Nieuw

Brussel: Salafist geeft vechtlessen “van en voor moslims”

sparcboxing, screenshot facebook

SPARC-boxing. Het zegt je wellicht niets, maar ‘Système de Pacification Action Réaction Contrôle’ is een “100 procent islamitische kunst die de normen van de koran en de soenna respecteert”. De vechttechniek “van en voor moslims” combineert allerlei vaardigheden uit meerdere gevechtsdisciplines en oefent gevechten in een straatsetting.

Gevechten met messen en geïmproviseerde wapens worden ook aangeleerd. De gevechtstrainingen, georganiseerd door een salafist met de Belgische nationaliteit en een achtergrond in luchthavenbeveiliging, worden zowel in Marokko als in Brussel georganiseerd.

Jonas Naeyaert, Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Brussel: Salafist geeft vechtlessen “van en voor moslims”

 1. Daarna “schietlessen ,en home made bommen ??

  Like

 2. Duchesne // maart 16, 2018 om 21:47 //

  Nee Zwartschakel, die worden voor onze vrienden al betaald met subsidies, zodat bejaarden totaal wezenloos geramd kunnen worden.

  Like

 3. Ik neem dit zeer serieus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s