Nieuw

Democratische Partij heeft genoeg van Hillary Clinton

Patti Solis Doyle, de voormalige campagneleider van Hillary Clinton, erkent dat de democraten privé zeggen dat het extreem stom was om miljoenen Amerikanen onlangs in haar speech te beledigen. Ze zijn van mening dat het tijd voor haar is om in het belang van de partij voortaan te zwijgen, omdat het gedrag van Clinton een nachtmerrie niveau van slechte PR bereikt:

– Dit… dit was slecht, ik kan dit niet over het hoofd zien. Ze heeft zich in een positie gemanoeuvreerd waar de Democraten afstand van haar moeten nemen, en van wat ze zei, vooral als de Democraten verkozen willen worden in de staten die Donald Trump heeft gewonnen – zoals Ohio en Pennsylvania en Wisconsin en Michigan, zegt Solis Doyle.

De bekritiseerde opmerkingen van Clinton zijn gemaakt in Mumbai, India, tijdens haar internationale boekenreis: ”It’s Everyone’s Fault But Mine That I’m Not President.”

– Dus ik won de plaatsen waar mensen optimistisch, veelzijdig, dynamisch en toekomstgericht zijn, en zijn hele campagne “Make America Great Again”, streeft naar achteruitgang. Jullie hielden er niet van dat zwarte mensen rechten kregen. Jullie hielden er niet van dat vrouwen banen kregen, jullie hielden er niet van dat Indische Amerikanen succesvoller zijn dan jullie. Ongeacht wat het probleem is, zal ik het oplossen, verklaarde Clinton.

Stress, alcohol en leeftijd heeft deze “intellectuele” verwaande, bittere, corrupte, zure, kwade lelijke kenau ingehaald. Het wordt tijd dat iemand eindelijk is genoeg lef verzamelt om haar te vertellen dat ze de verkiezingen alreeds gigantisch had verloren toen ze in een vluchtig moment van eerlijkheid zei wat ze werkelijk denkt van de echte Amerikanen, en ze ‘meelijwekkende types’, racisten, seksisten en homohaters noemde.

Ondanks dat Hillary hulp kreeg toen ze een trap afging, lazert ze bijna twee keer de trap af. Volgens haar is het de schuld van haar voet, die het lef had om te verstuiken. Al eerder dit jaar is ze in een badkamer op haar bek gegaan en had haar hand de brutaliteit om zichzelf te verwonden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Democratische Partij heeft genoeg van Hillary Clinton

 1. Ja, en voor minder dan twee ton doe je dit reisje niet na.

  Like

 2. Ik denk dat dit Chinezen wat GBH ( rape drug ) in haar groene thee hebben gemikt.
  Het maakt ze gewoon niet uit, kat, hond, Hillary, echt…

  Like

 3. polderboy // maart 18, 2018 om 04:30 //

  Ze zei dat ze won op de plaatsen waar two third of America’s Gross Domestic Product zit, dus de rijkste mensen stemden op haar en dan zegt ze erbij dat die rijkste mensen het meest optimistisch, veelzijdig, dynamisch en toekomstgericht zijn.
  Hillary staat dus voor rijke kwaliteitsmensen, en het domme achterlijke arme schorem stemde op Trump, als je Hilary haar woorden goed beluisterd.

  Like

 4. Een prettig gesprek achteraf, nadat Hillary zei dat ‘witte’ mannen hun vrouwen verteld hadden hoe ze moesten stemmen (alsof het moslims/moslimas zijn):

  Like

 5. Geweldig filmpje. Kan er geen genoeg van krijgen. Wat een wrak is die Hillary.

  Like

 6. In Engeland, bij de BBC, is ze ook al de trap af gevallen, had een gebroken voet en miste daardoor het interview.

  Like

 7. Stel je voor dat een dergelijk sujet presidente zou zijn geweest ,dat zou pas een afgang zijn geworden, een natie moeten leiden en nog niet op je eigen poten kunnen staan.
  Daar scheelt iets aan ,herinner je de keer dat ze in de auto moest gedragen worde tijdens haar campagne? het was toen al dat er iets verkeerd was.
  Nu nog even wachten en dan zal het Trump en zijn kiezers zijn die verantwoordelijk geacht worden …….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s