Nieuw

Dit noem je een groep andersdenkenden demoniseren

Pixabay

Door: Sylvain Ephimenco

De interessante column van Stevo Akkerman, mijn asymmetrische evenbeeld, heeft me gisteren aan het denken gezet. Stevo hekelde daarin onze selectieve verontwaardiging: ‘Wijs ik naar rechts, wijs jij naar links, en zo wast iedereen zijn eigen handen in zijn eigen onschuld’, schreef hij. 

Persoonlijk wijs ik graag naar links omdat door de uitpuilende linkse kerk, het overgrote deel van journalisten (8 op de 10 voelt zich links) en bijna het hele sociaal/cultureel spectrum permanent naar rechts wordt gewezen. Dan is een extra steentje in die vijver niet echt nodig.

Eergisteren wees ik naar het Rotterdamse Links Verbond dat zich met de antisemitische moslimpartij Nida had geëncanailleerd. Stevo Akkerman vond dat Nida terecht is aangepakt, maar hoe zit het met de rechtse Forum voor Democratie (FvD) van Thierry Baudet, merkte hij op? Ja, maar terwijl Nida-kopstukken in alle vrede en ongestoord hun bijeenkomsten organiseren gebeurde de laatste elf maanden bij FvD het volgende:

Lees verder:

https://www.trouw.nl/opinie/dit-noem-je-een-groep-andersdenkenden-demoniseren~a1268629/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5802 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: