Nieuw

Kraste deze moslim zelf ‘kanker moslims’ op zijn auto ?

Dat zou namelijk de eerste vraag moeten zijn die elke politieagent of journalist zou moeten stellen elke keer als er zogenaamd sprake is van een ‘islamofobisch’ incident.

Uit een uitgebreide Amerikaanse studie blijkt dat mensen met een Midden-Oosterse achtergrond buitenproportioneel geneigd zijn om ‘haatmisdrijven’ te verzinnen. Om hun slachtofferschap te cultiveren, om niet-moslims in een kwaad daglicht te stellen, en om het niet bestaande idee van islamofobie aan te wakkeren met als doel islamkritiek te smoren.

Ook de meeste zogenaamde ‘islamofobe’ daden in Nederland horen we nooit meer wat van. Bekend is het voorbeeld van de moslima die zogenaamd een bier over zich heen gegoten gekregen zou hebben op het Amsterdamse Centraal Station. Groot nieuws in stadsblaadje het Parool en At5. Doel bereikt, hetze aangewakkerd. En dat is wat blijft hangen bij de mensen. Toen haar gevraagd werd of ze daadwerkelijk aangifte wilde doen en het tot haar doordrong dat er dan camerabeelden bekeken zouden worden zag ze van aangifte af, want dan zou haar bedrog uitgekomen zijn.

De voorbeelden zijn zó talrijk, dat dat de eerste vraag is die elke agent en journalist zou moeten stellen.

Tot het tegendeel onomstotelijk is aangetoond, gaan wij er dus vanuit dat deze moslim zijn eigen auto bekrast heeft:

Een ruit ingetikt, airbag en stereo gejat en een enorm kwetsende tekst op de zijkant gekrast: de auto van een bewoner van de Rivierenbuurt werd ruim twee weken geleden vernield. De man heeft voor honderden euro’s schade.

De bewoner, die liever anoniem blijft, had zijn auto geparkeerd aan de President Kennedylaan in Zuid. ‘Toen hebben we de auto ’s ochtends aangetroffen met een hele nare tekst’, vertelt hij. Op de zijkant van zijn wagen was de tekst ‘kanker moslims’ gekrast. Daarnaast werden er ook spullen uit de auto gestolen en waren er op andere plekken ook krassen aangebracht. De eigenaar vermoed dat de inbreker een tas in de auto gevonden heeft, waarin twee koran’s zaten en daarom tot zijn tekst gekomen is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Kraste deze moslim zelf ‘kanker moslims’ op zijn auto ?

  1. Kankermoslims dat zijn degenen die het gedaan hebben. Het is hun handtekening.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. De ‘islamofobie-hoax-moslima’ van de PvdA is een recidiviste, maar dat zal toeval zijn

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s