Nieuw

D66 maakt omvolkings-propagandafilmpje in antwoord op de harde waarheid van de PVV over de islam

“Sommige campagnevideo’s gaan veel en véél te ver”, schrijft D66 op twitter en Facebook. En daar heeft D66 gelijk in, propaganda voor omvolkingsgenocide gaat inderdaad veel te ver en zou verboden moeten worden.

Het filmpje van Hypocriet66 eindigt met een foto van twee zoenende mannen, terwijl D66-fracties in Amsterdam en Haarlem onlangs nog een postercampagne met zoenende vrouwen erop wilden tegenhouden.

Premier Rutte vindt de nieuwe campagnespot van de PVV onsmakelijk. “Ik geloof dat ik hier het overgrote deel van Nederland representeer als ik dit onsmakelijk vind”, zei de premier op zijn wekelijkse persconferentie. Verder wil hij er niets over zeggen. NOS >>

Smaken verschillen nou eenmaal, en wij vinden al die moslimaanslagen onsmakelijk als de lichaamsdelen weer eens alle kanten uit vliegen en het bloed door de straten loopt.

Ook de Haagse moslimpartij Islam Democraten spreekt zijn afschuw uit. “Nog voordat gezinnen aan het avondeten konden beginnen, werden zij en hun kinderen op televisie geconfronteerd met intolerantie, xenofobie en moslimhaat.”

De Islam Democraten, what’s in a name, doen aangifte tegen Geert Wilders (PVV) vanwege campagnespot.

Lodewijk Asscher van dat terminale partijtje heeft een knoop in zijn hersens en denkt dat degene die de haat bekritiseert haat zaait.

En we leven in een islamitische censuurdictatuur.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s