Nieuw

België mag gevaarlijke jihadist niet uitzetten

Een opmerkelijke asielzaak in België: een rechter heeft de uitzetting van de veroordeelde Marokkaanse Syriëganger Bilal S. verhinderd. De reden? S. loopt in Marokko het risico te worden gefolterd en hem uitzetten is in strijd met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. De Belgische staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken is verbijsterd.

‘U moet mij eens uitleggen wat ik dan wel met Syriëstrijders moet doen. Ik weet het ook niet meer. De rechterlijke instanties maken het op de duur zo moeilijk om nog een efficiënt beleid te kunnen voeren,’ reageert Francken vrijdag op het oordeel van de rechter.

Elsevier >>

Doe mee met 8.463 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7435 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on België mag gevaarlijke jihadist niet uitzetten

  1. bp633livenl // maart 16, 2018 om 19:17 //

    gewoon uitzetten.Francken want met die wereldvreemde rechter heb je niks te maken.
    Of liever nog…geef die smerige moslim nacht und nebel dan kan geen rechter er nog iets aan doen want weg is weg

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: