Nieuw

Belgium in shock: Afghan migrant brutally murders young mother and her children find her

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

A 27-year-old Belgian mother of two has been stabbed to death in her home in the Belgian city of Herentals. The woman had a new relationship with an Afghan man, who has been arrested while he was on the run.

The horrible events took place during the night of Monday to Tuesday. A local resident saw a car speeding through the street after someone left the house near 4:30 am.

Around 9:00 am the woman’s two young daughters, aged 4 and 7, were walking in pyamas through the streets and alarmed one of the neighbours.

The neighbour, called Brend, says the girls told him their “mother was laying on the floor in a pool of blood”. The man tried to help the woman, but came too late. “I will never forget this image and the helplessness of the children”, he said.

According to the public prosecutor’s office the suspect was arrested in the province of Limburg. “The woman has been found dead in her house and violence took place”, they said.

The Afghan isn’t the father of the children and the woman had no contact with her ex-husband. The two girls have been put in foster care.

Source:

https://voiceofeurope.com/2018/03/belgium-in-shock-afghan-migrant-brutally-murders-young-mother-and-her-children-find-her/#.WqkmIF2TmSA.twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Belgium in shock: Afghan migrant brutally murders young mother and her children find her

 1. De vrouwtjes leren het ook nooit.
  Die worden onze ondergang.
  Wie gaat er nou een relatie aan met een untermensch?
  Je weet toch dat het barbaren zijn en toch….tja eigen schuld dikke bult.

  Liked by 1 persoon

 2. dutchess43 // maart 15, 2018 om 14:22 //

  Precies Lisa. Blanke vrouwen trappen er steeds weer in, en denken een relatie aan te gaan met een geciviliseerd persoon, maar het zijn en blijven wilden. Voorbeelden te over, en nòg willen ze het niet snappen.

  Like

 3. Ja, zo zijn er al vele honderden vrouwen in west europa op het multiculturele slagveld gesneuveld.
  Is toch bizar, toen ik nog in Amsterdam Overtoomse Veld woonde begin jaren 80 van de vorige eeuw werd bij de sigarenboer/postkantoor in de Derkinderenstraat een 21 jarige vrouw, voor de ogen van haar moeder, door een marokkaan door haar hoofd geschoten, omdat ze de verkering had uitgemaakt, omdat hij haar had mishandeld.
  Nu dik 35 jaar later zijn dit soort drama’s schering en inslag in west europa, slachtoffers van de multiculturele utopie van onze elites.
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zegt men wel eens, maar veel dames zijn erg hardleers.

  Liked by 1 persoon

 4. Scrutinizer // maart 15, 2018 om 15:25 //

  @Bert
  Nou hardleers… ze worden natuurlijk bewust op het verkeerde been egzet dus kunnen ze niet leren, immers om te leren heb je kennis nodig van feiten en die worden voortdurend verdoezeld of evrdraaid door de policor.
  Als je voortdurend hoort dat de blanke man slecht is én als er over vredelievenden nooit met een slecht woord gerept wordt, dan wordt je op het verkeerde been gezet.
  Ik beschouw de leraar geschiedenis en de leraar maatschappijleer etc. dus direct schuldig. Door hun leugens zien naieve jongedames de werkelijkheid niet onder ogen en nemen ze de verkeerde beslissing. Wedden dat de meesten anders gehandeld hadden als ze jouw dochter waren geweest en een ander wereldbeeld hadden gehad? Maar niet allen hebben het geluk een vader te hebben die this tegengas kan beiden aan de policor propaganda. En dan zie je hoe het eindigt.

  Like

 5. Scrutinizer // maart 15, 2018 om 15:28 //

  rewrite maar nu met correctie van (de meeste) spelfouten:
  Nou hardleers… ze worden natuurlijk bewust op het verkeerde been gezet dus kunnen ze niet leren, immers om te leren heb je kennis nodig van feiten en die worden voortdurend verdoezeld of verdraaid door de policor.
  Als je voortdurend hoort dat de blanke man slecht is én als er over vredelievenden nooit met een slecht woord gerept wordt, dan word je op het verkeerde been gezet.
  Ik beschouw de leraar geschiedenis en de leraar maatschappijleer etc. dus direct schuldig. Door hun leugens zien naieve jongedames de werkelijkheid niet onder ogen en nemen ze de verkeerde beslissing. Wedden dat de meesten anders gehandeld hadden als ze jouw dochter waren geweest en een ander wereldbeeld hadden gehad? Maar niet allen hebben het geluk een vader te hebben die thuis tegengas kan bieden aan de policor propaganda. En dan zie je hoe het eindigt.

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // maart 16, 2018 om 09:34 //

  De afgelopen maandag in Duitsland door een andere Afghaan vermoordde vrouw van 18 bleek zich niet aan de islam te hebben willen onderwerpen:
  http://metro.co.uk/2018/03/16/failed-asylum-seeker-killed-german-girlfriend-refusing-convert-islam-7391640/

  Britse politieagenten in Engeland kregen van hogerhand een Memo dat de daar door de mohammedaanse Pakistanen misbruikte jonge meisjes het zelf toch echt lekker vonden:
  https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/police-slammed-over-memo-saying-12187882

  Onze elite maakt het onze vrouwen met al die import bruidegommen dus naar hun zin.
  Vandaar dat die gewelddadige Turkse pooier Saban van Rutte in Turkije in het zwembad mocht blijven ronddobberen: hij had al die kapot geslagen afgeperste vrouwen in de prostitutie het enorm naar hun zin gemaakt.

  Vraag me af wanneer iemand het Rutte naar zijn zin gaat maken, die gladjakker.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s