Nieuw

IS jihadi fighters on stage in Ghent?

Theatre company NTGent is courting controversy by launching an appeal for returning foreign fighters from Syria to take part in a performance of its new play. The company is eager to provide a theatrical translation of Jan Van Eyck’s world famous Ghent Altarpiece and is looking for jihadi fighters willing to participate in this controversial project.

To present its new production NTGent is seeking the participation of ordinary Ghentians including people fighting for their faith. The Syria fighters fall under this category. A casting appeal published by the daily Het Laatste Nieuws mentions people who fought for the terrorist outfit IS or are combative about any religion. IS fighters will provide a modern representative of the crusaders featured on the masterpiece from Ghent Cathedral aka the Adoration of the Mystic Lamb.

Read more:

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws.english/News/1.3163284

(h/t Esperanza)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6313 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on IS jihadi fighters on stage in Ghent?

 1. Duchesne // maart 14, 2018 om 18:19 //

  De titel is perfect.

  Like

 2. Duchesne // maart 14, 2018 om 18:19 //

  De tekst van het plaatje bedoel ik…

  Like

 3. IS moslims laten figureren als kruisvaarders , ze zouden ze beter aan het kruis nagelen ,en de hele linkse kliek van het ntg achter tralies opbergen……

  Like

 4. Marhammed // maart 16, 2018 om 19:26 //

  Kruisvaarders zijn er gekomen op verzoek van de toenmalige paus , om de christenen te beschermen in Jerusalem die toen afgeslacht werden door de moslims en verboden werden om op de heilige plaats te bidden. Het is verkeerd te denken dat de kruisvaarders gestart zijn met de ,,arme,, moslims aan te vallen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s