecht, vrijheid van meningsuiting en anderen. De hoop was dat deze pijlers onder de druk zouden barsten.

Punt 11:

En uit die zelfde hoek, met dezelfde reden komt het gendergezever waar we mee om de oren geslagen worden.

Van daaruit voerden zij aan dat de sociale rollen van mannen en vrouwen te wijten waren aan genderverschillen die door de “onderdrukkers” werden gedefinieerd. Met andere woorden, het geslacht bestond in werkelijkheid niet, maar was slechts een “sociale constructie”.

Een moslima die weigert om haar hoofddoek af te doen, die gevierd wordt als voorvechtster van vrije partnerkeuze en vrouwenrechten. Het jeukt echt aan alle kanten bij mij. Kon je dat ding echt niet eerst af doen ?

En nu staan de D66-haters en islamcritici te juichen om onze eigen degeneratie en de aanval op het traditionele gezin. Een Pyrrusoverwinning.

Omvolkingsposter in Rotterdam:

Omvolkingsposter in Amsterdam:

Welke agenda hanteert een gehoofddoekte moslima als ze dit soort posters verspreidt ? Wat er op deze afgebeeld staat gaat nooit gebeuren:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Dood aan de blanke man ! Steden vol posters met zoenende omvolkingshomo’s

 1. templars2017 // maart 17, 2018 om 17:14 //

  De situatie zoals we ze nu ervaren is een uitvoering op vol gas van de agendapunten vermeld in het artikel, dus de uitvoering van de vernietiging van de maatschappij zoals we ze altijd al gekend hebben, omkeren zal niet eenvoudig worden ………..

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // maart 17, 2018 om 17:57 //

  Zojuist heruitgave door uitgeverij De Blauwe Tijger. Zal geen toeval zijn.

  https://www.deblauwetijger.com/product/het-vaderloze-tijdperk-a-e-m-van-der-does-de-willebois-2/

  Liked by 3 people

 3. paulzwueste // maart 17, 2018 om 18:31 //

  Bah!.
  Dat vervloekte D66 wil persé nu inhalen wat ze de afgelopen jaren verzuimd hebben.
  maar het zal ze niet lukken…

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // maart 17, 2018 om 18:49 //

  Kom. kom. Die mensen doen niemand kwaad.
  Als je daar al van over je nek gaat dan ben je zelf een gevoelig watje, een mietje, geen kerel.

  Like

 5. skeeter // maart 17, 2018 om 20:24 //

  pb, je kan prima over je nek gaan over het feit dat het zonodig via een poster ingepeperd moet worden. De propaganda is echt zum kotsen.

  Like

 6. Ik heb totaal niets tegen homo’s en lesbiennes maar zoals dat de laatste tijd gepromoot wordt is belachelijk. Zelfs homo’s die ik ken zijn tegen gay parade en dit soort acties.
  Ze snappen blijkbaar zelf ook niet dat het hun meer kwaad doet dan goed.

  Like

 7. Johan P // maart 17, 2018 om 22:12 //

  Ik heb niets tegen homo’s of lesbiennes, het is hoe je geboren wordt, dus je kunt er niets aan doen, net zoals iemand die geboren wordt met een andere lichamelijke afwijking daar niets aan kan doen.
  Maar laten we wel zijn, het IS een afwijking. Ook binnen de dierenwereld komt het voor, maar die dieren planten zich niet voort. Er is ook geen ‘gay-community’ in de strikte uitleg van het woord. Er kan gewoon geen samenleving bestaan van alleen maar homo’s of alleen lesbiennes. Alleen al vanwege die reden ben ik eigenlijk ook principieel tegen adoptie door dat soort stellen. Dat ze samen willen leven, prima. Getrouwd voor de wet, ok, omdat het wettelijk gezien namelijk nogal wat consequenties heeft. Maar om kinderen te adopteren, nee. Het doet een kind geen goed om opgevoed te worden met het idee dat zo-iets normaal is.

  Ik heb daarom ook een flink bezwaar bij het ‘vieren’ van deze afwijking. Men kan er niets aan doen, men HOEFT er van mij ook niets aan te doen. En het afwijzen van een werknemer op basis van het homo-zijn is onzin, waarvan ik het terecht vind dat het verboden is.
  Maar kinderen het idee bijbrengen dat het normaal is, dat gaat me toch even te ver. Ermee te koop lopen idem. Laat mensen lekker zijn wat ze zijn, maar je hoeft t niet iedereen door de strot te duwen.

  Like

 8. Ik heb ook niks tegen homo’s. Dat is ook niet mijn punt hier. Als hetero vind ik het wel onaangenaam als ik er zo opdringerig mee geconfronteerd word.

  Daar zijn gewoon studies naar gedaan dat dat een normale reactie is bij hetero’s:
  https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/19419899.2017.1328459

  Mijn punt is dat het onderdeel is van de aanval op de blanke christelijke westerse maatschappij zoals door het cultureel marxisme geformuleerd. En dat het merendeel van de mensen op de posters etnische omvolkers zijn. Het is zelfs een dubbele aanval, onder het valse mom van tolerantie en progressiviteit.

  En nota bene door een hoofddoekdraagster, hét symbool van onvrijheid.

  PS. voor de oplettende lezer had ik onder de headerfoto ‘clique voor groter’ gezet ipv. ‘klik voor groter’, dat was een kleine verwijzing naar wijlen hoofdstedelijk homosensueel Drs. GBJ. van Frikschoten van de Amsterdam Post, die dat onder zijn headers pleegde te zetten. Die homo ja, waar ‘rommel’ en ik vroeger stukjes inleverden.

  Liked by 1 persoon

 9. Bob Fleumer // maart 19, 2018 om 17:04 //

  Ik kan er niets aan doen maar ik kus toch liever een aantrekkelijke vrouw, proeft veel beter!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s