Nieuw

Turks Erdogan liefhebbend huppelkutje ‘Merendeel van Nederlanders is nazi en fascist’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on Turks Erdogan liefhebbend huppelkutje ‘Merendeel van Nederlanders is nazi en fascist’

 1. Klopt en als je het al niet bent wordt je het hier wel als je om je heen durft te kijken. Bovendien wordt je dan ook rascist, witten boze man en wordt je de moeder keer op keer geneukt.

  Liked by 1 persoon

 2. jackvanderveen // maart 16, 2018 om 09:22 //

  Laat ze iets in die trend over Turken zeggen, dan is ze haar leven niet meer zeker. Maar ja, surkut Nederland waar je tegen de koning mag zeggen “ik neuk je de moeder” volgens jurisprudentie.

  Liked by 1 persoon

 3. Dus die troela wil hier helemaal niet zijn. Fijn toch , gauw ophoepelen. Ik zag laatst een hilarische docu op Canvas. Turken die , walgend van het perfide westen , terug waren gegaan naar hun paradijs. O, o wat werd dat een afknapper. Op een enkeling na wilde iedereen op de blote knietjes terug naar Nederland of Belgie. En dat mocht, potverdorie. Ik heb een dringend advies, ophoepelen betekent dat je niet meer terug kunt . Hun grootste klacht was dat ze geen vrijheid van meningsuiting hadden, en tja, daar waren ze na al die jaren toch wel aan verknocht geraakt. Voor hunzelf dan, want geen van deze hypocrieten staat het toe aan een ander.

  Liked by 2 people

 4. johanna janssen // maart 16, 2018 om 10:56 //

  Wat doet deze flapdrol met haar dweil om haar domme kop hier dan nog langer.Maak dat je weg komt mens. . Wij hebben hier geen gehersenspoelde inteelt figuren nodig..

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // maart 16, 2018 om 10:56 //

  Dit is gewoon een paralele samenleving die even komt bleren bij de buren. voor haar gedachten heeft ze gewoon gelijk, het is enkel vreemd dat ze niet naar Turkije afreist met haar famillie om daar de boel op te bouwen……

  …ik denk dat het gratis geld daar op is…

  Liked by 3 people

 6. polderboy // maart 16, 2018 om 11:30 //

  Erdogan concentreert wel enorme macht.
  Zo heeft hij alle grote staatsbedrijven in het Turkse vermogensfonds ondergebracht, dat dicht onder zijn machtscirkel beheerd wordt, waar nauwelijks meer openbaarheid over is, behalve dat de zelf naar fascisme riekende leiding in Brussel bij de EU en de zakenlobby er veel goede zaken mee doen. Gevolg is wel, dat als je Turkish airlines vliegt, je inmiddels waarschijnlijk dus ook de Jihad, ISIS, Al Qaeda en de slavernij mee financiert, naast dat je stem op de EU geile VVD en D66 dat ook voor je zal waarmaken.

  Het corporatistische fascisme model wordt aan de Turken verkocht onder islam nationalistische vlag. Tegenstanders, las ik, is vorig jaar al voor zeker 12 miljard van onteigend, wat een makkie is met de recente Turkse terreurwetten.

  Het gaat dus veel verder dan dat men vermoedt: er wordt daar gewoon een fascistische modelsamenleving opgebouwd, terwijl de commissie ambtenaren in Brussel gewoon miljarden erin blijft pompen. Dat EU parlement mag wat blaten met een motie, maar verder hebben ze niks te zeggen, en zullen ze voor hun verdere carrière zich toch moeten conformeren aan het regime met ambtenaren.

  Hoe dan ook, zonde van al die Turken die erin trappen, maar het voelt geweldig natuurlijk als je in die fascistische molen meegezogen wordt, van eer, roem, vaderland en vijand, heldenmoed en islam glorie, en zaligmakende Turksheid tegenover westers zionistisch Joodse verdorvenheid.

  Liked by 2 people

 7. Republikein // maart 16, 2018 om 11:49 //

  Ik stem op Flip Fluitketel.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2018 om 12:16 //

  “Ik wil hier eigenlijk helemaal niet zijn”, nou dat komt mooi uit, wij zien jou ook het liefste vertrekken, wel graag met achterlating van je dubbele paspoort. Emigreer lekker naar het Nieuwe Ottomaanse Rijk, ga dan !

