Nieuw

MIVD: ‘Populisten spelen Rusland in de kaart door de samenleving te polariseren’

Pixabay CC0 Creative Commons

‘Politieke agenda’s van PVV en Forum voor Democratie sluiten aan bij die van Moskou’

Populistische partijen spelen Rusland in de kaart bij zijn pogingen Europa te destabiliseren. Door de samenleving te polariseren, helpen populistische politici de Russische regering. Dat zegt de directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) Onno Eichelsheim in een documentaire van Human. “We maken het ze (Rusland, red.) gemakkelijk.”

Rusland probeert de Europese Unie en haar lidstaten van binnenuit te verzwakken. “Rusland zoekt thema’s die binnen Europa scheuringen kunnen veroorzaken,” aldus Eichelsheim. Door het debat over Islam en migratie op scherp te zetten, maken populisten het de Russische president Poetin gemakkelijk. “Dit zijn nou specifiek thema’s die in Europa heel gevoelig liggen.”

De politieke agenda’s van de PVV en het Forum voor Democratie sluiten aan bij die van Moskou. De MIVD-directeur: “Het kan ook zijn dat ze (Rusland, red.) zich focussen op het verschil tussen Brussel en een soevereine staat, of de elite en het volk, en als je daar scheuring en reuring in kan krijgen heb je in ieder geval bewerkstelligd dat je de stabiliteit van delen van Europa, en van instituties, kunt ondermijnen.”

Lees verder:

http://politiek.tpo.nl/2018/03/15/mivd-populisten-spelen-rusland-kaart-samenleving-polariseren/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on MIVD: ‘Populisten spelen Rusland in de kaart door de samenleving te polariseren’

 1. Tijd dat de bezem door dat GroenLinkse klimaathippies leger van ons gaat.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat dachten jullie dan waarom Geert naar Rusland is geweest.
  Om ze laatste instructies op te halen over de EU te verzwakken.
  Hij heeft niet zomaar een speldje gekregen daar.

  Like

 3. FOUT……Brussel EU ontregelt Europa met zijn burgers, niet de burgers……niet andersom.

  Liked by 1 persoon

 4. Ja, de krankzinnigheid neemt enstige vormen aan, deze lul wordt betaald door de overheid, dat zegt genoeg….

  Liked by 1 persoon

 5. Liever 100 Russen dan 1 Moslim dan worden wij maar Russis Orthodox.

  Liked by 2 people

 6. De MIVD kan zich beter richten op het huidige kabinet die voor geen eurocent te vertrouwen zijn ,waar zijn ze bij Pechtold en al die frauduleuze VVDers en bij Rutte en Timmermans die Ons Nederland verkoopt die figuren moeten jullie arresteren en de burgers beschermen DAT IS JULLIE TAAK.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s