Nieuw

23-jarige Griekse vrouw door “vluchtelingen” groep verkracht tijdens  solidariteitsbijeenkomst voor “vluchtelingen”

Een 23-jarige Griekse vrouw en haar vriend moesten vorige week de schrikbeelden opnieuw herleven in een rechtbank in Thessaloniki. De vrouw was in oktober 2016 door drie immigranten uit Syrië en Algerije in groep verkracht toen zij en haar vriend deelnamen aan een solidariteitsbijeenkomst voor vluchtelingen op hun universiteit in de stad Thessaloniki.

Na de bijeenkomst staken de vrouw, die studeerde aan de universiteit, en haar vriend het plantsoen van de universiteit over toen ze werden aangevallen door de drie Arabieren die hen met gebroken flessen bedreigden en vastbonden.

De mannen dwongen de vrouw vervolgens om orale seks op ze uit te voeren, voordat ze haar beroofden. Tegelijkertijd, op slechts een paar meter afstand, was het evenement ter ondersteuning van “vluchtelingen” in volle gang.

De Griekse politie slaagde er later in om drie asielzoekers te arresteren, 19, 22 en 29 jaar oud, uit Algerije en Syrië, voor verkrachting en diefstal. In het herentoilet vond de politie drugs, iets meer dan 5.000 euro in contanten en gestolen juwelen.

Vorige week werden de twee oudste verkrachters veroordeeld tot 29 en 21 jaar gevangenisstraf. De 19-jarige man krijgt als minderjarige zijn vonnis later door een rechtbank.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/03/greek-woman-gang-raped-by-migrants-after-visiting-refugee-solidarity-event/

http://www.typosthes.gr/gr/topika/article/151991/thessaloniki-fulaki-se-2-andres-gia-to-viasmo-foititrias-sto-apth-/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on 23-jarige Griekse vrouw door “vluchtelingen” groep verkracht tijdens  solidariteitsbijeenkomst voor “vluchtelingen”

 1. Duchesne // maart 17, 2018 om 00:00 //

  Met zulke straffen vind je in Nederland na een paar jaar geen “asieleiser” of “sektelid” meer in het wild..
  Zou de criminalteits cijfers enorm omlaag halen…

  De vraag is of het criminalteits en het verkrachtings probleem ligt aan te lage straffen of aan een waardeloos politiek beleid…..

  Like

 2. Geen enkele sympathie meer met zulke onnozele mensen.
  Kom er hier zat van tegen waar ik ondertussen ook geen medeleven meer mee zou hebben als ze bedreigd/belaagd/ gemolesteerd zouden worden door mensen die ze blindelings zouden vertrouwen in ultiem blindelings gutmenschelijks “gevoel” .

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 17, 2018 om 00:17 //

  Een combinatie van beiden Duchesne…, het is en-en, niet of-of.

  Like

 4. antiislamnu // maart 17, 2018 om 00:53 //

  Ik heb de afgelopen maand twee keer een aanvaring gehad met linkse rakkers er was eerst een gesprek wat ik zelf subtiel naar het asielparasieten probleem bracht.
  Nou in no time werden ze beide helemáál rood van woede en wisten zich met pijn en moeite in te houden om mij niet aan te vallen.
  Jammer want ik had zelf ook wel zin om ze in elkaar te trappen
  Ik heb nul medelijden met deze twee linkse rakkers zij willen open grenzen islam is vrede nou prima hier heb je je islamitische vrede met een stinkende Arabische aids lul in je bek.

  Liked by 2 people

 5. skeeter // maart 17, 2018 om 02:31 //

  Kom je als gutmensch met je solidariteit aan huppelkutten en krijgt effe een lekkere realiteit afdroger.
  Betere karma is er niet

  Liked by 3 people

 6. andre lauvrijs // maart 17, 2018 om 09:43 //

  ik heb het meegemaakt toen ik in 1991in Zuid Afrika was waar in Soweto een Nederlands gezin met hun kinderen die door leden van het ANC gruwelijk werden vermoord waar zij met sympatiseerde tegen de blanken.heb dat alleen in de kranten ginder gelezen want paste toen al niet in het kraamtje hier van onze pers en media.ik had er een dubbel gevoel bij zoals nu.

  Liked by 1 persoon

 7. Republikein // maart 17, 2018 om 10:36 //

  Goed man, daar drink ik ik op.
  Vertrouw nooit een magere kok.

  Like

 8. Hoezo,…. “rechtbank”, hoezo “schrikbeelden opnieuw herleven” ?
  Ik neem toch aan dat wanneer je solidair bent met een bepaald gegeven of gebeurtenis, dat je alles wat daar onderdeel van vormt, voor lief neemt cq omarmt………
  Ze kregen precies dat wat ze konden verwachten, in een snelcursus “islamitische gebruiken”. Dus nu niet piepen.
  Eind goed al goed!

  Liked by 1 persoon

 9. Het was maar een einzelfall niets te zien gewoon doorlopen .

  Like

 10. skeeter // maart 17, 2018 om 18:26 //

  andre lauvrijs, ben daar ook geweest in soweto in 90, alleen niet zonder shotgun. Als blanke daar begeven zonder wapen is vragen om rottigheid. Toch weer leuk dat een nederlands gezin de ultime prijs moet betalen voor hun eigen achterlijkheid.

  Like

 11. cock pol // maart 17, 2018 om 18:46 //

  Een wonder dat het stel een klacht tegen de verkrachting indiende, want dat is toch racistisch.

  Like

 12. Dat was hier te lande een taakstraf en een enkelbandje geworden.
  In Zweden hadden de 3 ontheemden een riante schadevergoeding gekregen, omdat de Griekse sloerie haar tanden niet had gepoetst en onveilige seks had bedreven.

  Liked by 2 people

 13. je krijgt bij dat kutvolk wat je vraagt……. medelijden ken ik niet!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s