  Liked by 1 persoon

 9. Die wacht, net zo als de rest, tot ze 45 jaar is.
  Om daarna terug te reizen naar het vaderland met behoud van uitkering voor de rest van haar leven, zonder enige controle meer van dat vervelende Nederland.

  Liked by 1 persoon

 10. Republikein // maart 16, 2018 om 13:51 //

  Eerder geplakt maar verdwenen.
  Er was es een vogeltje en die kon niet kakken,
  er was een veertje op z’n poepertje blijven plakken.
  https://ddbnews.wordpress.com/2018/03/16/afd-blamage-deutscher-ist-wer-einen-deutschen-pass-besitzt/

  Like

 11. Duchesne // maart 16, 2018 om 14:13 //

  Wij zitten op een kruitvat, op een heleboel bommetjes die allemaal een eigen programma hebben.

  De Turken in Nederland zullen voor een deel op bevel van Erdogan de straat opgaan en indien bevolen beginnen te moorden, of selectief, in naam van Turkije. Dit is een acuut gevaar voor Nederland, met een ander leger binnen onze landsgrenzen. Ze zijn bewapend, de afgelopen jaren zijn enkele transporten onderschept maar vergis u niet, de Turken in Europa kunnen vrijwel acuut over oorlogswapens beschikken. dit is dan ook een reden dubbele paspoorten zo snel mogelijk af te schaffen, omdat het dubbele paspoort verhinderd dat er uitzetting kan plaats vinden bij grof geweld en dus het leger intact blijft voor escalatie.

  Het betekend ook dat er in opdracht politiek gemoord kan worden en dat de Nederlandse overheid machte/hulpe/nutte/wezen/lave/leven (vul zelf in) loos kan staan te kijken en per definitie altijd te laat zal zijn. De ordedienst zal PV opmaken en het slachtoffer afvoeren. Het kan u lichaam zijn, of dat van uw famillie. Ach ja, het is toch al druk in de spits.

  We zitten met religieuze gekken, die in naam van Allah en Islam zullen moorden. Niet allemaal, het gros zal op afstand blijven, tot een deel ervan word geforceerd mee te doen op straffe van niet goed gelovig zijn (letterlijk en figuurlijk een contradictie) en daarna maakt dat het grotere aantal de rest ook dwingt. Mix dit met bovenstaande vaderlandslievendheid van het thuisland en je zit op een tijdbom waarvan de lont al brand.

  Het is reden om dubbele nationaliteit af te schaffen en op te heffen, omdat men vrijheid van godsdienst gebruikt om alle andere godsdiensten af te schaffen. En dan is het nog een sekte ook die het doet, complet met moordpartijen op Europeese bodem.
  Zonder dubbele nationaliteit is het in elk geval mogelijk de eerste en meest extreme uit te zetten, wat tijd geeft en de escalatie enigzins afremt.

  Je zou dusdanige maatregelen dan ook in Europees verband verwachten in verband met veiligheid maar waar het ene land de deuren dicht gooit kijkt het andere land ergens in een gat in de grond of de zandkorrels goed liggen.

  Als burgers van Europa/ Europese landen verwachten mensen dat over hun veiligheid en welzijn word gewaakt. Daarvoor ga je naar de stembus.

  In Madrid gaat vandaag niet zoveel volk naar een stembus, blijkbaar is het dar ene kleien oorlog…. en wij lezen in onze kranten dat de politie een migrant dood heeft “gevonden”, met aanhalingstekens. De schuld is al vastgesteld voordat er iets is onderzocht, het lijkt MH17 wel…. Moeten journalisten niet verantwoording afleggen voor hun schrijfwerk? De gewone burger krijgt de Gestapo 2.0 aan de deur voor minder…. als dat persvrijheid is zijn we allemaal journalisten, in dienst van internet en is het IP nummer de perskaart. Meegaan met de tijd, papier en pasjes en perskaarten zijn uit.

  Hierbij erkend, het IP nummer is de perskaart van de internet journalisten.

  Het vreemde is dat terwijl de burger ziet wat er gaande is de politiek in samenstelling niet wijzigt en de macht bij dezelfden blijft, hen die falen om veiligheid en welzijn te beschermen. We hadden toch verkiezingen en stembussen…. Hoe zit dat? En waarom kan een politicus die eenmaal heeft gelogen gewoon blijven doorgaan? Ze maken beloften, leggen een eed af en vervolgens plegen ze meineed……
  Ik denk dat ze ermee weg komen omdat al die anderen het ook doen, dat liegen. De meerderheid in elk geval.

