Nieuw

The replacement of Germans by migrants is near record high and that’s bad news

foto ter illustratie

The Federal Statistical Office reports that 281,000 Germans left the country in 2016. Nonetheless the total population increased by 500,000 due to migration, Die Welt reports.

A little more than half (51%) of the migrants that came to Germany are from within the EU and about a third came from the Middle East, Africa and Asia. Mostly regions with much higher birth rates than any EU country as several statistics already show.

About 23% of the total population of 82 million Germans now have a migrant background according to a census of 2016. In comparison only one tenth of pensioners have a migrant background compared to 38% of children. In Western Germany this number is even higher at 42% for children.

Voice of Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9289 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s