Nieuw

Facebook: Taking Action Against Britain First

People come to Facebook to express themselves freely and share openly with friends and family, sometimes this can include their political views. Some political opinions might be controversial, but it is important that different views can be shared and we are very careful not to remove posts or Pages just because some people don’t like them.

We are an open platform for all ideas and political speech goes to the heart of free expression. But political views can and should be expressed without hate. People can express robust and controversial opinions without needing to denigrate others on the basis of who they are.

There are times though when legitimate political speech crosses the line and becomes hate speech designed to stir up hatred against groups in our society. This is an important issue which we take very seriously and we have written about how we define hate speech and take action against it in our Hard Questions series. We have Community Standardsthat clearly state this sort of speech is not acceptable on Facebook and, when we become aware of it, we remove it as quickly as we can. Political parties, like individuals and all other organisations on Facebook, must abide by these standards and where a Page or person repeatedly breaks our Community Standards we remove them.

Read more:

https://newsroom.fb.com/news/h/taking-action-against-britain-first/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Facebook: Taking Action Against Britain First

 1. templars2017 // maart 14, 2018 om 21:06 //

  Britain First is een bedreiging voor de gevestigde moslim steunende overheid,blijkt ook uit het feit dat twee van de leiders Paul Golding en Jayda Fransen opgesloten zijn na veroordeling wegens “haat misdrijf” voor respectievelijk 18 en 36 weken op 7 maart 2018.
  Neem daarbij het niet toelaten tot Engeland van Martin Sellner en Brittany Pettibone voor de reden dat ze gingen Haat verspreiden in Engeland.
  Selnner wou spreken op speakers corner ,waar volgens de Engelse traditie IEDEREEN om eender welke reden mag spreken ,laat de rede dan nog gaan over de vrije meningsuiting en je ziet waar ze daar naar toe gaan.
  Pettibone is geeporteerd omdat ze een ander figuur uit het verzet tegen moslims wou intervieuwen.
  Dat zij twee politieke gevangenen en twee deportaties voor iets wat nooit is uitgevoerd.
  Moslims hebben meer rechten dan de Britten hebben ,en iedereen weet het!!
  Het is volgens het gevangenispersoneel “een lijden in stilte”
  Nu gaat Facebook ook zijn duit in het zakje doen door de druk nog op te schroenven zodat er ook daar geen vrije meningsuiting meer te vinden is ,enkel polcor bullshit .
  Blijkbaar is Engeland aan het kapituleren ,passif, maar niet minder erg …….voor de bevolking.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s