  Er is vandaag nog een tijdbom lopende, op groot niveau. Op een of andere manier moet er per se oorlog komen met Rusland. Onze politiek is daarvoor druk in de weer, al enkele jaren. Met MH17 werd direct bij het starten van het onderzoek naar de oorzaak met de vinger gewezen naar Rusland maar van de drie mogelijke daders werd een ervan direct gevraagd bewijs tegen de anderen aan te leveren, wat men ook graag deed. In welk onderzoek naar en vermoedelijk misdrijf word een van de verdachten in het opsporingsteam gezet? Rutte weet wat er echt is gebeurd, maar het is politiek funest dit openbaar te maken. Wat maakt dat Rutte?
  En nu springt Nederland direct op de kar van vinger wijzenden naar Rusland omdat er een Russische verrader is omgelegd. Waar waren ze toen de Jezidi op een berg zaten en werden afgemaakt? Toen in Turkije steden door het leger werden beschoten en groepen mensen werden afgemaakt, de eigen burgers nota bene…. Ze dronken thee met Erdogan en wat daarna gebeurde kunnen we enkel gissen…. allemaal een bruinig bekje, die zon is selectief sterk daar in Turkije… zelfs binnenskamers…

  Hoezo en waarom moet de politiek zo snel bij beschuldigingen meewijzen, is het niet zo dat bij een beschuldiging eerst bewijs moet worden vergaard? Bewijs is niet massaal naar een partij of land wijzen als dader omdat die er mogelijk voordeel bij hebben. Dat deden we ook niet met de moord op Pim Fortuyn, daar werd snel een dader gevonden. Klaargestoomd voor de grootste rol in zijn even….
  Iemand met Asperger die je kunt motiveren een moord te plegen en iets beloofd in de toekomst zal met een rustig geweten zonder enge spijt de cel ingaan en gewoon doorgaan. Afspraak is afspraak, dat dan weer wel. Een karaktereigenschap die sommige mensen met Asperger hebben.
  Onze volksheld, nou ja, Nationale held, of zoiets, Van Speijk (1831, Antwerpen, schip met kruit) was er een van, een held voor het land, de moordenaar van zijn kameraden. Dan liever de lucht in, maar de rest kreeg geen keuze….en ook geen medaille postuum…voetvolk, burgers…matrozen….dingen… tweevoeters….

  Lieden zonder geweten zoals Volkert en ook Rutte zijn ideaal als handpop voor de rest van politiek Nederland en alles daarachter. Ze twijfelen niet en zijn volledig overtuigd van het eigen gelijk, en jij mag sterven want hun hebben gelijk. ….. en als het echt fout gaat hebben hun het gedaan, en enkel en alleen hullie….niet al die anderen die ook in dat parlement en op die ministeries zaten, nee, die zijn onschuldig. niet thuis, kunnen zichzelf niet in de beschrijving herkennen…..

  Het lijkt me een te overdenken optie dat de Rus in Engeland is omgelegd omdat er op welke manier dan ook oorlog met de Rus moet komen. een mogelijkheid, iets om af te wegen.
  Op een bepaald moment word iemand dan ook boos, treiter maar genoeg. Wat we zien is geen politiek maar een groep die achter een zwakkere aangaat…. die misschien ineens omdraait en sterker blijkt dan de groep dacht.
  Gevaarlijk spel, maar “onze” leiders hebben schuilkelders… uw kinderen krijgen en pilletje en of u zo vriendelijk wil zijn ramen en deuren dicht te houden en thuis te blijven, maakt het verzamelen van de lijken een stuk eenvoudiger achteraf.
  Uw lijk, voor het geval het punt word gemist.
  Dat is uw waarde voor de politiek, beste burgerservicenummers….

  Het is te hopen dat de Russen dan niet stomme raketten sturen maar liever de mogelijkheid beschikbaar maken om Europeanen weerbaar te maken. Massaal hun oude AK’s droppen ofzo. Dat we ergens een kans hebben….
  Wist u dat er een heel plan is om alle burgers totaal te ontwapenen? Totaal ! Dat loopt paralel aan de huidige politiek, kan men nu niet de doelen halen welke men wil loopt de andere iets langer durende optie nog. Iedere ontwapening van burgers in de geschiedenis werd gevolgd door een genocide. Al ruim 2000 jaar….voor zover bekend.

