Nieuw

EU roept lidstaten op om 2 miljard euro aan Turkije te betalen

De EU-Commissie eist van zijn lidstaten de resterende 2 miljard euro die het aan Turkije beloofd heeft.

De EU en Turkije zijn twee jaar geleden overeengekomen dat Turkije de vluchtelingen zou stoppen die zich naar Europa begeven. Als tegenprestatie beloofde de EU 3 miljard euro aan de vluchtelingen die zich in Turkije bevinden.

Nu is het geld op en EU-commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos riep deze woensdag de lidstaten op om nog eens 1 miljard op te hoesten, terwijl de Commissie de resterende 1 miljard euro betaalt.

– De EU en de lidstaten moeten de tweede betaling financieren, zei Avramopoulos.

Bron:

https://www.europaportalen.se/2018/03/eu-ber-om-pengar-till-flyktingar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

14 Comments on EU roept lidstaten op om 2 miljard euro aan Turkije te betalen

 1. paulzwueste // maart 14, 2018 om 20:22 //

  Ik denk dat ze nog héél lang kunnen wachten…
  Elk land met een nuchter denkende regering weet dat als het zo door blijft gaan met het mateloos binnenhalen van indringers die het land armer en armer maken en tegelijkertijd de waanzin van de EU niet beteugeld wordt….
  Hun koppen binnenkort op het hakblok liggen.

  Like

 2. Duchesne // maart 14, 2018 om 20:45 //

  Een Griek die wil dat de EU geld aan Turkije geeft……..terwijl ze op de deur van de Grieken staan te bonken om oorlog te voeren…….open inrichting Brussel, compleet met zotten in alle smaken en geuren….

  Liked by 3 people

 3. Heel simpel de turken uit de NAVO gooien.
  Israel erbij, Rusland erbij en China erbij en Japan.

  Liked by 2 people

 4. Betalen die miljarden……..zodat Erdogan zijn gehuurde rebellenlegers kan betalen.

  Like

 5. Scrutinizer // maart 14, 2018 om 21:40 //

  @Duchesne
  Wat te denken van een Cyrpioot…?

  Like

 6. Scrutinizer // maart 14, 2018 om 21:41 //

  @Scrutinizer
  Ik bedoelde uiteraard Cyprioot.
  Verdomde seplfouten altijd!

  Like

 7. Diana Steijn // maart 14, 2018 om 21:44 //

  Gekke Henkie zeker

  Like

 8. Duchesne // maart 14, 2018 om 21:48 //

  Scrotumizer@ ik ken dat wel, die letters die zichzelf elders plaatsen, recalcitrant noemt men dat.

  Die cypresjood bedoelde je? Het zou kunnen, we spreken in zulke zaken over identieteitscrisis, net als mijn hond denkt dat ie een dekhengst is en constant het koeievel op de bank wil bespringen.

  Toen ik eerst Cyrprioot las dacht ik aan een piloot opgeleid op St.Cyr, maar was ik weer te snel met conculsies trekken…..

  Maf he, straks komt er nog een groep mislams eisen dat jezus, ik bedoel Jezus, een rokje aan moet op het kruis. Was pas ergens op een kunstacademie, waren alle penissen verwijderd van de beelden.
  ….op zo’n plek wil je als man toch geen naakt model zijn…..

  Liked by 1 persoon

 9. Scrutinizer // maart 15, 2018 om 01:11 //

  @Duchessno
  Neen, u hoeft er niets achter te zoeken.
  Ik reageerde slechts op uw stelling “Een Griek die wil dat de EU geld aan Turkije geeft……..terwijl ze op de deur van de Grieken staan te bonken om oorlog te voeren”.
  Mijn reactie was dat het Cyprioten evenmin zou zinnen (gezien hun land nu reeds voor de helft bezet is door Turkije).
  Er was geen allusie op “Jood”. Cyprioot is gewoon de benaming van iemand van Cyrpus.
  D verdere link naar Jezus en diens kruis etc. laat ik geheel voor uw rekening.

  Like

 10. Scrutinizer // maart 15, 2018 om 01:29 //

  addendum.
  Nu pas zie ik dat ik uw post wellicht verkeerd begrepen had.
  Ik meende dat u met “Een Griek die wil …” bedoelde dat er geen enkele Griek zoiets zou willen, dat u dus over de Grieken sprak als volk. Daarom dat ik een soorgelijke opmerking maakte over Cyprioten, en daarbij dezelfde stijlfiguur hanteerde en dus gewag maakte van “een Cyrpioot” (i.p.v. bv. “De Cyprioten”).
  Door het eigenlijke artikel nog eens te lezen, viel mijn oog op de naam van Avramopoulos. Dus wellicht had uw opmerking “een Griek…” betrekking op deze ene persoon met Grieks klinkende naam. Toevallig geldt weliswaar dat Cyprioten doorgaans ook Grieks klinkende namen hebben, dus wellicht dat u mijn opmerking interpreteerde als een correctie nadat ik de identiteit van Avramopoulos zou hebben gecheckt. Maar zo was het niet bedoeld. Ik had aanvankelijk zelfs over de naam heengelezen. Of hr. A dus Griek of Cyprioot is wist ik niet, interesseert me als dusdanig niet, heb ik dan ook tussendoor nog niet uitgezocht en ben ik evenmin van plan en zal ik dus blijven niet weten. Het is in die zin irrelevant dat je van zowel Grieken als Cyprioten verwacht dat ze om heel soortgelijke redenen tegenstander van dit plan zijn. Dus wat hr. A ook is, doet niet ter zake. Sowieso heeft/dient ie andere belangen dan die van zijn volk wat ie immers duidelijk niet vertegenwoordigd aangezien m.i. zowel Grieken als Cyprioten (als ook Belgen en Nederlanders die niet graag veel geld betalen aan deze onzin) tegenstander zou moeten zijn van dit onzalige plan.

  Like

 11. Als Nederland nu niet gauw uit de Eu stapt graaft het zijn eigen financiële ondergang want wij betalen bijna het meeste van alle lidstaten en ook dit jaar gaan we in totaal 11,7 Miljard afdragen aan de EU bijna 64 procent van het bruto handelsgeld van ons land en als we het verrekenen wat we vanuit Brussel terug krijgen blijft er een negatief saldo over va 7,9 MILJARD euro dat is 324 euro per hoofd van de bevolking in Nederland

  Like

 12. Bob Fleumer // maart 15, 2018 om 15:05 //

  Ik ben benieuwd of Markie weer bij het kruisje gaat tekenen, hij zal wel moeten want hij heeft zijn ziel verkocht aan de EU, ik kan er niets anders van maken.

  Liked by 1 persoon

 13. Laten we eerst nog eens wat geld naar de “gematigde” rebellen sturen, die hebben het hard nodig in hun “heldhaftige” stijd voor vrihheid en democratie.
  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/jihadisten-hebben-idlib-in-handen-kabinet-stopt-steun-596286/
  Kom op Rutte, geef de EU, Turkije en die rebellen aub al ons geld, je kan het ouwe leugenaar.

  Like

 14. antiislamnu // maart 15, 2018 om 16:41 //

  Met al die miljarden kunnen we makkelijk de Europese buitengrenzen dicht gooien probleem opgelost.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s