Nieuw

Britain First leider Paul Golding ‘heeft zijn neus gebroken bij een gevangenisaanval’, slechts enkele dagen nadat hij werd opgepakt voor ‘islamofobie’

Britain First, screenshot YT

Golding, 36, bleef met een gebroken neus achter toen hij op woensdagochtend door een paar gevangenen bij HMP Elmley werd aangevallen.

Volgens de Daily Mirror onderzoekt de politie de aanslag op het eiland Sheppey in Kent.

Golding, werd vorige week veroordeeld tot 18 weken bij de Rechtbank van de Magistraten van Folkestone voor drie gevallen van godsdienstig verergerde intimidatie, terwijl zijn collega Jayda Fransen, 31, negen maanden kreeg nadat zij schuldig bevonden werd aan vier gevallen.

Het extreemrechtse paar werd vorig jaar mei gearresteerd voor de vermeende verspreiding van folders en het plaatsen van online video’s tijdens een rechtszaak in Canterbury Crown Court, waar drie moslimmannen en een tiener werden veroordeeld voor verkrachting en gevangen gezet. Fransen ging naar het huis van een van de beklaagden, Tamin Rahmani, in Kent en riep racistische leuzen door de voordeur.

Zijn zwangere partner Kelli Best zei dat ze alleen was met hun twee kinderen, van drie jaar en 18 maanden, ten tijde van het incident op 9 mei vorig jaar.

Op een video die voor de rechtbank werd afgespeeld, zag men Fransen op de deur kloppen en schreeuwen: “Kom naar buiten en kom me tegemoet weerzinwekkende verkrachter, kom op”.

Fransen ontkende het gebruik van de term “islamitische bastaarden”, of dat ze zei dat alle moslims verkrachters zijn.

Golding zei dat hij alleen als cameraman van Fransen optrad en dat het haar campagne was.

Rechter Justin Barron zei dat hun woorden en daden “vijandig waren” tegenover moslims en het moslimgeloof.

De rechter zei: “Ik twijfel er niet aan dat het hun gezamenlijke bedoeling was om de feiten van de zaak (in Canterbury) voor hun eigen politieke doeleinden te gebruiken.

“Het was een campagne om de aandacht te vestigen op het ras, de religie en de migrantenachtergrond van de verdachten.

Britain First is een extreemrechtse en Britse nationalistische politieke partij die in 2011 is opgericht door anti-abortusactivist Jim Dowson en Paul Golding.

De groep is tegen massale immigratie, maar zegt dat het geen racistische, maar een loyalistische beweging is.

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/5824483/paul-golding-britain-first-jail-nose-broken/

h/t Esperanza

Eerder werd Tommy Robinson ook al gevangengezet tussen moorddadige moslims en overleed Kevin Creehan halverwege zijn gevangenisstraf van een jaar omdat hij een broodje ham bij een moskee had achtergelaten. En de  Nederlandse jongens die een bierflesje naar een grasveld naast een moskee in Enschede gooiden werden ook opgesloten tussen de islamitische terroristen in Vught.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Britain First leider Paul Golding ‘heeft zijn neus gebroken bij een gevangenisaanval’, slechts enkele dagen nadat hij werd opgepakt voor ‘islamofobie’

 1. Duchesne // maart 16, 2018 om 19:58 //

  Gevangenis straf voor mensen die zich uitspreken tegen moslims is eigenlijk een vorm van uitlevering, iets wat rechters maar al te goed weten. Waar de wet beperkingen stelt is ook de mogelijkheid op indirecte wijze de doodstraf op te leggen. Het is hier niet anders dan in andere landen, dit soort “recht” komt voort uit een gebrek aan balans in de politiek, het hoort bij dictaturen.

  We zitten in de middeleeuwen, het duurt enkel nog even voor dat is doorgedrongen bij iedereen.

  In Duitsland schijnt nu bijna iedere Turk een wapen te dragen, in afwachting van confrontatie met Koerden. De oorlog is gearriveerd in Europa. Naast ons…..

  Met de komst van Islam vertrekt de beschaving, juist omdat ze te beschaafd is geworden en anderen behandeld zoals ze zelf zou willen worden behandeld.

  Duchesne

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Eens met Tommy Robinson en Duchesne.

  Like

 4. Like

 5. Tja, fubar geeft het aan.
  DELIBARITATILY taken taken out of segrigation & delibarity exposed to muslim violence by the british establishment to be sentenced to a violence death by the hand of muslims who despice the west.

  Deze man heeft het overleefd, het maakt niet minder dat het establisment schuldig is aan ..

  Like

 6. antiislamnu // maart 16, 2018 om 23:51 //

  Wat een ellende voor deze patriottische strijders erger kunnen ze het niet treffen in de gevangenis tussen de moslim psychopaten.
  Alles wat hun daar aangedaan wordt is de Engelse regering schuldig aan hoop dat deze dappere mensen dit overleven.

  Like

 7. polderboy // maart 17, 2018 om 10:07 //

  Die topcrimineel die ham plakjes op de deurknop van een moskee had gelegd, Kevin Crehan, en in de gevangenis eind 2016 was gestorven, hebben de Britse autoriteiten in eerste instantie van meegedeeld, dat er “no suspicious circumstances” waren.
  Maar hoe hij gestorven is, heeft men nooit vrijgegeven.
  https://www.bristolpost.co.uk/news/bristol-news/first-official-report-death-kevin-953238

  Het schijnt echter een keurig ambtelijk proces te zijn, om dat te weten te komen.
  Kevin stierf dus keurig onder gezag van ambtenaren in de gevangenis,
  Dan schrijven ambtenaren een rapport, op basis van de politie ambtenaren hun rapport aangaande het rapport van de gevangenisambtenaren aan de ambtenaar coroner, die nu een inquest verzoek ambtenarenrapport schrijft, welke leidt tot een reviewambtenarenrapport, welke aanleiding geeft tot een definitief inquest ambtenarenrapport.

  De familie hoeft “alleen maar” na jaren wachten die ambtenarenrapporten door te lezen, om de doodsoorzaak te weten te komen.

  Like

 8. Dat is de huidige engelse regering. In wezen voeren ze de sharia al uit,met die verschrikkelijke May.En nu maar tegen Putin tekeer gaan,maar die laat iig niet over zich heen lopen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s