Nieuw

Laffe moslim vermoordt dertien jarige jongen gewoon omdat dit moet volgens de islam

Een tiener in Florida wordt ervan beschuldigd een 13-jarige jongen te hebben vermoord en twee anderen te hebben verwond middels een laffe mes aanval, waarvan hij zei dat dit “vanwege zijn moslimgeloof” was.

Lokale media melden dat de 17-jarige Corey Johnson wordt geconfronteerd met beschuldigingen van first-degree moord nadat officieren afgelopen maandag ter plekken kwamen in Palm Beach Gardens waar de 13-jarige Jovanni Brand dood werd gevonden, terwijl moeder Elaine Simon en haar 13-jarige -oude zoon Dane Bancroft ook werden aangetroffen lijdend aan steekwonden.

Volgens de lokale politie was Corey Johnson bij een vriend thuis voor een logeerpartij, toen hij rond 4 uur in de nacht besloot de aanval uit te voeren terwijl de andere aanwezige sliepen.

“Johnson dacht dat om 4 uur ’s nachts zijn kans te grijpen toen hij realiseerde dat iedereen in het huis sliep,” schreef agent Jennifer Brashear in een verklaring over de vermoedelijke gang van zaken. “In die tijd nam Johnson de beslissing om Elaine, Dane en Jovanni in hun slaap te doden.”

“Elaine hoorde wat iets en ze geloofde dat Jovanni kreunde en ging naar boven om te kijken wat er aan de hand was,” vervolgde ze. ‘Toen ze boven aan de trap kwam, wierp Johnson haar een mes toe en stak meerdere malen op haar in.’

Johnson voerde naar verluidt de aanval uit omdat Jovanni beroemdheden verafgoden als Goden, iets wat zijn moslimgeloof beledigde, terwijl hij ook voelde dat Bancroft ‘grapjes’ maakte over zijn religieuze overtuigingen.

“In zijn verklaring, vertelde Johnson dat hij de slachtoffers gestoken had vanwege zijn islamitische geloof,” schreef Brashear in de beëdigde verklaring, eraan toevoegend dat hij de Qu’ran vooraf las om “hem de moed te geven om zijn misdaden uit te voeren”.

Johnson zit momenteel vast in een jeugdgevangenis, waar een grand jury snel zal besluiten om hem als volwassene of minderjarige te gaan berechten.

 Door  Ben Kew voor  Breitbart vertaling Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Laffe moslim vermoordt dertien jarige jongen gewoon omdat dit moet volgens de islam

 1. andre lauvrijs // maart 15, 2018 om 10:26 //

  moeten ze nu de messen ook verbieden

  Like

 2. Dat die niet scoort zie je zo ook wel opbergen en nooit meer loslaten

  Like

 3. skeeter // maart 15, 2018 om 15:47 //

  Die multi stab assault messen zijn het probleem

  Like

 4. Opmerkelijke dank voor geboden kost en opvang. Zou het een uitzonderlijk geval zijn af is het een kwestie van tijd voor dat gedrag vaker gespot wordt

  Like

 5. hey

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s