Nieuw

Senegalezen steken Madrid in de hens

Nadat de Afrikaanse omvolkingsbrigades van Timmermans vorige week nog Florence hadden platgebrand en opriepen tot Der Totalen Krieg tegen alle blanken, was vandaag Madrid het toneel van de oorlog die heel Europa te wachten staat.

The Express meldt:

MADRID werd donderdag in chaos gestort toen rellen uitbraken na de dood van een straatverkoper die naar verluidt een hartaanval kreeg terwijl hij werd achtervolgd door de Spaanse politie.

De demonstranten liepen tussen 21.00 en 13.30 uur de straten van Madrid in en veroorzaakten grootschalige verwoesting in een deel van de stad – beschadigde bushokjes, patrouillewagens en winkels.

Schokkende beelden van de wijk Lavapies in Madrid laten de regio in vlammen oplichten terwijl protestanten in opstand kwamen tegen de politie.

Brandweerlieden werden aangevoerd om vlammen in de buurt te blussen nadat woedende demonstranten vuilnisbakken in brand hadden gestoken en de stad verwoestten.

De Spaanse politie reageerde op de rellen met de lange lat en rubberen kogels en zes mensen werden gearresteerd, volgens El Pais.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Senegalezen steken Madrid in de hens

 1. Lange lat en rubberen kogels..ahummm …

  Indrukwekkend zullen die Senegalezen hebben gedacht..
  Machetes , afgehakte menselijke onderdelen en verorberde harten of gedroogde schaamlippen…dat zou pas echt indruk hebben gemaakt..toch?

  Liked by 1 persoon

 2. Protestanten? Ze kunnen wel slopen maar werken ho maar
  Het wordt met de dag leuker in Europa

  Like

 3. Scrutinizer // maart 16, 2018 om 22:33 //

  @Yvonnen,
  Nou, in Brussel volgen ze tenminste een opleiding…
  https://fenixx.org/2018/03/16/brussel-salafist-geeft-vechtlessen-van-en-voor-moslims/

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // maart 16, 2018 om 23:17 //

  Ik bekijk het positief links kan nu wel inpakken recht of wat je rechts wil noemen beter zeg ik normaal en logisch denkende winnen steeds meer terrein.
  De tijd dat wij onze landen terug veroveren op het smerige multicultie tuig komt steeds dichterbij.

  Liked by 1 persoon

 5. skeeter // maart 17, 2018 om 03:00 //

  Rubberen kogels? schiet toch gewoon met scherp en flikker de lijken in de compost ton, geen cent te veel aan besteden

  Liked by 1 persoon

 6. Als dit het beeld is dat Europa heeft van cultuurverrijking ,dat hoeft het niet voor niemand niet!!
  Het is ziek als je bedenkt dat ze ons laten betalen om dit soort toestanden te creeëren ……..
  Hoe lastig zal het niet worden om Europa terug te winnen ,politiek onmogelijk dus wat blijft er over van optie?

  Liked by 1 persoon

 7. Marianne den Teuling // maart 17, 2018 om 09:07 //

  Ik ben bang dat het straks te laat is het zijn er teveel die wegkijken of blind zijn

  Like

 8. Yvonne: ze moeten hier überhaupt niet zijn, laat staan WERKEN!?

  Like

 9. Horatius // maart 17, 2018 om 15:02 //

  Zo worden landen als Spanje en Italië nu dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van het niet afdoende beveiligen van hun EU-buitengrenzen.

  De lange lat en wat rubberen projectielen zullen niet veel helpen om deze primitieve individuen voldoende af te schrikken (is trouwens tegen de Mensenrechten volgens Brussel).
  Terugsturen naar Senegal is ook al geen optie: deze creaturen lopen dan het risico gemarteld te worden net zoals bij Marokkanen zou gebeuren die worden verdacht van terroristische activiteiten.

