Nieuw

Als elke moslim in Nederland een Nederlands meisje verkracht zou hebben, zouden we ze dan eindelijk allemaal buiten trappen ?

Rare vraag ? Nee hoor. In Engeland is het namelijk de realiteit.

Ik heb de laatste tijd een aantal maal dit sommetje aangehaald:

Rotherham is een gemiddeld Engels stadje met 117.000 inwoners, daar werden jarenlang 1500 meisjes misbruikt. Geëxtrapoleerd naar heel Engeland met 53 miljoen inwoners zijn er 680.000 meisjes misbruikt.

Die 117.00 is volgens wikipedia, volgens verschillende kranten en video’s 240.000. Dan kom je op 331.000 misbruikslachtoffertjes. Als we het sommetje loslaten op Telford, een stadje van 140.000 voornamelijk blanke inwoners met 1000 slachtoffers, gaat het sommetje als volgt:

53.000.000 gedeeld door 140.000 maal 1000 = 378.000.

Parlementslid voor Rotherham Sarah Champion gaat zelfs uit van 1 miljoen door mohammedanen misbruikte Engelse meisjes. Vorige maand werd er ook bekend dat er in Newcastle 700 meisjes misbruikt zijn geworden. Over het algemeen kunnen we aannemen dat wat er bekend is slechts het topje van een enorme ijsberg is, omdat de kongsi van media, politiek en politie er alles aan doet om dit niet bekend te laten worden.

Gavin Boby geeft een aantal voorbeelden van hoeveel moslimmannen in de ‘verkrachtingsleeftijd’, dat zou tussen de 17 en 40 zijn volgens een verdonkeremaand Birmingham police report, betrokken zijn bij deze misdaden:

Rotherham: 1500 slachtoffertjes, bevolking 240.000, 2.5% moslim, dat zijn 6000 moslims in totaal, moslims in de verkrachtingsleeftijd zijn dan 14% maal 6000 = 840. Bij 840 potentiële daders en 1500 slachtoffertjes is het vrij waarschijnlijk dat een ruime meerderheid van die 840 meegedaan heeft, zeker als je in aanmerking neemt dat het merendeel van de slachtoffers jarenlang misbruikt is, dag in dag uit.

Bedlington: 120 moslims gearresteerd, hele moslimpopulatie 1000, dat is 140 moslimmannen in de ‘verkrachtingsleeftijd’, dat betekent dat 6 van de 7 moslimmannen meedeed.

1 miljoen slachtoffers zijn twee maal zoveel slachtoffers als er moslimmannen zijn in de ‘verkrachtingsleeftijd’ in heel Engeland.

En dan neemt Gavin Boby nog niet mee dat veel van die meisjes honderden keren verkracht zijn. Het is meer dan aannemelijk dat een ruime meerderheid van de moslimmannen zich met deze door de koran bevolen praktijken bezighoudt. 1 miljoen slachtoffers zijn 1 miljoen redenen om alle moslims uit te zetten.

Het verkrachten van het voortplantingspotentieel van een volk is genocide, het gebeurt in elke oorlog, maar er is maar één ideologie die het sanctioneert en zelfs beveelt.

En er is maar één dictatuur die dit walgelijke volk importeert omdat het oorlog voert tegen de eigen bevolking. Het voelt tenslotte toch een beetje alsof Frans Timmermans al deze meisjes zelf verkracht heeft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Als elke moslim in Nederland een Nederlands meisje verkracht zou hebben, zouden we ze dan eindelijk allemaal buiten trappen ?

 1. Like

 2. Het is niet te geloven dat de Engelsen dit pikken.

  Like

 3. Wijzheid // maart 17, 2018 om 14:40 //

  Left-minded people hate the white race. They should commit suicide instead of helping Islam and it’s grooming gangs.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 17, 2018 om 14:56 //

  Zoals iemand op GeenStijl zei; Ze hoeven echt niet allemaal op de trein gezet te worden, met de bus mag ook.

  Like

 5. Esperanza // maart 17, 2018 om 15:24 //

  Like

 6. Esperanza // maart 17, 2018 om 15:29 //

  Was een geschenkje destijds van koning Boudewijn aan de Belgische moslims:

  Friday’s decision breaks Saudi Arabia’s unusual 99-year, rent free use of the building, the government said.

  “The concession will be terminated immediately … in order to put an end to foreign interference in the way Islam is taught in Belgium,” the Belgian government said in a statement.

  Belgium leased the Grand Mosque to Riyadh in 1969, giving Saudi-backed imams access to a growing Muslim immigrant community, mostly from Morocco and Turkey, in return for cheaper oil for its industry.

  It has been run by the Mecca-based Muslim World League (MWL), a missionary society mainly funded by Saudi Arabia. The MWL denies it espouses violence.

  Belgian Interior Minister Jan Jambon tweeted of Friday’s announcement that “in this way we are tackling Salafist, violent extremist influences.”

  Like

 7. Esperanza // maart 17, 2018 om 15:32 //

  ‘in return for cheaper oil for its industry’ ,,,,

  Like

 8. Sam van Rooy legt uit waarom het er niet beter op wordt als die moskee niet meer van SA is:

  https://fenixx.org/2018/03/16/moslimexecutieve-neemt-grote-moskee-brussel-over/

  Like

 9. Esperanza // maart 17, 2018 om 16:01 //

  Mooi, Fub, je was d’r als vanouds weer snel bij. 😉

  Liked by 1 persoon

 10. templars2017 // maart 17, 2018 om 17:07 //

  En dan heb je gasten als Tommy Robinson die proberen om het onrecht aan te klagen ……en voor zijn leven moet vrezen………amen voor Europa

  Like

 11. Wat zal de druppel zijn? Iedere keer denk je, dit is het moment. Maar we hebben het nog te goed denk ik.

  Like

 12. Like

1 Trackback / Pingback

 1. De ‘islamofobie-hoax-moslima’ van de PvdA is een recidiviste, maar dat zal toeval zijn

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s