Nieuw

Salvini: “Wij zijn de herbouwers van de echte Europese droom”

Foto: Leider van de Italiaanse Lega Nord partij. Screenshot Rete 4

Matteo Salvini (Lega), een van de grote winnaars van de Italiaanse verkiezingen, gaf deze morgen een persconferentie in Straatsburg met de rechts-nationalistische Europe of Nations and Freedom (MENF) om zijn overwinning toe te lichten. Hij sprak zijn wens uit om Italië te regeren. “Het fenomenale succes van de Lega zal de druk op de EU opvoeren om een hervormingskoers te overwegen”, zegt Harald Vilimsky, wiens FPÖ Oostenrijk bestuurt.

Matteo Salvini sprak van een duidelijk signaal, dat vanuit Italië werd gegeven. “Het is een buitengewone overwinning die ons met trots, vreugde en verantwoordelijkheid vervult. Miljoenen Italianen hebben ons gevraagd dit land bij de hand te nemen en het te bevrijden van instabiliteit en onveiligheid“, aldus Salvini. “Ik zie het als een stem voor de toekomst, na vijf jaar linkse regering. Een stem voor de Lega is een stem voor een ander soort Europa, we zijn in Europa en we willen een Europa dat weinig doet en het goed doet, maar dat de identiteit van mensen erkent.”

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Salvini: “Wij zijn de herbouwers van de echte Europese droom”

 1. skeeter // maart 13, 2018 om 20:54 //

  “echte Europese droom” de aap komt al vlot uit de mouw.

  Like

 2. templars2017 // maart 13, 2018 om 21:21 //

  Het staat in de sterren geschreven dat de situatie zoals ze nu is niet lang meer kan verder evolueren ,de hele zwik staat op springen ,banken,regeringen ,sociale weefsels .
  Iedere keer er ergens verkiezingen zijn gaat recht een stuk vooruit , soms lukt het om een stempel op het beleid te drukken soms niet ,in Frankrijk is het niet gelukt…….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s