  Wij als burgers, en ik denk in alle landen van Europa zitten niet te wachten op oorlog, op groeiende criminaliteit of volk wat zich niet aanpast en onze vrouwen en kinderen aanrand, verkracht en vermoord en nog geld toe krijgt van “onze” regeringen.
  In het leven is er genoeg tegenslag, er is ziekte en economische verandering, er zijn natuurrampen en andere zaken die ons leven behoorlijk kunnen raken. Dit is de verantwoording van regeringen, om zaken goed te laten gaan en stabiel te houden, voor ons, de burgers. Wat ze doen is spanning creeeren, instabiliteit, criminaliteit, ongelijkheid en ze rennen achter iedere gek aan die een oorlog wil starten.

  Wilt u nog kinderen? Niet als de toekomst zo is dat ze kansloos worden afgeslacht, toch? Wel anderen maakt dan niets uit, want kinderen dood door geweld is een kindje in de hemel, bij Allah. In sommige landen krijgen ze daarvoor een uitkering van de staat, voor het leveren van martelaren. De bomgordel en rijmaardoodbijhetbushokje lui van Palestina betalen wij, via subsidies voor andere dingen, doen we al jaren…. Parlement keurt dat goed, betaald voor het moorden, doet het parlement nog steeds.
  Met die instelling van fokken en sterven hoef je ook niets te leren of te kunnen.

  Geen enkel positief ingesteld mens zit te wachten op ellende, de politiek grossiert er echter in. Waarom moeten wij dood?

  Er liggen hopen bommetjes te wachten om te ontploffen, zowel politiek, raciaal als religieus, nationalistisch als gewoon voor de poel, of ideologisch, omdat allemaal hetzelfde uitziende en gelovende mensen misschien wel handig is. Alsof ze zombies willen maken.

  De ingredienten voor een zombie natie zijn er, totaal onderdrukkend geloofsgebeuren zonder enge behoefte aan ontwikkeling, vreemd volk masaal importeren met het IQ waar een koe in de schoolbank ernaast nog hoop krijg op ook een diploma.
  In de wereld van zombies staat iedereen met lege handen, met enkel een gebit om mee te vreten, met uitgestrekte handen om iets te pakken. shit, dat zie ik her op straat sinds enkel jaren ook, steeds meer….. Je kan op vakantie naar zombie landen, krijg je een armbandje dat je als ongelovige in een hotel gevoerd word en dat men in het openbaar enkel je spullen mag plunderen.
  Je hoeft niet dood te zijn om zombie te worden, enkel niet meer zelf te willen of kunnen denken, dat is genoeg.

  Als er maar genoeg zombies zijn worden paspoorten overbodig…… en dan komt een politicus met het voorstel om dubbele nationaliteiten af te schaffen, en iedereen zal juichen. nou ja, hen die nog geen paspoort hebben gekocht en ook naar hier willen komen….

  Like

 12. Maar ze geven ook toe in de video dat ze erdogan de macht zelf hebben gegeven ,en dat ze die nu weer moeten afnemen, dat wil ik eens zien , het gaat nooit gebeuren ,gegeven is gegeven en afnemen is zoveel als een oorlogsverklaring tekenen.
  Kijk maar naar wat erdogan wil, hij claimt Griekse eilanden hij wil het Ottomaanse rijk terug opbouwen ,waar nota bene een groot stuk van Europa toe behoorde.
  En dan gaat die giecheltrut een beetje zeggen dat ze 100% achter de dictator staat .
  Wat doet ze dan in Nederland ?

  Like

 13. Republikein // maart 16, 2018 om 14:20 //

  Dat is al bekend sinds de jaren 60/70.
  Wat moeten wij met badgasten die er een genoegen inscheppen om zichzelf tot ontploffing te brengen met zoveel mogelijk onschuldigen die aan het leven hangen.

  Like

 14. Peetje // mei 24, 2018 om 21:32 //

  Kom dikke kopvodden trol dan ga je toch lekker met je hele gore familie terug naar die zandbak van je, lelijkerd!!
  `Onze` Rutte kut heeft er zelfs voor gezorgd dat ook in je eigen land volop van onze centen kan blijven parasiteren dus lelijke dikke kopvodden trol wegwezen naar ome erdo!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Turkije, Turken en Nederland # | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s