Nieuw

Apen en slangen krijgen de schuld voor de corruptie in Nigeria

In Nigeria zijn er dieren die van geld houden en dit zelfs stelen. Nigeria heeft de grootste economie van Afrika en verschillende dieren hebben nu de smaak voor geld gekregen.

Toen een groep accountants onlangs de rekeningen van de “Nigerian Graduate Board for Public Universities” controleerden, konden ze het equivalent  van US $ 100.000 niet declareren.

Een klerk verklaarde dat het geld was gestolen door een slang uit een muur.

In een ander geval werd een tekort van ongeveer $ 194.600 verklaard met een diefstal door apen.

Lees meer over deze misdadige dieren:

http://theconversation.com/snakes-and-monkeys-are-getting-the-blame-for-corruption-in-nigeria-92779

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Apen en slangen krijgen de schuld voor de corruptie in Nigeria

 1. Claudia M. // maart 15, 2018 om 19:53 //

  Gezien het feit dat half Afrika deze kant op komt, lijkt het mij een fijn plan om de centen toestroom die kant op maar eens heel vlot drastisch te verminderen, ofwel te stoppen. Die centen hebben we hier hard nodig!

  Like

 2. trebor2110 // maart 15, 2018 om 23:49 //

  Dit is een metafoor die slangen en apen .

  Like

 3. Duchesne // maart 16, 2018 om 14:23 //

  Hier komen veel lieden weg met moord door te zeggen dat ze gedronken hadden of een lage suikerspiegel, of slechte pilletjes gekocht, of dat een of andere god opdroeg te doden, of dat er een duivel in de baby zat en die op de wc in brand moest worden gestoken…. of dat iets in het belang is van de EU …. kwam een slang uit de fles…

  …. dat serpent uit de muur, die onthoud ik, mocht ik ooit in die streken komen een bak met geld onbeheerd aantreffen…. kwam een slang uit de muur….

  Geweldig !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s