Nieuw

Nieuwe kampen van gearriveerde Zigeuner-bedelaars creëren milieuproblemen in Malmö

Bedelaarskamp. Archieffoto. Bron/Auteur: Samhällsnytt.

Een nieuw illegaal kamp van bedelaars uit Roemenië en Bulgarije veroorzaakt sanitaire problemen, luchtvervuiling en onbehagen in Malmö.

Door: Mats Dagerlind – Vertaling ‘Rommel’

De stad heeft eerder verschillende illegale bedelaarskampen ontruimd en gesaneerd, maar nu zijn de problemen terug. Deze keer is de parkeerplaats op de kruising Östra Farmvägen-Industrigatan bezet. Daar slapen de meeste bedelaars in auto’s die ze, om warm te blijven, dag en nacht stationeer laten draaien, met als gevolg een uitgebreide uitstoot van giftige uitlaatgassen. Ze prutsen met de auto’s en olie wordt in de regenwaterputten gegoten.

Rondom in het kamp hebben de bedelaars ook stortplaatsen met afval gecreëerd en ze doen hun behoeften bij de aansluitingen naar de parkeerplaats, met alle gevaren van dien die het voor de gezondheid met zich meebrengt. De omwoners in de directe omgeving klagen bij de gemeente en vragen ​​zich af waarom politie en veiligheidsfunctionarissen niets doen, ook al weten ze wat er gebeurt.

Zo zag een eerder bedelaarskamp eruit, voordat het werd opgeruimd.

Voorheen heeft de stad verschillende kampen van bedelaars in onder meer Pildammsparken en de wijk Brännaren ontruimd. Maar nu vragen velen zich af of de stad is teruggekeerd naar zijn oude beleid, toen de autoriteiten de openbare orde en wetsovertredingen van de zogeheten “EU-migranten” door de vingers zag, op grond van het feit dat het om een ​​”kwetsbare groep” ging. Er waren onder andere auto’s van zigeuners die honderdduizenden euro’s in parkeerboetes hadden overgenomen, zonder dat de stad actie ondernam tegen de eigenaars.

Het huidige bedelaarskamp groeit continu en de bedelaars zijn nu ook begonnen met de annexatie van een aangrenzend stuk grond in de wijk Smedjan, waar eerder een tankstation was. De grond is eigendom van de makelaar Per Arwidsson, van het bedrijf Arwidsro, die niet blij is met de bezetting van zijn land, en nog minder blij dat de stad niet handelt.

– Het is een zaak van de politie en de gemeentelijke autoriteiten om ervoor te zorgen dat privébezit niet wordt geschonden. Het is redelijk om in een juridische maatschappij te eisen dat uw eigendom in vrede wordt gelaten, zegt Per Arwidsson in een reactie op Sydsvenskan.

Maar bij Sydsvenskan is men echter meer geïnteresseerd in de contrast tussen Arwidsson en de Roemeense/Bulgaarse bedelaars, die men “daklozen” noemt, en benadrukken liever dat Arwidsson miljonair is door onder andere foto’s van hem te publiceren in zijn luxe huis, dan op te komen voor de rechtsstaat en dat het land met wetsuitvoeringen moet worden geregeerd.

In de e-mails die de gemeentelijk milieudienst van klagers heeft ontvangen, kan men onder andere lezen: “Elke keer als ik langs de parkeerplaats loop, staan er buitenlandse auto’s met pruttelende uitlaat, dag en nacht ” en “Veel auto’s uit Bulgarije en Roemenië en de mensen doen ​​volledig open en bloot hun behoeften. Het lijkt alsof ze in de auto’s wonen”.

Milieu-inspecteur Jens Artin geeft toe dat men op zijn departement op de hoogte is van de problemen, maar is van mening dat de eigenaar, Arwidsro, de verantwoordelijkheid heeft om het probleem op te lossen, wat hij heeft meegedeeld aan de onderneming. Arwidsro heeft daarop aangekondigd dat het heeft besloten om te proberen zijn grond vrij te maken van bedelaars.

Enige bevoegdheid om de bedelaars fysiek te verwijderen heeft de onderneming niet, maar men is van plan om het gebied met hekken en betonnen muren te omgeven. Dit heeft men al eerder gedaan met andere percelen die het bedrijf in bezit heeft en door zigeuners bezet waren. Op een van deze percelen begint men binnenkort met het bouwen van huizen.

Bron:

https://samnytt.se/nya-lager-med-hitresta-tiggare-skapar-miljoproblem-i-malmo/

https://www.sydsvenskan.se/2018-03-15/miljardar-sparrar-av-malmotomt-fran-sovande-hemlosa-for-andra-gangen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Nieuwe kampen van gearriveerde Zigeuner-bedelaars creëren milieuproblemen in Malmö

 1. Brussel gaat er ook op voor uit:

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2018 om 23:24 //

  Dat was kennelijk vorig jaar Fubar, ben wel benieuwd hoe ze dat afgelopen winter hebben gedaan.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2018 om 23:28 //

  Eigenlijk niet zo gek dat ze in Oost-Europa gediscrimineerd worden, net zoals de ‘travellers’ in Engeland. Maar ach, open grenzen hè, dan krijg je dat.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // maart 17, 2018 om 12:41 //

  Ik heb zelf 5 maanden in Bulgarije rond gezworven en ongeveer 2 maanden in Roemenie en daarbij nogal wat zigeunergetto’s gezien en bezocht.
  Ik kan je met een gerust geweten vertellen, daar jaag je je hond nog niet in.
  Ze lopen ook daar altijd te janken dat ze gediscriminerrd worden en dat is ook zo maar dat hebben ze totaal aan zichzelf te danken.
  Ook daar willen ze zich onder geen enkel beding aanpassen aan de samenleving en maken ze ten alle tijde een grafzooi van de omgeving waar ze leven.
  Dan komen ze hier naartoe en hier beloofd de politiek dat ze zich wel aan zullen passen.
  De politiek weet wel beter maar de mensen hier moeten geloven dat het wel zo is want zieligheids industrie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s