  Waarom die straatverkoper werd achtervolgd door de politie is niet helemaal duidelijk.
  Misschien werd hij betrapt op het verkopen van drugs, wapens, gestolen goederen of exotische objecten die uitsluitend verkregen kunnen worden via een moord op een blanke na een ‘deskundige behandeling’ door een ervaren medicijnman.

  Grootschalige verwoestingen dus door migranten van Afrikaanse signatuur.

  Zijn dat geen voortekenen van een bloedige burgeroorlog in scenario gezet door Merkel, Juncker, Timmermans en consorten om de autochtone bevolking zodoende alvast te laten wennen aan de gevolgen van het omvolkingsproces?

  Wie meent te moeten protesteren tegen deze gang van multiculturele zaken wacht een schorsing, gerechtelijke vervolging, het ingooien van zijn ruiten etc. want van racisme t.a.v. vredelievende moslims en nobele wilden is de politieke elite niet gediend.

  6 personen zijn in voorlopige hechtenis genomen en worden dus in no-time weer op vrije voeten gesteld. Want een veroordeling zou de integratie wel eens in de weg kunnen staan en stigmatisering van een kwetsbare etnische minderheid is al helemaal uit den boze.

  Je zou toch als redelijk normaal denkend mens mogen verwachten dat de direct verantwoordelijken voor deze volksverhuizingen zich op een gegeven moment achter de oren gaan krabben en zichzelf af vragen: wat hebben wij ons op de hals gehaald met al die open buiten- en binnengrenzen, en wat zijn de gevolgen op de korte en langere termijn voor de oorspronkelijke bevolking van met name West-Europa?

  Wij moeten helaas vrezen dat deze politici en bureaucraten hun cruciale fouten en verkeerde inschattingen nooit en te nimmer zullen toegeven en er zelfs een schepje bovenop gaan gooien in hun verbond met de Islam om ze hier een Europees Kalifaat te laten stichten.

  Vanwege economische redenen, politiek opportunisme, naïviteit, de wereld is van iedereen, de vergrijzing, de noodzakelijke diversiteit enz. enz. We kunnen helaas niet in hun hoofden kijken maar van hun geweten schijnen ze geen last te hebben, als hun bankrekeningen maar goed gevuld en hun villa’s maar afdoende beveiligd zijn.

  Als echt de pleuris gaat uitbreken op verschillende fronten, want in Duitsland en Frankrijk broeit het ook al geruime tijd, zullen verschillende kopstukken hun huidige positie niet kunnen handhaven en alsnog verantwoording moeten afleggen voor hun rampzalige beleid.

  Het populisme of het realisme, zal steeds meer in omvang gaan aannemen en wat we nu zien is een begin van een breed verzet van de autochtone bevolking tegen de komst van horden barbaren, radicale en militante moslims, economische vluchtelingen en andere profiteurs met een dubbele agenda.

  De gang naar de stembus is overigens een wassen neus, want er zal totaal niets gaan veranderen na 21 maart a.s. De echte en cruciale beslissingen worden genomen in Brussel en Straatsburg.
  Het zal nog enige tijd vergen dat dit gegeven zal doordringen tot de domme massa, ook wel het stemvee genoemd.

  Daarna is het woord en de daad aan het gewone volk. En wat dat kan betekenen laat de gebeurtenissen zien in een grijs verleden, zoals verschillende grensoverschrijdende revoluties die de heersende elite de kop koste of de grenzen overjoegen om het vege lijf te kunnen redden.

  Zo niet, dan zijn we overgeleverd aan de nukken en grillen van de Afrikanen en de moslims.
  Dus veelwijverij, eerwraak, kinderhuwelijken, inteelt, gelegaliseerde pedofilie, voodoo-praktijken, misbruik van sociale voorzieningen en als bonus de religieuze politie die naadloos onze bromsnorren komen vervangen.

  Like

 10. scherpschutter1943 // april 1, 2018 om 09:23 //

  De moslims zullen alle nietmoslims doden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s