Nieuw

De waarheid is hard, keihard maar het blijft natuurlijk wel de waarheid

Heeft u het nieuwe filmpje van de PVV al gezien? Het filmpje dat de waarheid laat zien en wat door “onze” Minister-President als onsmakelijk wordt betiteld… Rutte die mijlenver van de Nederlandse bevolking staat en in een droomwereld leeft als hij zegt te spreken namens het overgrote deel van de Nederlandse bevolking… Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking wil ons Nederland en onze Nederlandse cultuur en tradities behouden en wil geen middeleeuwse gebruiken, normen en waarden in onze maatschappij die ons onze vrijheden afneemt.

Door Elise Nijmegen

Weet u wat ik onsmakelijk vind? Weerzinwekkend eigenlijk, dat is het feit dat onze ouderen die ons land hebben opgebouwd nu door wanbeleid vanuit Den Haag in eenzaamheid vervallen door armoede. En dat terwijl de nieuwkomers zonder vragen een huis, een uitkering, een inboedel en andere dingen krijgen en wel een volle koelkast hebben. Weerzinwekkend en diep triest ook dat Rutte en de andere eurofiele politici in Den Haag de Europese en islamitische belangen voor die van Nederland en de Nederlanders zetten.

De koran zegt al 1400 jaar letterlijk het volgende:
Koran 3:28 Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen
Koran 3:85 Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel
Koran 8:60 Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren
Koran 9:5 Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt
Koran 9:30 Joden en christenen zijn pervers, bevecht hen
Koran 9:123 Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen
Koran 8:12 Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran

En er zijn, zo blijkt, heel veel mensen in ons land en in andere landen die deze islam waanzin aanhangen en die aanslagen uit naam van de islam plegen. Autobranden, aanslagen, verkrachtingen, overvallen en andere islam gerelateerde criminele activiteiten zijn aan de orde van de dag. Overal liggen de islamieten in de straten om sharia af te dwingen wat gepromoot wordt door eurofiele politici in Den Haag en Brussel.

De waarheid is hard Mijnheer Rutte en u kunt daar blijkbaar niet zo goed tegen, maar het blijft de waarheid.
Stem wijs beste mede-Nederlanders bij de gemeenteraadsverkiezingen, stem op een al dan niet lokale partij die ons Nederland en onze cultuur wil behouden voor toekomstige Nederlandse generaties. Stem niet op de kartel partijen die ons land de afgelopen jaren hebben afgebroken en als u op uw privacy gesteld bent stemt u NEE tegen de sleepwet.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on De waarheid is hard, keihard maar het blijft natuurlijk wel de waarheid

 1. Scrutinizer // maart 17, 2018 om 14:08 //

  Weet je: misschien ware dat beter geweest. Dat ze een educatief clipje zouden gemaakt hebben met daarin een uitlijsting vanbovenstaande en andere Koran-verzen. I.p.v. de Islam te beschuldigen met een hoop niet onderbouwde one-liners, had men beter de alleen de onderbouwing gegeven en de conclusie zelf aan de kijker overgelaten.
  Het zou oook schelen in mogelijke rechtzaken.
  PVV/Wilders zou gewoon kunnnen argumenteren dat ze a) zelf niets beweren/beschuldigen en b) slechts een bloemlezing maken uit een belangrijk boekwerk dat in NL niet verboden is en c) het elke burger vrij staat om vervolgens zijn eigen conclusies te trekken.
  Eigenlijk is dit een gemiste kans.

  Like

 2. MGTOW91 // maart 17, 2018 om 14:12 //

  Het is niets nieuws wat dat filmpje laat zien. De waarheid was allang al duidelijk, maar hier in NL wil men maar niets van leren.
  Wat het nog erger maakt is dat men dan ook nog aangifte doet tegen Wilders.
  Als feiten opnoemen strafbaar is, dan valt er helemaal niets meer aan te beginnen.

  Like

 3. Scrutinizer // maart 17, 2018 om 15:45 //

  @MGTOW
  Mee eens. De vrijheid van meningsuiting moet absoluut en onbeperkt zijn (ja, inclusief haatzaaien en m.i. ZELFS inclusief oproepen tot geweld)(*). Immers van zodra er beperkingen worden aan gesteld, is het hek van de dam. Dan bevinden we ons op een glijdende schaal is is het slechts een kwestie van tijd eer we zijn afgegleden tot een totalitaire dictatuur waar je wordt opgesloten voor het uiten van een niet goedgekeurde mening.
  (*) immers tenzij er een hierarchische verhouding bestaat waarbij de oproeper/aanzetter macht uitoefent over degene die het uitvoert (denk bv. aan een leeraar en diens leerlingen), geldt dat de ultieme verantwoordelijkheid om tot actie over te gaan bij deze laaste ligt. M.a.w. mocht Geert, de aspirant politicus oproepen tot geweld (wat ie tot dusverre overigens nog niet gedaan heeft), en iemand gaat tot actie over, dan is dat nog steeds zijn eigen verantwoordelijkeid. Pas als hij minister van defensie is en militairen oproept tot geweld, DAN ligt de verantwoordelijkheid bij hem. Nu echter, moet hij wat mij betreft alles kunnen zeggen omdat het louter een mening is maar geen formeel bevel van iemand in een hierarchisch superieure positie.

  Like

 4. paulzwueste // maart 17, 2018 om 18:06 //

  Rutte heeft méér dan 100% gelijk!
  De inhoud van dit PVV-filmpje gaat alle perken te buiten op het gebied van onsmakelijkheid.

  Rutte zegt niet dat het niet waar is, hij vindt de boodschap “onsmakelijk”.
  Mag hij vinden… en ik ben het ook helemaal met hem eens.
  Bijzonder onsmakelijk!!!

  Het is niet anders.
  Vandaar dat we nu alles op alles zouden moeten zetten om die vervloekte islam uit ons land te verwijderen…!!!!

  Like

 5. De Nazi’s en SS ers waren ook geen lieverdjes hoor! Maar goed, die zijn verslagen, nu moeten we er op tijd bij zijn!

  Like

 6. Nog even geduld en straks over enige tijd wordt “befehl” gegeven, dan gaat het echt los.

  Like

 7. Esperanza // maart 18, 2018 om 15:05 //

  De laagste score in 10 jaar. 8 van de zetels van de PVV zijn overgegaan naar Forum van Democratie.

  http://politiek.tpo.nl/2018/03/18/opiniepeiling-maurice-hond-pvv-zakt-weg-forum-nu-tweede-partij-nederland/

  Like

 8. Esperanza // maart 18, 2018 om 15:14 //

  Leave it with Allah…

  Like

 9. paulzwueste // maart 18, 2018 om 19:53 //

  Maakt helemaal niets uit dat die partij FvD alle zetels van de PVV afneemt.
  Ze zullen het toch niet kunnen klaren om Nederland te redden… en dan vinden de mensen vanzelf de weg naar Wilders terug.
  Wilders zal moeten wachten tot de pleuris uitbreekt dan zal hij pas aan de macht kunnen komen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Mening over de islam: oren dicht in parlement | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s