Nieuw

De @nos blijft het volk maar manipuleren met de Haagse agenda

Het linksgiftige instituut NOS dient immer volledig de agenda vanuit den Haag, zo bleek wederom dinsdagavond 13 maart tijdens het achtuur journaal. Beter is het om niet te kijken maar ja, je wilt toch op de hoogte blijven van al die onzin die ze uitstrooien over de massa die voor de buis hangt.

De combi van twee items prikkelden. De zeehondenpopulatie versus opvang en de aantasting van de gezondheid door het stoken van houtkachels. De aanval (21:04) betreffende de zeehonden was op de opvang ervan, deze opvang is wel erg voortvarend met het redden van die beestjes. “Volgens onderzoekers is het normaal dat 30 tot 70 procent van de jonge zeehonden dood gaat van de honger”, zo meldt Rob Trip in de uitzending. De boodschap was dat de gezonde diertjes overblijven op een natuurlijke manier.

Aanvankelijk was het niet de bedoeling dit stukje te schrijven maar toen ’s avonds in het even zo foute programma Pauw ook nog eens Neerlands bekendste zeehondopvangster Lenie zeehondthart kwam oreren over de beesies kwam ik op mijn beslissing terug.
In de context van dit schrijven heb ik u eerder in een stuk van september bericht hoe we alle ballonnen omhoog willen houden, het is hier te vinden.

In zekere zin is er wat voor het gedachtegoed “Survival of the fittest” te zeggen. Per slot van rekening ga je ook niet bij het fokken van diertjes aan de slag met exemplaren die zwak, ziek en misselijk zijn nietwaar? Hier hebben we het –in tegenstelling tot de Oostvaardersplassen waar een teveel aan dieren door Staatsbosbeheer in een afgeheind stukje land worden gejaagd om ze vervolgens te laten versterven doordat de dieren niet weg kunnen trekken naar gebied waar wèl voedsel is– over een echte natuurlijke omgeving.

Conclusie 👇

Maar goed, het gaat hier nu even niet om de hypocrisie bij het Oostvaardersplassen drama, dat was even een kleine intermezzo. Terug naar het journaal waar (12:38) Trip vertelt dat 10 procent van de huishoudens een houtkachel heeft hetgeen door de fijnstof erg ongezond is voor de mens. Enige tijd terug ging het ook al in een journaal over dit onderwerp. U voelt al aankomen dat ook dit plezier ons wordt ontnomen. Een en ander wordt kracht bijgezet door een jankende allochtoon met astma die er toch zo’n last van heeft en met sjaaltje voor d’r snuit -wellicht idee voor boerkaatje (eindelijk een toepassing) met aangenaaid filter-roet-fijnstof-roostertje?- de straat door beent om te ontsnappen aan een eventuele ziekenhuisopname… zucht. Hoogstwaarschijnlijk zit madam op een zomeravond zonder enig probleem rond een houtvuurtje want tenslotte is hinder selectief nietwaar? Ook verschijnt er nog een “expert” ten tonele van het platform “houtrook en gezondheid” (maar natuurlijk) die ook even in de uitzending een lekkere plas mag doen. Het aantal houtkachels neemt toe en maatregelen worden nog niet getroffen volgens de man…

Enfin, hier zal op niet al te lange termijn wel weer wetgeving uit volgen als gevolg van deze jankende minderheden die in allerlei geledingen telkens weer hun wil aan de meerderheid wil opleggen. Net als de genderdrammers of de Sylvanaslavernijslachtoffers en niet te vergeten de islamitische intoleranten. De normale mens komt immer meer in een hoek te staan, gedwongen tot handelingen, houdingen en onthoudingen die worden opgelegd door al die minderheidsclubjes.

Graag zou ik een parallel willen trekken tussen deze beide topics met de gemeenschappelijke deler “Survival of the fittest“. Waarom bij de ene soort wel en bij de andere niet? Of vindt u dat ik dan te ver ga? Het zij zo.
Een populatie gedijt alleen door niet alle ballonnetjes (zie de link hierboven naar artikel uit september) hoog te willen houden toch? In plaats van meer-meer-meer is minder qua bevolking ook best een aardig idee. Misschien is Nederland te vol wanneer we over dit soort zaken gaan zeiken…

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

Please share on Facistbook because Zeepertje is suspended again for 30 days until March 28, ThankYou!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

9 Comments on De @nos blijft het volk maar manipuleren met de Haagse agenda

 1. Duchesne // maart 14, 2018 om 18:44 //

  Niet de opgesloten concentratie kamp natuur bijvoederen bij de Oostvaarders plassen en vervolgens wel miljarden over de balk gooien om andere “hongerigen” te lokken en te ontvoeren en hier vervolgens te bijvoederen en te pamperen. Waarom niet de natuur overal zijn gang laten gaan, beetje hypocriet.

  Het is geennnatuurbeheer om dieren op te sluiten en vervolgens uit te hongeren, wil je natuurbeheer dan haal je alle hekken en prikkeldraad weg en laat je de natuur de natuur zijn.
  Natuurbeheer is een parkeeradres voor de vele vrieden en famillie leden van politici en hogee ambtenaren, hun landgoederen op kosten van de gewone burgrs zijn kleine paradijsjes voor een symbolisch bedrag, incluis sauna’s, bubbelbaden, tennis bakken en paard rijbakken.
  Heel natuur en landschapsbeheer is een enorme voedertrog voor elitair Nederland, alles met subsidies onderhouden. Ik wil ook wel zoiets, ik weet er nog een met rijbak en tennisbaan en zwembad, alles voor het bedrag van 250 euro per maand, symbolisch….
  O, ja, er zit ook nog wat wei bij, en een meisje om het huis te onderhouden en een voor de verzorging van het paard en de onderbroek met inhoud van de huisbewoner….

  Deze lieden moorden om dit te behouden, daarom is oppositie kansloos in Nederland, teveel varkens aan de trog en stront agressief als iemand over delen begint….

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 14, 2018 om 19:16 //

  Heb het gisteravond ook gezien, om jeuk van te krijgen, minieme minderheden worden tot norm verheven, what’s next ?
  Hoeveel mensen zouden er rondlopen met echte genderproblemen, 500 ? 750 ? Vooruit laten we er duizend van maken en daarom wordt vervolgens heel Nederland aangesproken met; “goedemiddag reiziger”.
  Hoeveel mensen hebben in dergelijk ernstige mate last van astma ? 10 ? 20 ? En daarom moeten er straks restricties komen op 1 miljoen kachels ?
  Kunnen we Nederland dan niet beter onder een hele grote kaasstolp plaatsen ? Oeps, ik hoop niet dat ik ze op een idee breng !!

  Liked by 1 persoon

 3. Henk der Niederlànder // maart 14, 2018 om 19:34 //

  Gvd Zeepertje, alweer de deugniet uitgehangen op bakkesboek.

  On topic, ook een Lenie THart lagt zich te pletter want soepsidie nietwaar.
  Deze zeehonden leven waarschijnlijk al 1000den jaren op de wadden en hebben gewoon altijd overleeft.
  Indertijd toen die flauwe kul begon zag je op regelmatige tijd van die zielige zeehondjes op de TV
  Nu is het uitgegroeid tot een flinke firma die draaiende word gehouden met belastinggeld.
  Vraag eens aan de mensen in het zuiden des lands wat die hebben met zeehonden en zo niks of ze het fijn vinden of ze er voor moeten betalen.
  Wil gutmensch Lenie zeehonden blijven redden zou het beter zijn om een ledenbestand op te bouwen en uit contributies die beesten te onderhouden.

  Liked by 1 persoon

 4. Milieu freakies en actievoerders voor een beter Nederland kijken weg van de gevolgen van de asielinvasie.

  Liked by 1 persoon

 5. scherpschutter1943 // maart 14, 2018 om 23:21 //

  Door de asielinstroom is nederland te dode opgeschreven. En geld voor het bijvoeren van de intruders is er niet dus wordt het knokken om het voer en het water. Dus om te overleven, ten aanval.

  Like

 6. Republikein // maart 15, 2018 om 00:15 //

  Als ik aan die grote prachtige ogen van de pup denk snijdt het nieuws dat Namibië vorige week weer begonnen is aan de jaarlijkse zeehondenjacht door mijn hart. Tussen de 80.000 en 90.000 pups worden daar op gruwelijke wijze afgeslacht. Eén van de eerste organisaties die beelden van deze slachting maakte was Bont voor Dieren, een aantal jaar geleden.

  Water naar de zee dragen.
  Btw, hoe staat het met de hondenbelasting?

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // maart 15, 2018 om 00:38 //

  En maar zeuren dat de zee leeggevist wordt, hoeveel vis denk je dat 1 zeehond op een dag nodig heeft ? We hebben niet te weinig vis, we hebben teveel zeehonden !

  Liked by 2 people

 8. Republikein // maart 15, 2018 om 00:45 //

  Ik heb ook hobby’s maar krijg geen subsidie.
  Leipe Lenie wel.

  Liked by 2 people

 9. Republikein // maart 15, 2018 om 01:05 //

  Een andere zeehond zegt:

  Meer dan twintig jaar heb ik me voor deze maatschappij ingezet’, vertelt ze met zichtbare emotie. ‘Vier jaar voor de pvda in de gemeenteraad en vervolgens diende ik twaalf jaar in bestuurlijke functies. En met liefde hè, echt. Met veel liefde. Altijd aan het werk, tachtig, soms negentig uur per week. Weekenden. Ik ben nog bij geen verjaardag van de kinderen van m’n vriendinnen geweest. Ik was altijd dit land aan het dienen, de wereld proberen te redden. Mijn sociale dienstplicht zit erop. Een leven lang hard werken voor deze samenleving teruggebracht tot een handvol debacles.’

  Even kotsen op:https://www.groene.nl/artikel/mijn-god-is-geen-bang-ventje

  Zomaar ff tussendoor, omdat het toch een krankzinnigeninstituut is.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s