Nieuw

Stagiaire GroenLinks: ’Woordvoerder randde mij aan’

Pixabay.

DEN HAAG – MeToo heeft de Tweede Kamer bereikt. Een woordvoerder van de GroenLinks-fractie wordt ontslagen, nadat een stagiaire in december bij de partij kwam melden dat ze is aangerand. In eerste instantie gunde de beweging van Jesse Klaver de woordvoerder nog een ’tweede kans’. Later werd er alsnog een einde aan zijn dienstverband gemaakt.

Uit de uitspraak van de kantonrechter rijst een wiebelig beeld van de actie die GroenLinks ondernam, nadat de stagiaire zich had gemeld. Er wordt uitgebreid geciteerd uit een mail die de partij naar de woordvoerder stuurde, waarin wordt gesproken over ’betrokkenheid bij een ernstig incident in de nacht van maandag op dinsdag 19 december’.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1790331/stagiaire-groen-links-woordvoerder-randde-mij-aan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6933 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Stagiaire GroenLinks: ’Woordvoerder randde mij aan’

 1. jackvanderveen // maart 15, 2018 om 05:34 //

  De Grote die ik ken zijn niet om aan te randen, integendeel.
  K zeg derhalve:”NEPNIEUWS”.

  Like

 2. Ach, Klaver moest huilen bij de NPO. Weer een roze droom aan diggelen.

  Het knaapje is lijder van een partij die bestaat uit terroristen (Wijnand Duijvendak, Sam Pormes), pedofielen (Hans Meijer), fraudeurs (Mariko Peters), pathologische leugenaars (Tara Singh Varma), aanbidders van massamoordenaars (Paul Roosenmoller), wegkijkers van misstanden (Tom van de Lee) en nu ook aanranders.

  Jessus had beter moeten weten. En dan toch steeds weer die vermoorde onschuld spelen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s