Nieuw

Londen zet 23 Russische diplomaten uit na vergiftiging oud-spion

Foto: Londen. Bron: Pixabay

Londen zet 23 Russische diplomaten uit vanwege de gifgasaanval op dubbelspion Skripal. Dat heeft premier May aangekondigd in het Lagerhuis. Ook zullen de koninklijke familie en ministers komende zomer niet afreizen naar Rusland voor het WK voetbal. Verder trok ze een afspraak met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov in.

Groot-Brittannië had van Rusland voor dinsdag middernacht uitleg geëist over het zenuwgas dat is gebruikt bij de aanval op voormalige dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia. Zij liggen in het ziekenhuis en verkeren in coma. Lavrov vindt dat de Britten politiek theater maken en een lastercampagne tegen Rusland voeren.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/londen-zet-23-russische-diplomaten-uit-na-vergiftiging-oud-spion~a20ddbb7/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Londen zet 23 Russische diplomaten uit na vergiftiging oud-spion

 1. antiislamnu // maart 14, 2018 om 18:31 //

  Die may spoort niet ze is super zwak in de onderhandelingen met de uittreding van de e.u maakt ruzie met Trump en nu ook nog met Moskou.
  Als je het mij vraagt zit hier een verborgen agenda achter en wil juist dat Engeland het slechter krijgt na de uittreding

  Like

 2. Gaat GB verder dan de koude oorlog en zoeken ze bewust de confrontatie met Rusland?

  Like

 3. Gelijk heeft ze. Binnen Europa alle Russen er uit gooien en hun bezittingen confisqueren.
  Je pakt Putin en andere rijke Russen alleen door aan hun geld te zitten. Sancties treffen meestal alleen de arme burgers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s