Nieuw

Telford: ‘Child grooming still happens, my daughter’s being groomed right now’

Child abuse is still taking place in Telford but the police are too scared to confront the gangs because they don’t want to be labelled ‘racist’, according to a man who claims his daughter is currently being groomed.

Westmonster went to Telford to investigate what the reality was like on the ground after news broke that it could be the scene of Britain’s worst ever child grooming scandal.

The first person our reporter spoke to said: “Can I speak to you privately over here? Listen, I know it’s still happening. I know because it’s happening to my daughter right now.”

Westmonster >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Telford: ‘Child grooming still happens, my daughter’s being groomed right now’

 1. Duchesne // maart 17, 2018 om 00:10 //

  Triest, diep triest. En hier gebeurd het ook, en ook hier is de angst racist te worden genoemd, een woord dat carrieres bij de overheid vroegtijdig laat stranden.

  Het zijn de politici die voor deze angstcultuur verantwoordelijk zijn, door steeds de ethnische groepen daders in bescherming te nemen en ze te subsidieeren met kickboks lessen en survival weekeinds en complete vakanties in zuidelijke landen.

  Misdaad door beplaade groepen is in half Europa een politiek stukje criminaliteit waarvoor de meeste daders ook jaren later vet wachtgeld en pensioen ontvangen, voor bewezen diensten aan…..tsja, aan wie nu eigenlijk.

  Misdaad straf je door de beloning af te nemen en er straf voor in de plaats te zetten, niet door terroristen na hun parlementsperiode een leerstoel te geven of een burgermeesters functie.
  Een schandpaal is de passende straf, om er een te noemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s