Nieuw

Amsterdamse ambtenaren opgepakt voor fraude met invalidenparkeerkaarten

Vijftien verdachten aangehouden in fraudeonderzoek.

Het team dat gespecialiseerd is in het opsporen van Financieel Economische Criminaliteit (FinEC) heeft gisteren vijftien verdachten aangehouden en veertien auto’s inbeslaggenomen.
In het fraudeonderzoek, in samenwerking met de gemeente Amsterdam, worden twee ambtenaren van de gemeente Amsterdam verdacht van verstrekken van valse invalidenparkeerkaarten aan de andere aangehouden verdachten. Met de kaarten kregen zij met voorrang een parkeervergunning waarmee ze kosteloos in de gemeente Amsterdam konden parkeren. Door deze fraude bleven aanvragers voor een parkeervergunning langer op de wachtlijst staan en ontstond er onevenredig voordeel voor de betrokkenen. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Amsterdamse ambtenaren opgepakt voor fraude met invalidenparkeerkaarten

 1. Ze ZIJN toch ook invalide ? !

  Liked by 1 persoon

 2. Waarom moet ik nou toch altijd bij dit soort berichten denken dat we hier niet met echte Amsterdammers te maken hebben wanneer het om fraude gaat.

  Liked by 1 persoon

 3. Als er geen rugnummers worden gegeven kan je wel raden wie het zijn.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik heb zelf ook een invalidekaart en daar heb ik heel wat moeite voor moeten doen. Eerst een interview met een ambtenaar, toen bij een GGD arts een geneeskundige beoordeling met overleg van documenten v.w.b. ICD . Daarna weer naar de gemeente , rekening van € 160,– voor de parkeerkaart en € 440,– !!! voor een parkeerplaats betalen (ons gemeentebestuur is dus socialistisch, hoogste prijs in NL) , foto’s inleveren een paar weken wachten, daarna ophalen.
  Dus die ambtenaren hebben gewoon een valse medische verklaring afgegeven, wij weten welke soort.
  Toen mijn vrouw haar naturalisatie aanvroeg 15 jaar geleden, werden wij geholpen en moesten onze documenten afleveren bij een Turkse vrouwelijke ambtenaar, resultaat na 6 jaar nog geen uitsluitsel, documenten waren gewoon foetsie, opnieuw documenten ingeleverd, nu bij een Nederlandse Poolse en binnen enkele maanden was alles ok. Zou het IQ van o.a. Turken dan toch bedroevend laag zijn?? Er zit nu bij ons niet 1 hoofddoek meer aan de balie

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s